ella46 17.07.05, 20:41 Co myslicie jesli po slubie okazuje sie,ze maz ma calkiem inne zainteresowania niz zona.Czy warto to ciagnac jesli oboje nie podzielaja swoich zainteresowan.Jesli sa niedopasowani a jedynie laczy ich sex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: catherine Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 17.07.05, 20:47 no hmmm wydaje mi się, że jak sie bierze ślub z osobą, którą się kocha to zna sie jej zainteresownia, poglądy, "nawyki" itp. a tu sie okazuje, że tylko seks jest...w sumie to dla mnie jest niepojęte zdeczka... Odpowiedz Link Zgłoś
ella46 Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE 17.07.05, 21:16 nie wyszlam za maz z milosci,tylko z rozsadku.Poznalam go 1,5miesiaca po rozstaniu z wielka miloscia.Wszyscy radzili-klik klinem i sie posluchalam. Byl mily i okazywal mi uczucia non stop. Zdecydowalam sie na slub po 3 miesiacach znaj.Po 9 mies.bylismy juz malzenstwem. Po slubie przestal mi okazywac jakiekolwiek uczucia. Stwierdzil,ze po slubie kazdy powinien zajac sie soba- jakies chore stwierdzenie. Wie podsumowalam-jedynie nas laczy sex i przyzwyczajenie,pomimo,ze on twierdzi ze mnie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 18.07.05, 00:24 mysle z echyba jeste sbardzo mloda bo nie wiesz ze takie rzeczy zalatwia sie przed slobem.jak chodzisz kims do kina wiesz jakei lubi filmy,jak idziesz do restauracji,jakie jedzenia,jestes z tym kims,rozmawiasz...zycie nie konczy sie na sexie!!!!to tylko dodatek!czy wy nie gadacie przezd slobem ze swoimi partnerami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MPDorota Re: Wez rozwod i poszukaj innego. IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 18.07.05, 08:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Wez rozwod i poszukaj innego. IP: *.ipt.aol.com 18.07.05, 17:02 znalazlam sie w takiej sytuacji z moim poprzednim facetem, bylismy ze soba 3 lata i nagle okazalo sie ze chcecemy spedzac czas w inny sposob, ze interesuje nas co innego ... pewnie ktos zapytalby - a nie widzialas tego wczesniej ?? Ale wczesniej on udawal ze podoba mu sie wszystko co ja zaproponowalam :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wez rozwod i poszukaj innego. IP: *.no / *.cable.ubr08.croy.blueyonder.co.uk 20.07.05, 18:33 Cala swoja milosc z poprzedniego zwiazku przelalas na niego,a kiedy uczucie ustalo zdajesz sobie sprawe,ze jestes z niewlasciwym facetem! Sex to nie wszystko,to nie cale zycie,ktoro latwo mozna zmarnowac poswiecajac sie dla takiej osoby! To poczatek nieporozumien i problemow! Nie ciagnij tego,bo bedziesz pozniej cierpiec,jak sie bardziej do niego przyzwycaisz i zzyjesz! Wez rozwod,nawet sie nie zastanawiaj! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE 20.07.05, 19:46 Widziały gały, co brały. Klin klinem, mój boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:59 co brały a co mają to różnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reniaaa Re: MAZ A ZONA?-NIEDOPASOWANIE IP: *.dsl.pipex.com 20.07.05, 21:05 wg mnie to jest tak... na poczatku znajomosci kiedy sie w sobie zakochuje 2 ludzi sa gotowi na kompromisy, ustepuje, ciesza sie ze daja szczescie, nie zauwazaja draznacych wad u partnera, po jakims czasie chcemy jak najwiecej dla siebie, zapominamy co to kompromis, a nawet sposob zawiazywania butow przez partnera wk***ia maksymalnie- sprawdzone, chyba zeby wiedziec ze "to jest ten/to jest ta" trzeba ze soba sedzic kilka ladnych lat w tym wiekszosc pod jednym dachem, Odpowiedz Link Zgłoś