Dodaj do ulubionych

Jak go rozpalić

12.08.05, 13:39
Zastanawiam się jakiej treści smska wysłac do mojej miłości żeby choć na
chwilę oderwał się od rzeczywistości i zatopił sie w marzeniach o mnie i o
tym aby jak najszybciej się ze mną zobaczyć??
Czekam na gorące propozycję :D
Obserwuj wątek
    • Gość: MPDorota Re: Jak go rozpalić IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 12.08.05, 14:06
      Polac benzyna i rzucic zapalona zapalke.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: Jak go rozpalić IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.08.05, 14:51
      > Zastanawiam się jakiej treści smska wysłac do mojej miłości żeby choć na
      > chwilę oderwał się od rzeczywistości i zatopił sie w marzeniach o mnie

"Schudlam wlasnie 20kg"
      • Gość: cała.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:00
        Hehe z nadwagą na prawde nie mam problemów. Nie stac Was na bardziej egzotyczne
        propozycję??
        • Gość: mia mare Re: Jak go rozpalić IP: *.adsl.net.t-com.hr 12.08.05, 15:08
          Napisz mu, ze wygralas w totolotka!
          • am55 Re: Jak go rozpalić 12.08.05, 15:10
            napisz mu że właśnie kochasz się z przystojnym facetem
    • agatka_to_ja Re: Jak go rozpalić 12.08.05, 16:01
      jakbyb był tu waldek to by ci poradzil zebys napisala w SMS-ie "kochanie, jak
      ci sie podoba moja wagina".

a moim zdaniem - napisz cos z serca :)
      • Gość: cała.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:39
        Ach no tak, zapomniałam o Waldku hehe. On na pewno poleciłby mi cos
        specjalnego :D
        Coś od serca hmmmmm wiesz tak piszę mu codziennie, ale chciałam żeby ten sms go
        zaskoczył, był zupełnie inny od tych które piszę zawsze :)
        • Gość: dark_rose Re: Jak go rozpalić IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:25
          "Kochanie właśnie leżę w łóżku w samej koronkowej bieliźnie i wyobrażam sobie
          jak będzie cudownie, gdy się zobaczymy. Jestem tak rozpalona, że nie mogę się
          doczekać. Mam na Ciebie ogromną ochotę" <---
          • Gość: cala.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:05
            Mmmmmm... no no muszę przyznać, że jako pierwszy dałeś znakomity przykład, nie
            omieszkam wykorzystać hehe :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka