maksiu25 11.10.05, 19:20 Drogie Panie - jakie majteczki dla kobiet uważacie za najbardziej seksowne i jakie lubicie najbardziej na sobie mieć? kolor, fason, typ...co Wam przyjdzie do głowy, jak zwykle proszę na temat, dzięki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amelka Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:24 to chyba raczej panów powinienes zapytac, jakie majteczki lubia ogladac na kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliffka zalezy:d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 19:25 Wszystko zależy. Kiedy chce wygladac sexy to stringi- najczesciej czarne, poza tym kiedy mam przylegajace spodnie to jakos nie moge innych zalozyc.. wydaje mi sie to bardzo nieestetyczne. Bardzo lubie tez - tylko teraz jak je okreslic - majteczki bardzo przylegajace ktore nie sa jak stringi ani tez jak zwykle figi, a raczej tak do polowy posladka - uwazam, ze kazda damska pupcia super w nich wyglada.;) co do kolorów to kwestia indywidualna. ja preferuje czarny albo turkusowy. a fasony? gladkie albo koronka taka fantazyjna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martita133 Re: zalezy:d IP: *.2.pl / *.2.pl 11.10.05, 19:34 mountain dew: wole bezzzzzzz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
maksiu25 Re: zalezy:d 11.10.05, 21:03 oliffko..hmm...:) Twoja odpowiedź - nic dodać nic ująć, buźka Odpowiedz Link Zgłoś
d_znajomy Re: ulubione majteczki 11.10.05, 21:10 ja np. najbardziej lubie takie majteczki jak juz leza na podlodze ;p i wtedy moge zrobic ... :P heh :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefelly Re: ulubione majteczki IP: *.toya.net.pl 11.10.05, 21:14 moje ulubione to boksereczki damskie , to te ktore jedna forumowiczka okreslila "do polowy posladka" , kolory:jasniutki roz , czarne, blekitne. obowiazkowo koronka ale gladkie tez fajne:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:24 Ja najbardziej lubie fason tanga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 11:10 Ja lubie tylko i wylacznie stringi, we wszystkich mozliwych kolorach byle by nie byly z bawelny bo mi sie wydaja takie nijakie i malo seksowne. Kupilam sobie tez tzw.bokserki do polowy pupy,ale dla mnie sa niewygodne. No wlasnie ,a co podoba sie mezczyznom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-men Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:31 Stringi sa do niczego. Apeluja do gustu wyposzczonych prostaczkopw, ktorzy zmysl estetyczny zyskali po wycieczce do klubu go-go za pieniadze zaoszczedzone na nalewkach. W stringach z czysto estetycznego p. widzenia pupa wyglada fatalnie (co nie znaczy, ze prostaczkow nie pociaga, podobnie pociaga ich kicz w ogolnosci). Dobrze wygladaja kobiety w klasycznych trojkatach od bikini oraz wspomnienych damskich bokserkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-x Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:47 Jeżeli ogólnie pośladki są ładne, to z czysto estetycznego punktu widzenia pupa wygląda doskonale. Prostackie natomiast jest przyklejanie łatki tylko dlatego że ktoś ma inny gust lub inne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 12:55 W takim razie 99% mezczyzn i 80% kobiet-to prostacy. Ale to tylko twoj punkt widzenia,ograniczony i prostacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 14:55 > W takim razie 99% mezczyzn i 80% kobiet-to prostacy. Masz zrodlo tych danych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 12.10.05, 15:13 Przykro mi Kali,ale to jest tajne zrodlo,ktorego nie moge wyjawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 23:17 W takim razie dane te spuszczam w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 09:55 Jak dla mnie Kali mozesz sobie nawet nimi powycierac pupe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-men Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 10:50 Oczywiscie, ze 99% to prostacy. Wystarczy zobaczyc jak sie ubieraja - nie same majtki. Jak sie ubieraja na co dzien (ulica - fatalnie), od swiete (tu jest jeszcze gorzej) i zobaczyc jak mieszkaja. Wnetrza sa bardzo zle. Czy stwierdzenie faktu jest "ograniczone i prostackie" ? Nie, jest tylko stwierdzeniem faktu. Prostacki jest personalby atak, Werko, to z pewnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimozka Re: ulubione majteczki IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 12.10.05, 17:35 Zgadzam sie, stringi są do dupyyy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: ulubione majteczki IP: *.srg.vectranet.pl / 195.205.63.* 13.10.05, 08:31 haha tez sie zgadzam stringi sa beznadziejne:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 10:06 "Pewnie lepsze sa takie babcine galoty. A jakie seksowne" Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: ulubione majteczki 12.10.05, 14:51 Lubię stringi oraz damskie bokserki - zarówno bawełniane, sportowe jak i te sexy, koronkowe, satynowe itp. Co do kolorów to lubię białe, czarne, bordowe, czerwone, błekitne, żółte, cieliste, oliwkowe...w zasadzie we wwszystkich kolorach oprócz różowego. Nie cierpię tego koloru i nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CeZ Roż a Fuuuj!!! IP: 217.153.179.* 13.10.05, 18:22 ja tez Nienawidze tego koloru u Dorosłych kobiet/dziewczat. Jest oblesny i zamaist podkreslac powage Kobiet,daje odwrotne skutki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: Roż a Fuuuj!!! 29.10.05, 21:00 się zgadzam róż jest obleśny:/ i taki "lalkowaty" jak dla barbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia Re: ulubione majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 22:46 A Ja mam pół szafy rózowych stringow... :/ Powaznie...Tak jakos wyszło,nie moglam sie im oprzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: ulubione majteczki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 23:18 > A Ja mam pół szafy rózowych stringow... :/ Powaznie...Tak jakos wyszło,nie > moglam sie im oprzec.. Snia Ci sie po nocach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciunia_kicia Re: ulubione majteczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 23:30 Mi nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: ulubione majteczki 13.10.05, 01:56 czerwone sportowe stringi, wlasnie takie mam na sobie. Albo czarne figi, ale wtedy musza byc bawelniane, bo tak wygodniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naenae Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:47 ....najczesciej stringi nigdy nie koronkowe,przewaznie sportowe bawelna z domieszka laycry... a kolor..zalezy od nastroju,ciemny zielen.,bordo,turkus,sjena,ciemny pomarancz,oberzyna... nigdy czerwone bo kojarza mi sie z tandeta..nigdy biale,bo to korzarzy sie ze slubem..a czarne kojarza mis ei z brudem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 10:12 nigdy biale,bo to korzarzy sie ze > > slubem Wiec ciekawa jestem co ubierasz pod biale lub jasne spodnie (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kassandra Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 09:17 nie ubiera białych lub jasnych spodni bo kojarzą jej sie ze ślubem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
8nastka1 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 13.10.05, 17:57 stringi sa wygodne i seksowne... faceci to lubia wiec nie mowic mi ze to prostackie... Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 00:14 wlasnie zawsze dziwilem sie jak moja zona moze nosic takie paseczki....przeciez to okropnie musi sie wzynac w tylek...Oczywiscie ze wygloda seksi ale.. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_50centa Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 10:43 Ja tez najbardziej lubię stringi :) a moimi ulubionymi sa błękitne z kokardkami po bokach. Nie trzeba ich zdejmowac tylko wystarczy rozwiązac kokardki... ;) sa słodziutkie :D Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 Re: majtki majtkami liczy sie tylko jaka dupa.... 14.10.05, 10:50 slodziutka to jest raczej zawartosc majteczek. Wedlug mnie kobieta moze byc w worku po ziemniakach, wazne zeby miala seksowne cialo, aromatyczna cipke i goroca pupcie... Odpowiedz Link Zgłoś
dziwna_ja Re: ulubione majteczki 14.10.05, 10:47 najlepsze sa stringi, tylko NIE koronkowe, stringi biodrówki-niskie, najlepiej ze śliskiego materiału z jakim fajnym ozdobnym motywem z tyłu najlepiej zeby nie wystawały spod spodni bo to bardzo nieestetycznie wyglada BLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naenae Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:23 co zakladam pod biale spodnie??? nie nosze bialych spodni.... a jak juz nosze jakeis jasne....tonapewno nei takei ze widac mi majtki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:54 bokserki damskie....sliczne bawełniane lub całe przeswitujące...kolor nie ważny byle nie różowy:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Re: ulubione majteczki IP: *.pool82107.interbusiness.it 14.10.05, 16:09 A wiec to wyjasnia sprawe.Chociaz wydaje mi sie ,ze chcac niechcac w jasnych spodniach widac choc troche majtki.Wiem, czepiam sie ,ale tak mnie to zastanowilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszkamareszka Re: ulubione majteczki IP: *.au.poznan.pl 14.10.05, 16:27 ajlepsze są takie koronkowe, delikatne- stringi sa niezdrowe choć bardzo seksowne. najlepsze sa te które zachodza do połowy posladka- takie pół szorty. Z wysokim stanem- takie do pępka:) Ładnie go wtedy podkreslają. Najlepiej białe lub różowe- podkreslaja koloryt skóry. czrne sa piekne, ale czynia skórę bladą. Zadowolony??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: ulubione majteczki IP: *.orange.pl 29.10.05, 12:36 gacie do pempka sa paskudne, nosza je tylko stare baby z obwislymi brzuchami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalenka Re: ulubione majteczki IP: *.crowley.pl 29.10.05, 00:28 zdecydowanie figi-ale odpowiednio wykrojone,odslaniajace a jednoczesnie zakrywajace to i owo-czyli po prostu TIUL lub KORONKA!najchetniej czarne z dodatkam innego koloru-lubie zabawne wstawki,kokardki itp.-tak,aby bielizna miala seksowny i elegancki wyglad!!!jenym slowem Bomba-takie lubie i ...zawsze mam w swojej garderobie!!ps:kolekcjonowanie ladnej bielizny to moje hobby:- )))),jednak wieksza uwage skupiam na majteczkach,niz biustonoszach!pozro Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: ulubione majteczki 29.10.05, 09:37 Ja lubię tylko i wyłącznie damskie bokserki.. albo raczej lubiłam je przed ciążą, kiedy bez wstydu mogłam pokręcić swoją pupką i nie miałam wyrzutów sumienia, że jestem zepsutą ciężarną :). Teraz jakoś wolę już nic nie mieć na pupci (przynajmniej w małżeńskiej sypialni), bo w seksownej bieliźnie wyglądam chyba śmiesznie, a wstrętnych gaci też bym na siebie nie włożyła. A bokserki lubię zarówno koronkowe, jak i bez koronek, kolor jest bez większego znaczenia. Nie przepadam natomiast za stringami, bo nie lubię jak mi się coś w tyłek wbija :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_deszczowa Re: ulubione majteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:55 a ja wlasnie lubie stringi dlatego ze sa wygodne. naprawde juz tak sie do nich przyzwyczailam ze wogole ich nie czuje. jesli chodzi o bokserki to mam kilka koronkowych, ale wole jednak stringi z czystej wygody. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: ulubione majteczki 29.10.05, 11:57 "stringi z czystej wygody" Słyszałam o czystej bawełnie, satynie, koronkach, ale o takim hmm materiale jeszcze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: ulubione majteczki IP: 83.238.139.* 29.10.05, 15:37 ja zawsze nosze stringi, zazwyczaj sa one biale, czarne albo w jakies wzorki, lubie koronkowa bielizne tysz:D Odpowiedz Link Zgłoś