cala.ja 12.08.05, 13:39 Zastanawiam się jakiej treści smska wysłac do mojej miłości żeby choć na chwilę oderwał się od rzeczywistości i zatopił sie w marzeniach o mnie i o tym aby jak najszybciej się ze mną zobaczyć?? Czekam na gorące propozycję :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MPDorota Re: Jak go rozpalić IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 12.08.05, 14:06 Polac benzyna i rzucic zapalona zapalke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: Jak go rozpalić IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.08.05, 14:51 > Zastanawiam się jakiej treści smska wysłac do mojej miłości żeby choć na > chwilę oderwał się od rzeczywistości i zatopił sie w marzeniach o mnie "Schudlam wlasnie 20kg" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 15:00 Hehe z nadwagą na prawde nie mam problemów. Nie stac Was na bardziej egzotyczne propozycję?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia mare Re: Jak go rozpalić IP: *.adsl.net.t-com.hr 12.08.05, 15:08 Napisz mu, ze wygralas w totolotka! Odpowiedz Link Zgłoś
am55 Re: Jak go rozpalić 12.08.05, 15:10 napisz mu że właśnie kochasz się z przystojnym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Jak go rozpalić 12.08.05, 16:01 jakbyb był tu waldek to by ci poradzil zebys napisala w SMS-ie "kochanie, jak ci sie podoba moja wagina". a moim zdaniem - napisz cos z serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 16:39 Ach no tak, zapomniałam o Waldku hehe. On na pewno poleciłby mi cos specjalnego :D Coś od serca hmmmmm wiesz tak piszę mu codziennie, ale chciałam żeby ten sms go zaskoczył, był zupełnie inny od tych które piszę zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark_rose Re: Jak go rozpalić IP: *.f / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:25 "Kochanie właśnie leżę w łóżku w samej koronkowej bieliźnie i wyobrażam sobie jak będzie cudownie, gdy się zobaczymy. Jestem tak rozpalona, że nie mogę się doczekać. Mam na Ciebie ogromną ochotę" <--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cala.ja Re: Jak go rozpalić IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:05 Mmmmmm... no no muszę przyznać, że jako pierwszy dałeś znakomity przykład, nie omieszkam wykorzystać hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś