Dodaj do ulubionych

ulubione majteczki

11.10.05, 19:20
Drogie Panie - jakie majteczki dla kobiet uważacie za najbardziej seksowne i
jakie lubicie najbardziej na sobie mieć? kolor, fason, typ...co Wam przyjdzie
do głowy, jak zwykle proszę na temat, dzięki za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: amelka Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:24
      to chyba raczej panów powinienes zapytac, jakie majteczki lubia ogladac na kobiecie
    • Gość: oliffka zalezy:d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:25
      Wszystko zależy. Kiedy chce wygladac sexy to stringi- najczesciej czarne, poza
      tym kiedy mam przylegajace spodnie to jakos nie moge innych zalozyc.. wydaje mi
      sie to bardzo nieestetyczne. Bardzo lubie tez - tylko teraz jak je okreslic -
      majteczki bardzo przylegajace ktore nie sa jak stringi ani tez jak zwykle figi,
      a raczej tak do polowy posladka - uwazam, ze kazda damska pupcia super w nich
      wyglada.;) co do kolorów to kwestia indywidualna. ja preferuje czarny albo
      turkusowy. a fasony? gladkie albo koronka taka fantazyjna:)
      • Gość: martita133 Re: zalezy:d IP: *.2.pl / *.2.pl 11.10.05, 19:34
        mountain dew: wole bezzzzzzz..........
      • maksiu25 Re: zalezy:d 11.10.05, 21:03
        oliffko..hmm...:) Twoja odpowiedź - nic dodać nic ująć, buźka
    • d_znajomy Re: ulubione majteczki 11.10.05, 21:10
      ja np. najbardziej lubie takie majteczki jak juz leza na podlodze ;p
      i wtedy moge zrobic ... :P heh :P
      • Gość: nefelly Re: ulubione majteczki IP: *.toya.net.pl 11.10.05, 21:14
        moje ulubione to boksereczki damskie , to te ktore jedna forumowiczka
        okreslila "do polowy posladka" , kolory:jasniutki roz , czarne, blekitne.
        obowiazkowo koronka ale gladkie tez fajne:P
    • Gość: m Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:24
      Ja najbardziej lubie fason tanga.
      • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 11:10
        Ja lubie tylko i wylacznie stringi, we wszystkich mozliwych kolorach byle by
        nie byly z bawelny bo mi sie wydaja takie nijakie i malo seksowne.
        Kupilam sobie tez tzw.bokserki do polowy pupy,ale dla mnie sa niewygodne.
        No wlasnie ,a co podoba sie mezczyznom?
        • Gość: a-men Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:31
          Stringi sa do niczego. Apeluja do gustu wyposzczonych prostaczkopw, ktorzy zmysl estetyczny zyskali po wycieczce do klubu go-go za pieniadze zaoszczedzone na nalewkach. W stringach z czysto estetycznego p. widzenia pupa wyglada fatalnie (co nie znaczy, ze prostaczkow nie pociaga, podobnie pociaga ich kicz w ogolnosci). Dobrze wygladaja kobiety w klasycznych trojkatach od bikini oraz wspomnienych damskich bokserkach.
          • Gość: x-x Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:47
            Jeżeli ogólnie pośladki są ładne, to z czysto estetycznego punktu widzenia pupa
            wygląda doskonale. Prostackie natomiast jest przyklejanie łatki tylko dlatego że
            ktoś ma inny gust lub inne poglądy.
          • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 12:55
            W takim razie 99% mezczyzn i 80% kobiet-to prostacy.
            Ale to tylko twoj punkt widzenia,ograniczony i prostacki.
            • Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 14:55
              > W takim razie 99% mezczyzn i 80% kobiet-to prostacy.

Masz zrodlo tych danych?
              • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 15:13
                Przykro mi Kali,ale to jest tajne zrodlo,ktorego nie moge wyjawic
                • Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 23:17
                  W takim razie dane te spuszczam w kiblu.
                  • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 09:55
                    Jak dla mnie Kali mozesz sobie nawet nimi powycierac pupe.
            • Gość: a-men Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:50
              Oczywiscie, ze 99% to prostacy. Wystarczy zobaczyc jak sie ubieraja - nie same majtki. Jak sie ubieraja na co dzien (ulica - fatalnie), od swiete (tu jest jeszcze gorzej) i zobaczyc jak mieszkaja. Wnetrza sa bardzo zle.
              Czy stwierdzenie faktu jest "ograniczone i prostackie" ? Nie, jest tylko stwierdzeniem faktu. Prostacki jest personalby atak, Werko, to z pewnoscia.
          • Gość: Mimozka Re: ulubione majteczki IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 12.10.05, 17:35
            Zgadzam sie, stringi są do dupyyy:D
            • Gość: de Re: ulubione majteczki IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 13.10.05, 08:31
              haha tez sie zgadzam stringi sa beznadziejne:D
            • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 10:06
              "Pewnie lepsze sa takie babcine galoty. A jakie seksowne"
    • lilarose Re: ulubione majteczki 12.10.05, 14:51
      Lubię stringi oraz damskie bokserki - zarówno bawełniane, sportowe jak i te
      sexy, koronkowe, satynowe itp. Co do kolorów to lubię białe, czarne, bordowe,
      czerwone, błekitne, żółte, cieliste, oliwkowe...w zasadzie we wwszystkich
      kolorach oprócz różowego. Nie cierpię tego koloru i nic na to nie poradzę
      • Gość: CeZ Roż a Fuuuj!!! IP: 217.153.179.* 13.10.05, 18:22
        ja tez Nienawidze tego koloru u Dorosłych kobiet/dziewczat. Jest oblesny i zamaist podkreslac powage Kobiet,daje odwrotne skutki! :-)
        • spin_spin_sugar Re: Roż a Fuuuj!!! 29.10.05, 21:00
          się zgadzam róż jest obleśny:/ i taki "lalkowaty" jak dla barbie
    • Gość: kiciunia Re: ulubione majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:46
      A Ja mam pół szafy rózowych stringow... :/ Powaznie...Tak jakos wyszło,nie
      moglam sie im oprzec..
      • Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 23:18
        > A Ja mam pół szafy rózowych stringow... :/ Powaznie...Tak jakos wyszło,nie
        > moglam sie im oprzec..

Snia Ci sie po nocach?
    • Gość: kiciunia_kicia Re: ulubione majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:30
      Mi nie....
    • mmaupa Re: ulubione majteczki 13.10.05, 01:56
      czerwone sportowe stringi, wlasnie takie mam na sobie. Albo czarne figi, ale
      wtedy musza byc bawelniane, bo tak wygodniej!
      • Gość: naenae Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:47
        ....najczesciej stringi
        nigdy nie koronkowe,przewaznie sportowe bawelna z domieszka laycry...

a kolor..zalezy od nastroju,ciemny zielen.,bordo,turkus,sjena,ciemny
        pomarancz,oberzyna...
        nigdy czerwone bo kojarza mi sie z tandeta..nigdy biale,bo to korzarzy sie ze
        slubem..a czarne kojarza mis ei z brudem....
        • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 10:12
          nigdy biale,bo to korzarzy sie ze
          >
          > slubem
          Wiec ciekawa jestem co ubierasz pod biale lub jasne spodnie (?)
          • Gość: Kassandra Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:17
            nie ubiera białych lub jasnych spodni bo kojarzą jej sie ze ślubem ;))
    • waldek1610 majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 13.10.05, 07:51
      • 8nastka1 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 13.10.05, 17:57
        stringi sa wygodne i seksowne... faceci to lubia wiec nie mowic mi ze to
        prostackie...
        • waldek1610 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 00:14
          wlasnie zawsze dziwilem sie jak moja zona moze nosic takie paseczki....przeciez
          to okropnie musi sie wzynac w tylek...Oczywiscie ze wygloda seksi ale..
          • zona_50centa Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 10:43
            Ja tez najbardziej lubię stringi :) a moimi ulubionymi sa błękitne z kokardkami
            po bokach. Nie trzeba ich zdejmowac tylko wystarczy rozwiązac kokardki... ;) sa
            słodziutkie :D
            • waldek1610 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 10:50
              slodziutka to jest raczej zawartosc majteczek. Wedlug mnie kobieta moze byc w
              worku po ziemniakach, wazne zeby miala seksowne cialo, aromatyczna cipke i
              goroca pupcie...
    • dziwna_ja Re: ulubione majteczki 14.10.05, 10:47
      najlepsze sa stringi, tylko NIE koronkowe, stringi biodrówki-niskie, najlepiej
      ze śliskiego materiału z jakim fajnym ozdobnym motywem z tyłu najlepiej zeby
      nie wystawały spod spodni bo to bardzo nieestetycznie wyglada BLE
      • Gość: naenae Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:23
        co zakladam pod biale spodnie??? nie nosze bialych spodni.... a jak juz nosze
        jakeis jasne....tonapewno nei takei ze widac mi majtki:)
        • Gość: aka Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:54
          bokserki damskie....sliczne bawełniane lub całe przeswitujące...kolor nie ważny
          byle nie różowy:]
        • Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 16:09
          A wiec to wyjasnia sprawe.Chociaz wydaje mi sie ,ze chcac niechcac w jasnych
          spodniach widac choc troche majtki.Wiem, czepiam sie ,ale tak mnie to
          zastanowilo.
    • Gość: myszkamareszka Re: ulubione majteczki IP: *.au.poznan.pl 14.10.05, 16:27
      ajlepsze są takie koronkowe, delikatne- stringi sa niezdrowe choć bardzo seksowne. najlepsze sa te które zachodza do połowy posladka- takie pół szorty. Z wysokim stanem- takie do pępka:) Ładnie go wtedy podkreslają. Najlepiej białe lub różowe- podkreslaja koloryt skóry. czrne sa piekne, ale czynia skórę bladą.
      Zadowolony??;)
      • Gość: karo Re: ulubione majteczki IP: *.orange.pl 29.10.05, 12:36
        gacie do pempka sa paskudne, nosza je tylko stare baby z obwislymi brzuchami
    • Gość: magdalenka Re: ulubione majteczki IP: *.crowley.pl 29.10.05, 00:28
      zdecydowanie figi-ale odpowiednio wykrojone,odslaniajace a jednoczesnie
      zakrywajace to i owo-czyli po prostu TIUL lub KORONKA!najchetniej czarne z
      dodatkam innego koloru-lubie zabawne wstawki,kokardki itp.-tak,aby bielizna
      miala seksowny i elegancki wyglad!!!jenym slowem Bomba-takie lubie i ...zawsze
      mam w swojej garderobie!!ps:kolekcjonowanie ladnej bielizny to moje hobby:-
      )))),jednak wieksza uwage skupiam na majteczkach,niz biustonoszach!pozro
    • koza_w_rajtuzach Re: ulubione majteczki 29.10.05, 09:37
      Ja lubię tylko i wyłącznie damskie bokserki.. albo raczej lubiłam je przed
      ciążą, kiedy bez wstydu mogłam pokręcić swoją pupką i nie miałam wyrzutów
      sumienia, że jestem zepsutą ciężarną :).
      Teraz jakoś wolę już nic nie mieć na pupci (przynajmniej w małżeńskiej
      sypialni), bo w seksownej bieliźnie wyglądam chyba śmiesznie, a wstrętnych gaci
      też bym na siebie nie włożyła.
      A bokserki lubię zarówno koronkowe, jak i bez koronek, kolor jest bez większego
      znaczenia. Nie przepadam natomiast za stringami, bo nie lubię jak mi się coś w
      tyłek wbija :).
      • Gość: anna_deszczowa Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:55
        a ja wlasnie lubie stringi dlatego ze sa wygodne. naprawde juz tak sie do nich
        przyzwyczailam ze wogole ich nie czuje. jesli chodzi o bokserki to mam kilka
        koronkowych, ale wole jednak stringi z czystej wygody. pozdrawiam.
        • czekoladka_84 Re: ulubione majteczki 29.10.05, 11:57
          "stringi z czystej wygody"
          Słyszałam o czystej bawełnie, satynie, koronkach, ale o takim hmm materiale
          jeszcze nie ;)
    • Gość: Asia Re: ulubione majteczki IP: 83.238.139.* 29.10.05, 15:37
      ja zawsze nosze stringi, zazwyczaj sa one biale, czarne albo w jakies wzorki,
      lubie koronkowa bielizne tysz:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka