Dodaj do ulubionych

Mandaryna na widowni

04.09.05, 20:40
Buhahah nawet nie dołączyła do pozostałych artystów!! Czyżby pseudo
gwiazdeczka zrozumiała, że się skompromitowała?! Wstyd pani Marto! wstyd (i
to po raz drugi)
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:47
      taa!!!!!juz dolaczyla!!!2 miejsce!!!buhahahahaahhah ale gwizdali!!!!!!!! a doda
      jaka mine miala jak mandaryna dostala
      • Gość: DOBRA (zd)RADA OSZUSTWO : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:53
        To DRUGIE miejsce to jakaś ściema!
        Podejrzewam, że w głosowaniu konkurowały ze sobą sztaby Dody i Mandaryny :/
        No bo kto by głosował na takie cośśś?!...
        Dowodem były gwizdy na trybunach.
        Ps. Ale Sołtysik miał minę gdy wygwizdano Mandarynkę :))))
        Ps2. A dziewczyna sądzi, że ludzie głosowali na Mandarynę bo chcięli jeszcze raz usłyszeć ten niepowtarzalny fałsz hehehe :] Kto wie...
        • agatka_to_ja Re: OSZUSTWO : / 04.09.05, 21:02
          stawiam na to, ze w dużej mierze na Mandaryne głosowali gó..arze, średnia
          wieku 8-13 lat, ktorzy dorwali sie do komórek. No i nie zapominajmy o fanach
          Ich Troje, ktorzy na pewno wykazali solidarnosci z Michałkiem, przyśpiewującym
          teraz po wsiach zebraniom Samoobrony :)
      • Gość: ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:03
        pewno ten czerwony na nia cala noc glosowal, zeby jej przykro nie bylo
    • agatka_to_ja Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 20:51
      po prostu Mandaryna nareszcie zrozumiala, gdzie jest jej miejsce.
      Mam nadzieje, ze juz na scene nie wyjdzie.. zreszta po tych gwizdach to byloby
      samobójstwo.
      • polishbellydancer Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 21:59
        gdzie mozna to zobaczyc? jest moze na jakiejs stronce dostepny klip--tyle sie o
        tym mowi ostatnio, a ja nie mam zadnych polskich kanalow poza polonia na necie
        • anusia202 Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 22:02
          ale by były jaja jakby mandaryna dostala ta nagrode publicznosci i musiałaby to
          drugi raz zaspiewac <lol2> w sumie mało brakowało,oj bedzie mial wisniewski
          rachuneczek za koma :)
    • Gość: Aneta Re: Mandaryna na widowni IP: *.eia.pl 06.09.05, 14:41
      najbardziej sie usmialam jak mandaryna sie poryczala gdy oceniali ja jury. moge
      sie zalozyc ze po calym tym festiwalu zalamala sie dziewczyna i szlocha teraz w
      poduszke! Moze w koncu do niej dotarlo ze jest zerem...
      • Gość: hmmmmmm Re: Mandaryna na widowni IP: *.astral.lodz.pl 06.09.05, 19:53
        mandaryna@musicart.pl

tu macie maila do jej menazera,mozecie mu napisac;)
      • Gość: martta Re: Mandaryna na widowni IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 07.09.05, 21:35
        możesz konkretnie napisać co na jej temat powiedzieli? jestem ciekawa jak nie
        wiem co:)
        kurde nie oglądalam bo bylam u babci a tam nie ma tvn
        dzięki za odpowiedz:)
        Marta
    • Gość: Ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.stk.net.pl 06.09.05, 19:56
      Mandaryna sie poryczała, bo wydawało sie jej że wypadła fenomenalnie...
    • Gość: anka O czym wy piszecie?? :/ IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 07.09.05, 22:37
      trochę na bakier jestem ostatnio z tv, a tvn w ogóle nie mam. co to za festiwal
      i o co chodzi?
      • Gość: bla bla Re: O czym wy piszecie?? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:15
        Bedzie pewnie w "Co za tydzien" ... ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka