Dodaj do ulubionych

prezerwatywa............................

30.08.05, 00:39
prosze WAs o pomoc.......kochalam sie z facetem i pekla nam prezerwatywa.....bylam wtedy w 11 dniu cyklu.Moze jest ktos kto sie bardziej na tym zna...jakie jest prawdopodobienstwo na ciaze? Nadmienie ze uzylismy prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczym.Moze ktoras z Was miala podobny przypadek? Co do cyklu miesiaczkowego mam bardzo regularne cykle <28 dni>.
Obserwuj wątek
    • Gość: leila Re: prezerwatywa............................ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.08.05, 01:43
      teoretycznie w 11 dniu cyklu mogłaś zajść w ciążę, jeśli użyłaś środka
      plemnikobójczego to trochę lepiej, ale jak wiadomo żadna metoda nie jest 100%,
      z zajściem w ciążę bywa różnie, nawet w środku cyklu się nie zachodzi, a może
      się to zdarzyć tuż przed, tuż po, a nawet w czasie miesiączki.Na zapas nie ma
      co się bać, im więcej będzie w tobie lęku, tym więcej objawów ciąży będziesz u
      siebie dostrzegała. Zaczekaj do miesiączki, ewentualnie zrób test. Taki to już
      nasz babski los
    • Gość: ona21 Re: prezerwatywa............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 01:44
      widze ze nawet nikt sie nie zainteresowal problemem.no coz w takiej sytuacji
      nie bylam wiec ci wiele nie powiem.wiem ze jest tabletka po.postinor czy jakos
      tak i zazywa sie ja do 72 godzin,zamiast siedziec na forum lec do gina niech on
      ci cos doradzi.aha i tylko durex!!!!!trzymam kciuki...
      • Gość: Orion Re: prezerwatywa............................ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:14
        Pigułki bierz to nie będziesz miała takich problemów :P
    • Gość: aska Re: prezerwatywa............................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 07:53
      mialam podobnie jak ty a teraz jezdze z wozkiem. gratuluje ci bobasa pozdrawiam
      hej.
    • Gość: aneta Re: prezerwatywa............................ IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 30.08.05, 12:50
      glowa do gory kamilko! poczekaj na okres...na pewno bedzie dobrze. Zalezy od kobiety niektore nawet wpadaja w czasie okresu.Mi sie zdarzyl przypadek kiedy to w 14 dniu cyklu tez pekla nam prezerwatywa i jakos nie zaszlam w ciaze ,tez mam regularne cykle:)takze bedzie dobrze.Nie czytaj opinii ludzi ktorzy chca dokuczyc:)pozdro dla wszytskich zajefajnych:)
      • Gość: kali Re: prezerwatywa............................ IP: *.ztpnet.pl 01.09.05, 14:34
        > zyc:)pozdro dla wszytskich zajefajnych:)

Dzieki.
    • b-beagle Re: prezerwatywa............................ 30.08.05, 12:55
      Na dwoje babka wróżyła......czas pokaże......Może się uda. Pigułki są
      bezpieczniejsze.
    • Gość: MPDorota Gratuluje przyszlej matce! IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 31.08.05, 08:00
      Czas kupic pieluszki, becik i wozek!

Hehehe - jak sie nie umie zakladac gum to pekaja!
      • Gość: mona Re: Gratuluje przyszlej matce! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.05, 08:35
        Bosh ale Wy jesteście złośliwe(co niektóre)...słuchaj, jeśli nie chcesz być w
        ciąży, to jeżeli nie minęły jeszcze 72 godziny to leć do gina po postinor...nie
        warto czekać do miesiączki- dostaniesz czy nie dostaniesz- bo jak nie
        dostaniesz, tzn.już za póxno jest.... no a jeśli ciąża nie byłaby dla Ciebie
        problemem, to sobie wtedy czekaj na okres i inne takie...ale tak to tylko
        postinor!!
        • Gość: maliolka Re: Gratuluje przyszlej matce! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 31.08.05, 23:28
          fajnie jej pomagacie.. zalecacie zrobic nic innego jak wczesną aborcję..
          świetne jesteście..normalnie genialne.. szkoda,że tych tabletek nie było
          wcześniej.. może wasza mama by je zażyła??
    • kamila2024 Re: prezerwatywa............................ 01.09.05, 15:10
      dziekuje wszystkim za slowa otuchy:) nie przejmuje sie opiniami tych co ....wiecie co...72 godziny minely....stes jest ale do okresu musze poczekac.Moze jakos sie uda....o aborcji ewentaualnie jak cos nie ma mowy:)i nie bedzie!takze jak sie komus cos nie podoba niech nie wstawia tu zlosliwych uwag.Pozdrwaiam wszystkich ktorzy to rozumieja dziekuje Wam:)
      • gosia.z.bravo Re: prezerwatywa............................ 01.09.05, 15:22
        Kamila mam pytanko, czy prezerwatywa pekla zaraz na poczatku czy tez po tym jak
        chlopak juz skonczyl??? ja mialam podobna sytuacje ale zazylam postinor (choc
        lekarz twierdzil ze nie ma potrzeby ale dla mojego komfortu psychicznego mi go
        przepisal), teraz biore tabletki co i tobie polecam
        I nastepnym razem dziewczyny pamietajcie o postinorze - do 72h a nie
        zamartwiajcie sie i czekajcie na rozwiazanie, trzeba kochac sie z glowa a nie
        czekac czy wyjdzie z TEGO dzidzius czy nie!!!
    • kamila2024 Re: prezerwatywa............................ 01.09.05, 15:32
      pekla w czasie...on juz sie wycofywal i wtedy mial wytrysk wiec nie wiem czy cos dostalo sie do srodka....
      • Gość: kati Re: prezerwatywa............................ IP: 80.48.21.* 01.09.05, 16:16
        no coz, to moglby byc jeszcze dzien nieplodnosci wzglednej, ale ostatni no a z
        tego co wiem to plemnik zyje 3dzionki.. no zobaczymy;) bede czekac razem z
        Toba. 3maj sie!
    • Gość: apsik Re: prezerwatywa............................ IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 01.09.05, 16:24
      pamietaj ze zaleznie od tego w jakim jest esiweku.ja mam 18 lat i jajeczkuej
      czasami 2 razy w miesiacu a nawet w okres sie mi to zdarza(!)kwestia wieku.nie
      wazne jaki dzien cyklu al ejelsi jest esmloda to moz ebyc roznie.zrob test.to
      najlepiej ci pomoze.
      • eriani Re: prezerwatywa............................ 01.09.05, 16:34
        ja mam 18 lat i jajeczkuej
        > czasami 2 razy w miesiacu a nawet w okres sie mi to zdarza

a skąd ty wiesz tak dokładnie kiedy jajeczkujesz? monitorujesz przez USG kazdy
        cykl (bo tylko w ten sposób mozesz stwiedzic ze 100% pewnościa ze pęcherzyk
        Graffa uwolnił jajeczko)??? rozśmieszyłaś mnie dziewczyno
    • eriani Re: prezerwatywa............................ 01.09.05, 16:39
      skoro regularnie miesiaczkujesz i mineło 72h to co za problem kupic sobie w
      aptece test ciażowy albo jeszcze dla pewnosci isc i zrobić sobie badanie z krwi
      (beta-HCG), a następnie do ginekologa iść i miec 100% pewnosci??? nie rozumiem
      panienek, które wolą sie na denerwować niż podjąć jakieś działanie...
      pozdrawiam
      p.s. i sorry za szczerość ale tak na przyszłość to trzeba ponosić konsekwencje
      własnych działań
    • Gość: ktoś tam Re: prezerwatywa............................ IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 03.09.05, 23:21
      he ale śmieszne jesteście... 72 h i od razu test! Będzie dobrze Kamila,pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka