justynask2 14.05.05, 16:30 Mam pytanie dla wszytskich a szczegolnie dla tych ktorzy niedawno brali slub.Powiedzcie jaka bylaby idealna piosenka na pierwszy taniec na weselu? Prosze o odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alicja Re: Pierwszy taniec IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:32 zdecydowanie I Like It - Narcotic Thrust to jest cudowneeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Pierwszy taniec IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 14.05.05, 17:39 "Walc dla mlodej pary" - kazda kapela umie to zagrac i fajnie zaczac wesele wlasnie ta piosenka. Czesto pary wybieraja piosenke Anny Jantar pt"Przetanczyc z toba chce cala noc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazma Re: Pierwszy taniec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:05 Gość portalu: Ania napisał(a): > "Walc dla mlodej pary" - kazda kapela umie to zagrac i fajnie zaczac wesele > wlasnie ta piosenka. Czesto pary wybieraja piosenke Anny Jantar pt"Przetanczyc > z toba chce cala noc" mi bardziej odpowiada Jantar!! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: Pierwszy taniec 14.05.05, 19:55 tradycyjnie pierwszy taniec mlodej pary to walc... a jaki? to juz kwestia repertuaru zespołu i wlasnego upodobania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Pierwszy taniec IP: 195.69.82.* 14.05.05, 20:38 Eazy-E feat. Jestem - "bim bim bim bim bim" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Pierwszy taniec IP: *.eia.pl 15.05.05, 18:37 My wybraliśmy Anne Jantar "Przetańczyć z Toba...." i mysłę ze byl to trafny wybór tym bardziej ze u nas z tancem kiepsko :/ a do tej piosenki bardzo fajnie sie tanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
martini.wnm Re: Pierwszy taniec 15.05.05, 19:52 moze nagły atak spawacza "antyliroy":P A tak serio to chyba Jantar jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś