oxy_gen_86 04.09.05, 20:40 Buhahah nawet nie dołączyła do pozostałych artystów!! Czyżby pseudo gwiazdeczka zrozumiała, że się skompromitowała?! Wstyd pani Marto! wstyd (i to po raz drugi) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:47 taa!!!!!juz dolaczyla!!!2 miejsce!!!buhahahahaahhah ale gwizdali!!!!!!!! a doda jaka mine miala jak mandaryna dostala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOBRA (zd)RADA OSZUSTWO : / IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 20:53 To DRUGIE miejsce to jakaś ściema! Podejrzewam, że w głosowaniu konkurowały ze sobą sztaby Dody i Mandaryny :/ No bo kto by głosował na takie cośśś?!... Dowodem były gwizdy na trybunach. Ps. Ale Sołtysik miał minę gdy wygwizdano Mandarynkę :)))) Ps2. A dziewczyna sądzi, że ludzie głosowali na Mandarynę bo chcięli jeszcze raz usłyszeć ten niepowtarzalny fałsz hehehe :] Kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: OSZUSTWO : / 04.09.05, 21:02 stawiam na to, ze w dużej mierze na Mandaryne głosowali gó..arze, średnia wieku 8-13 lat, ktorzy dorwali sie do komórek. No i nie zapominajmy o fanach Ich Troje, ktorzy na pewno wykazali solidarnosci z Michałkiem, przyśpiewującym teraz po wsiach zebraniom Samoobrony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 21:03 pewno ten czerwony na nia cala noc glosowal, zeby jej przykro nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 20:51 po prostu Mandaryna nareszcie zrozumiala, gdzie jest jej miejsce. Mam nadzieje, ze juz na scene nie wyjdzie.. zreszta po tych gwizdach to byloby samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 21:59 gdzie mozna to zobaczyc? jest moze na jakiejs stronce dostepny klip--tyle sie o tym mowi ostatnio, a ja nie mam zadnych polskich kanalow poza polonia na necie Odpowiedz Link Zgłoś
anusia202 Re: Mandaryna na widowni 04.09.05, 22:02 ale by były jaja jakby mandaryna dostala ta nagrode publicznosci i musiałaby to drugi raz zaspiewac <lol2> w sumie mało brakowało,oj bedzie mial wisniewski rachuneczek za koma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Mandaryna na widowni IP: *.eia.pl 06.09.05, 14:41 najbardziej sie usmialam jak mandaryna sie poryczala gdy oceniali ja jury. moge sie zalozyc ze po calym tym festiwalu zalamala sie dziewczyna i szlocha teraz w poduszke! Moze w koncu do niej dotarlo ze jest zerem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: Mandaryna na widowni IP: *.astral.lodz.pl 06.09.05, 19:53 mandaryna@musicart.pl tu macie maila do jej menazera,mozecie mu napisac;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Mandaryna na widowni IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 07.09.05, 21:35 możesz konkretnie napisać co na jej temat powiedzieli? jestem ciekawa jak nie wiem co:) kurde nie oglądalam bo bylam u babci a tam nie ma tvn dzięki za odpowiedz:) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Mandaryna na widowni IP: *.stk.net.pl 06.09.05, 19:56 Mandaryna sie poryczała, bo wydawało sie jej że wypadła fenomenalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka O czym wy piszecie?? :/ IP: *.pleco.pl / *.pleco.pl 07.09.05, 22:37 trochę na bakier jestem ostatnio z tv, a tvn w ogóle nie mam. co to za festiwal i o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: O czym wy piszecie?? :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:15 Bedzie pewnie w "Co za tydzien" ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś