Dodaj do ulubionych

kto płaci

16.06.05, 15:17
jak idziecie z waszym chłopakiem na randke kto płaci?? Czy normalne jest to
że zawsze kobieta płaci
Obserwuj wątek
    • Gość: krasatulkin Re: kto płaci IP: *.ip.takas.lt 16.06.05, 15:20
      no pevne ze nie v normie, v normie gdy placi on lub na polove, albo extra
      vypadek esli on niema pienionzkuv, ale taki extra vypadek moze byc tyko 1
      • agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 15:24
        a nie mozesz pisac po polsku? tylko z V ?

a moze to takie trendy-pisanie?
        • Gość: dagusia666 Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:50
          a ty sie musisz do wszystkiego przyczepic! nie dziwie sie ze nikt cie nie lubi!
        • Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:55
          agatka witaj znowu widze, ze ktos ci wrzuca. och co za przyjemnosc patrzec jak
          inni zrownuja cie z blotem (zapewnie napiszesz ze niekt cie tu nie zrownuje z
          blotem, no tak w koncu powiedziec ci cos tak zeby cie zabolalo jest trudno)
          WNIOSEK Z TEGO PROSTY JESTES TYPOWA MENDA SPOLECZNA goraco pozdrawiam twoja
          najwieksza fanka
          • agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 19:35
            MENDA SPOŁECZNA.... hmmm... pewnie dlugo myslalas nad tym okresleniem ... alez
            wy mnie bawicie dzieciaczki .. hihihihi
      • Gość: grubcia Re: kto płaci IP: *.chello.pl 16.06.05, 18:30
        uuu mnie jest tak ze zazwyczaj to on placi...np kino...ale glupio mi jest wiec
        jak on kupuje bilet to ja place za popcorn i cole...
    • fitit Re: kto płaci 16.06.05, 15:23
      Kobieta płaci tylko za żarcie, wódkę kupuję sobie sam.
      • dagusia666 Re: kto płaci 16.06.05, 15:24
        to zalezy od togo kto ma kase-przynajmiej w moim zwiazku
    • Gość: lilarose Re: kto płaci IP: *.net-serwis.pl 16.06.05, 15:24
      On płaci zazwyczaj. Ja czasem dorzucam grosik, ale generalnie on. Nieco inaczej
      jest, gdy jestesmy razem na wyjeździe. Wówczas on funduje posiłki główne, a ja
      dodatkowe akcje typu: piwo, kawa, herbata, lody.
    • agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 15:25
      moim zdaniem placic powinien ten, kto zaprasza na randke :)
      • harisa1 Re: kto płaci 16.06.05, 15:41
        ostanio zostałam zaproszona na kebaab osoba która mnie zaprosiła (moj chlopak)
        miał tylko 1,50 w potrfelu, wiec nie zawsze kto zaprasz ten placi.
      • Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:57
        to pewnie zawsze ty placisz :]
        • Gość: pakistanka Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:58
          moja powyzsza wypowiedz skierowna byla rzecz jasna do akgatki
          • agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 19:36
            akgatka... hmmm.....i znow po pakistansku... ale ladnie :)
        • agatka_to_ja Re: kto płaci 16.06.05, 22:55
          no to dodam jeszcze w kwestii placenia... bo pakistanka nie zrozumiala o co
          chodzi.... ech, te dzieci...
          moim zdaniem placic powinna osoba, ktora zaprasza na randke... bo to zazwyczaj
          ona wybiera miejsce, gdzie ma sie odbyc randka :)jestem zwolenniczka inicjatywy
          facetow w randkowaniu, nigdy faceta nie zapraszalam na randke tylko Ja bylam
          zapraszana, wiec to ON placil...
          nie mowie oczywiscie, ze zle jest jak np.kobieta placi.. wszystko jest kwestia
          umowy... :)
    • iberia29 Re: kto płaci 16.06.05, 19:51
      place sama za siebie w 99 przypadkach na 100;-)
    • bajka228 Re: kto płaci 16.06.05, 19:56
      trudno mi nazwac wspolne wyjscia randkami po kilku latach zwiazku... ale w
      wiekszosci on placi, ja sie zazwyczaj do czegos <<dorzucam>>.
      • Gość: mona Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 22:45
        moj mezczyzna pracuje, a ja ucze sie w liceum, wiec zawsze on placi :)
    • diastema Re: kto płaci 16.06.05, 22:55
      u mnie jest tak ze placimy z moja druga polowa na zmiane :)
      • downtown_train Re: kto płaci 18.06.05, 14:35
        zazadal zwrotu kasy ?? I co z tego, widac to najgorszy cham pod sloncem, wiec
        nie warto sie nim przejmowac... najlepiej olac jego gadke i rozesmiac mu sie w
        twarz. Co w tym zlego ze mezczyzna placi, w koncu MY tez cos im dajemy :>
    • Gość: niebieskooka Re: kto płaci IP: *.lodz.mm.pl 18.06.05, 14:25
      Ja juz się nauczyłam że najlepiej jest zapłacić za siebie... Jakiś czas temu
      zaprosił mnie na randkę pewien chłopak, poszlismy do kawiarni i do pubu. Ja
      chciałam zapłacić za częsć rachunku ale on się uparł że to on mnie zaprosił
      więc on zapłaci chociaż suma nie była mała. Spotkaliśmy się jeszcze dwa razy
      ale ja jakoś nie miałam ochoty żeby łączyło nas coś więcej no i gdy mu to
      powiedziałam bardzo się zdenerwował, zacząl mi wypominac ile to na mnie wydał
      pieniędzy i zażadał ich zwrotu :/ Nie powiem chłopak z klasą :/ Tak więc od tej
      pory żeby nie było później żadnych przykrych sytuacji wolę zapłacić za siebie
      albo wymiennie raz ja raz moj partner :)
    • Gość: nono bardzo wazna dla mnie odpowiedz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:39
      dziewczyny ktora z was stosowala tabletki antykoncepcyjne Novyuette ?? Czy
      wystepowaly jakies skutki uboczne ?
    • Gość: e - e Re: kto płaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:44
      na pewno kazdy za siebie
    • celebre3 Re: kto płaci 18.06.05, 17:14
      Jeśli facet jest genltemanem i ma na tyle kasy to on... a jak nie ma to sie
      mozna dogadac :) U nas prawie zawsze on placi, ale zdarza sie ze sie dorzucam :)
      • Gość: kasia021 Re: kto płaci IP: 81.15.226.* 18.06.05, 17:48
        Za mnie przewaznie placi facet, ja czasem kupuje cos drobnego, ale on tego nie
        lubi, bo mowi ze czuje sie skrepowany jak ja place. Zreszta powiedzial ze ma w
        portfelu wiecej pieniedzy ode mnie, bo ja sie ucze i moge liczyc tylko na
        rodzicow ale tak szczerze to z kolei ja czuje sie skrepowana gdy wydajemy wiecej
        pieniedzy!! Skoro mu tak zalezy to niech placi nie bede sie z nim klocic :) a
        tak powaznie mysle ze jest to kwestia waszych sytuacji finansowych i jego
        pogladow na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka