harisa1 16.06.05, 15:17 jak idziecie z waszym chłopakiem na randke kto płaci?? Czy normalne jest to że zawsze kobieta płaci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krasatulkin Re: kto płaci IP: *.ip.takas.lt 16.06.05, 15:20 no pevne ze nie v normie, v normie gdy placi on lub na polove, albo extra vypadek esli on niema pienionzkuv, ale taki extra vypadek moze byc tyko 1 Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 15:24 a nie mozesz pisac po polsku? tylko z V ? a moze to takie trendy-pisanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagusia666 Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:50 a ty sie musisz do wszystkiego przyczepic! nie dziwie sie ze nikt cie nie lubi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:55 agatka witaj znowu widze, ze ktos ci wrzuca. och co za przyjemnosc patrzec jak inni zrownuja cie z blotem (zapewnie napiszesz ze niekt cie tu nie zrownuje z blotem, no tak w koncu powiedziec ci cos tak zeby cie zabolalo jest trudno) WNIOSEK Z TEGO PROSTY JESTES TYPOWA MENDA SPOLECZNA goraco pozdrawiam twoja najwieksza fanka Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 19:35 MENDA SPOŁECZNA.... hmmm... pewnie dlugo myslalas nad tym okresleniem ... alez wy mnie bawicie dzieciaczki .. hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcia Re: kto płaci IP: *.chello.pl 16.06.05, 18:30 uuu mnie jest tak ze zazwyczaj to on placi...np kino...ale glupio mi jest wiec jak on kupuje bilet to ja place za popcorn i cole... Odpowiedz Link Zgłoś
fitit Re: kto płaci 16.06.05, 15:23 Kobieta płaci tylko za żarcie, wódkę kupuję sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia666 Re: kto płaci 16.06.05, 15:24 to zalezy od togo kto ma kase-przynajmiej w moim zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: kto płaci IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 15:24 On płaci zazwyczaj. Ja czasem dorzucam grosik, ale generalnie on. Nieco inaczej jest, gdy jestesmy razem na wyjeździe. Wówczas on funduje posiłki główne, a ja dodatkowe akcje typu: piwo, kawa, herbata, lody. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 15:25 moim zdaniem placic powinien ten, kto zaprasza na randke :) Odpowiedz Link Zgłoś
harisa1 Re: kto płaci 16.06.05, 15:41 ostanio zostałam zaproszona na kebaab osoba która mnie zaprosiła (moj chlopak) miał tylko 1,50 w potrfelu, wiec nie zawsze kto zaprasz ten placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:57 to pewnie zawsze ty placisz :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:58 moja powyzsza wypowiedz skierowna byla rzecz jasna do akgatki Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 19:36 akgatka... hmmm.....i znow po pakistansku... ale ladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 22:55 no to dodam jeszcze w kwestii placenia... bo pakistanka nie zrozumiala o co chodzi.... ech, te dzieci... moim zdaniem placic powinna osoba, ktora zaprasza na randke... bo to zazwyczaj ona wybiera miejsce, gdzie ma sie odbyc randka :)jestem zwolenniczka inicjatywy facetow w randkowaniu, nigdy faceta nie zapraszalam na randke tylko Ja bylam zapraszana, wiec to ON placil... nie mowie oczywiscie, ze zle jest jak np.kobieta placi.. wszystko jest kwestia umowy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia29 Re: kto płaci 16.06.05, 19:51 place sama za siebie w 99 przypadkach na 100;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: kto płaci 16.06.05, 19:56 trudno mi nazwac wspolne wyjscia randkami po kilku latach zwiazku... ale w wiekszosci on placi, ja sie zazwyczaj do czegos <<dorzucam>>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:45 moj mezczyzna pracuje, a ja ucze sie w liceum, wiec zawsze on placi :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: kto płaci 16.06.05, 22:55 u mnie jest tak ze placimy z moja druga polowa na zmiane :) Odpowiedz Link Zgłoś
downtown_train Re: kto płaci 18.06.05, 14:35 zazadal zwrotu kasy ?? I co z tego, widac to najgorszy cham pod sloncem, wiec nie warto sie nim przejmowac... najlepiej olac jego gadke i rozesmiac mu sie w twarz. Co w tym zlego ze mezczyzna placi, w koncu MY tez cos im dajemy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooka Re: kto płaci IP: *.lodz.mm.pl 18.06.05, 14:25 Ja juz się nauczyłam że najlepiej jest zapłacić za siebie... Jakiś czas temu zaprosił mnie na randkę pewien chłopak, poszlismy do kawiarni i do pubu. Ja chciałam zapłacić za częsć rachunku ale on się uparł że to on mnie zaprosił więc on zapłaci chociaż suma nie była mała. Spotkaliśmy się jeszcze dwa razy ale ja jakoś nie miałam ochoty żeby łączyło nas coś więcej no i gdy mu to powiedziałam bardzo się zdenerwował, zacząl mi wypominac ile to na mnie wydał pieniędzy i zażadał ich zwrotu :/ Nie powiem chłopak z klasą :/ Tak więc od tej pory żeby nie było później żadnych przykrych sytuacji wolę zapłacić za siebie albo wymiennie raz ja raz moj partner :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nono bardzo wazna dla mnie odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:39 dziewczyny ktora z was stosowala tabletki antykoncepcyjne Novyuette ?? Czy wystepowaly jakies skutki uboczne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e - e Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:44 na pewno kazdy za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
celebre3 Re: kto płaci 18.06.05, 17:14 Jeśli facet jest genltemanem i ma na tyle kasy to on... a jak nie ma to sie mozna dogadac :) U nas prawie zawsze on placi, ale zdarza sie ze sie dorzucam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia021 Re: kto płaci IP: 81.15.226.* 18.06.05, 17:48 Za mnie przewaznie placi facet, ja czasem kupuje cos drobnego, ale on tego nie lubi, bo mowi ze czuje sie skrepowany jak ja place. Zreszta powiedzial ze ma w portfelu wiecej pieniedzy ode mnie, bo ja sie ucze i moge liczyc tylko na rodzicow ale tak szczerze to z kolei ja czuje sie skrepowana gdy wydajemy wiecej pieniedzy!! Skoro mu tak zalezy to niech placi nie bede sie z nim klocic :) a tak powaznie mysle ze jest to kwestia waszych sytuacji finansowych i jego pogladow na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś