Dodaj do ulubionych

strój domowy

18.10.05, 22:51
W czasie kilku odwiedzin koleżanik zauważyłam że w domu chodzi bez stanika.
Tak mie to zdziwiło że zapytałam czy zawsze tak w domu chodzi ubrana.
Powiedziała że zawsze po przyjśiu do domu ściąga stanik, i że jej mama też
sie tak zawsze przebiera.
Jak powiedziałam że u nas w domu to nawet na noc nie siciągamy to mnie
stwierdzila że to niezdrowo, że piersi muszą odpocząć.
Ciekawa jestem waszych domowych zwyczajów

Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: strój domowy IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 23:03
      Majtek tez na noc nie zdejmujesz?
    • agatka_to_ja Re: strój domowy 18.10.05, 23:09
      na noc nie sciagasz stanika? WOW.. a moze spisz w garniturze?

Ja w domu tez pozwalam sobie na taki luz. PO co sie meczyc w staniku? W domu
      mam sie czuc swobodnie, zakladam miekkie i wygodne ciuchy, a nie np. marynarki.
      Co innego jak do domu przychodza goscie :)
      • Gość: Zaneta Re: strój domowy IP: *.eia.pl 19.10.05, 08:01
        A ja spie w biustonoszu i dziwie sie ze dziewczyny sciagaja go. A moze majtki
        tez sciagacie na noc??? phehehehehe a moze w ogóle na golasa spicie?
        • Gość: Nadia Re: strój domowy IP: *.myftp.org / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 09:01
          Majtki a biustonosz to dwie różne sprawy... śpię w majtkach, ale nigdy w
          staniku! to po prostu niewygodne, a poza tym tez niezdrowe dla piersi! one też
          potrzebują wypoczynku!;) pozdrawiam
          • agatka_to_ja Re: strój domowy 19.10.05, 09:42
            zgadzam sie :) biust tez musi kiedys odpoczac..

a spanie nago? a co w tym zlego? zwlaszcza latem...

a jezeli juz to powinno sie spac w pizamie, a nie w staniku !
            • Gość: Werka Re: strój domowy IP: *.pool82107.interbusiness.it 19.10.05, 10:03
              Nie wyobrazam sobie spac w majtkach lub staniku,chyba ze jakis komplet
              bawelniany bez zadnych usztywnien lub wiszbin.A wracajac do domu przebieram sie
              zawsze w tzw.domowy stroj.
              p.s. bardzo przyjemnie sie spi nago
              • Gość: CeZ Miło! IP: 217.153.179.* 19.10.05, 11:34
                :-)) Własnie tak wyobr5azam sobie domowy klimacik ! :-)
                Pozdro! Wer!
    • lilarose Re: strój domowy 19.10.05, 11:31
      Po domu zawsze chodzę bez stanika. Tak jest po prostu wygodniej.
      Nie wyobrażam sobie spania w staniku. Majtek też nie zakładam do snu, chyba, że
      mam okres.
      Spanie nago jest fajne, nic nie opina, nie uwiera, szczególnie przyjemne jset
      spanie nago w satynowej pościeli. Ale nie zawsze sobie można na to pozwolić,
      zwłaszcza, gdy się mieszka z rodziną :))
      • Gość: CeZ Re: Satyna,jedwab!! IP: 217.153.179.* 19.10.05, 11:36
        mmmmm cool! ;-))
    • Gość: pussy Re: strój domowy IP: 195.136.246.* 19.10.05, 14:49
      Ja zakładam stanik tyko jak mam gdzieś wyjść albo ktoś ma wpaść...po powrocie
      zawsze sie go pozbywam.Nawet teraz nie mam go na sobie...
      • Gość: kali Re: strój domowy IP: *.ztpnet.pl 19.10.05, 22:25
        > zawsze sie go pozbywam.Nawet teraz nie mam go na sobie...

I nie wstyd Ci tak pisac na forum bez stanika?
        • Gość: pussy Re: strój domowy IP: 195.136.246.* 20.10.05, 15:21
          zawsze sie go pozbywam.Nawet teraz nie mam go na sobie...

I nie wstyd Ci tak pisac na forum bez stanika?
          Jasne ze nie =D wolność dla piersi!!!
          • Gość: kali Re: strój domowy IP: *.ztpnet.pl 20.10.05, 17:10
            > Jasne ze nie =D wolność dla piersi!!!

W kazdym miejscu i w kazdej sytuacji!!!
    • Gość: re Re: strój domowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.05, 14:58
      ja w ogole nie zakladam stanika, ani w domu ani poza domem, chyba ze naprawde
      wydaje mi sie ze musze (pod biala czy przeswitujaca bluzeczke). stanik uwiera i
      jest niewygodny. z drugiej strony nie mam az tak duzego biustu (miseczka b). a
      biust na razie bardzo ladny, nie obwisly ;)
    • Gość: zadrzemiona Re: strój domowy IP: *.net-serwis.pl 19.10.05, 15:53
      Ale się uśmiałam z tego spania w majtkach i w staniku! Ciekawe, czy ona kąpie
      sie też w bieliźnie? :)))
      • Gość: Werka Re: strój domowy IP: *.pool82107.interbusiness.it 19.10.05, 17:02
        To,ze sie kapie w bieliznie to jeszcze nic,pewnie tez seks uprawia w bieliznie
        bo sie boi,ze jej piersi straca jedrnosc. hihihi
        • Gość: aka Re: strój domowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 21:37
          uwielbiam chodzic bez stanika i gdy tylko moge to to robie:) a w lato to
          zazwyczaj nie nosze wcale...a piersi mam spore ale dalej sa jedrne i piekne ;)))
          • Gość: misia Re: strój domowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:29
            W zimie też tak chodzisz?
      • koza_w_rajtuzach Re: strój domowy 26.10.05, 10:03
        Gość portalu: zadrzemiona napisał(a):

> Ale się uśmiałam z tego spania w majtkach i w staniku! Ciekawe, czy ona kąpie
        > sie też w bieliźnie? :)))

A co jest złego w spaniu w majtkach i w staniku?
        Ja śpię zawsze w biustonoszu, bo mam duże piersi (75 E) i boję się, żeby kiedyś
        nie zrobiły się obwisłe, choć teraz są ładne, jędrne i nie zapowiada się na to,
        aby miało się coś w tym względzie zmienić ;). Ponoć jednak stanik formuje
        piersi i dzięki niemu są one ładniejsze. A w majtkach też często śpię, choć z
        gołą pupcią też lubię :).
    • Gość: dziewczyna Re: strój domowy IP: 217.97.253.* 25.10.05, 21:50
      Ja tez spie bez stanika,ale majtek do snu nie sciagam!Po domu tez czesto chodze
      z uwolnionym biustem i czasami gdy gdzies wychodze to tez bez stanika,wszystko
      zalezy od bluzki!
      • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 26.10.05, 10:49
        Masz jakis problem z wykrzyknikami?
    • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 26.10.05, 10:48
      A potem z wiekiem sie zacznie narzekanie i depresje, ze obwisle itd. Wygoda
      wygoda, ale jak sie chce wygladac, to trzeba sie poswiecic, prosta zaleznosc
      • czekoladka_84 Re: strój domowy 26.10.05, 11:10
        Masz rację w 100% :) Szkoda tylko, że dla mężczyzn nie wymyślili
        takich "podtrzymywaczy" na obwisłe brzuchy.
        • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 26.10.05, 12:39
          W zasadzie sa gorsety
          • czekoladka_84 Re: strój domowy 26.10.05, 13:55
            Dla mężczyzn????? Chyba, że gorsety ortopedyczne.
            • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 26.10.05, 15:56
              Nie wiem, tematu nie zglebialem
    • kameleonshe Re: strój domowy 26.10.05, 11:04
      Ludzie bez przesady. Rozumiem, że jak dziewczyna ma biust, no gdzies powyżej B,
      to może uważać, że lepiej zawsze chodzić w staniku. Ale przecież z tym obwisłym
      biustem chodzi o to, że ciągnie go w dół. A nie śpicie chyba na stojąco? Więc
      stanik na noc raczej nie zapobiega wiotczeniu. Może napiszemy do jakiegoś
      doktora? Ja jak tylko mam okazję chodzę bez stanika i tyle.
    • Gość: aga Re: strój domowy IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 26.10.05, 21:33
      ja tam ściągam stanik na noc zreszta jak spać w staniku usztywnianym????? nie
      da sie to sie to jest bardzo niewygodne!!! pozdrawiam pa
      • Gość: kali Re: strój domowy IP: *.ztpnet.pl 26.10.05, 21:34
        Pa.
      • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 27.10.05, 00:18
        Mozna zmienic na nieusztywniany, ale widac, ze dla niektorych to rocket science
        Przypomnicie sobie te wasze "wygody" po trzydziestce
        • kameleonshe Re: strój domowy 27.10.05, 00:25
          Hej dociera do Ciebie, że gó.. daje spanie w staniku???!!!No nie wiem, może
          cieplej jest:) Grawitacja. Co z tego że leżysz w staniku? Wg Ciebie to pomaga?
          Aż się uśliniłam ze złości. Jakieś traumatyczne przeżycia związane z obwisłym
          biustem miałeś czy co?
          • agatka_to_ja Re: strój domowy 27.10.05, 00:27
            moze ona sie boi, ze pewnego dnia wstanie.. i nagle cos gwizdnie...

ona patrzy - a to biust gwizdnął o podłogę ;)
            • Gość: dziewczyna Re: strój domowy IP: 217.97.253.* 27.10.05, 00:32
              Ludzie to czy kobiety beda spaly w staniku czy nie,nie uchroni je przed czasem
              ktory nieublaganie biegnie!Za kilkanascie lat chocbysmy nie wiem co robily to
              nie bedziemy miec takiego biustu jak teraz,wiec po co meczyc sie w nocy!W tedy
              powinnysmy odpoczywac!
          • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: 195.69.82.* 27.10.05, 01:02
            > Hej dociera do Ciebie, że gó.. daje spanie w staniku???!!!

Nie

> No nie wiem

Jak nie wiesz to po co sie ciskasz?

> Grawitacja.

Przeprowadz pare eksperymentow i zobacz czy faktycznie wplyw jest zerowy

> Aż się uśliniłam ze złości

Ze zlosci? Sie lecz

> Jakieś traumatyczne przeżycia związane z obwisłym biustem miałeś czy co?

No jasne, przeciez to najprostsze wytlumaczenie
            • kameleonshe Re: strój domowy 27.10.05, 01:14
              No dobra już wytarłam brode, możemy pogadać. Ale poważnie wkurza mnie, że
              jesteś taki przekonany o szkodliwości spania bez stanika. Tu się raczej nie
              dogadamy. może najwyżej za 9 lat jak mi faktycznie obwiśnie to napiszę do
              Ciebie list z przeprosinami:) Może być?:) A tak wogóle to fakt nie ma się co
              wściekać na taki banalny temat bo faktycznie się bede musieć leczyć. Późno już
              i wogóle. To mimo że się nie zgadzamy pozdrawiam i życzę samych jędrnych
              biustów:)
              • Gość: Artur Przezywacz Re: strój domowy IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.10.05, 01:32
                No dobra. Zyczenia przyjete.
              • Gość: Artur Przezywacz Gwoli scislosci: IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 27.10.05, 01:33

Nie jestem przekonany o szkodliwosci spania bez
                Jestem raczej przekonany o korzysciach spania z
                • agatka_to_ja Re: Gwoli scislosci: 27.10.05, 07:53
                  odezwal sie ten, który ma biust.. hehehehe

spanie w staniku nic nie da kobiecie.. co innego chodzenie w staniku -
                  podtrzymuje piersi... ale kiedy kobieta spi? co tam ma byc trzymane? i po co?

a z wielkiem i tak grawitacja robi swoje... no, chyba ze sie wstawi silikon -
                  wtedy grawitacja nie straszna.
                  • Gość: Artur Przezywacz Re: Gwoli scislosci: IP: 195.69.82.* 27.10.05, 08:47
                    > odezwal sie ten, który ma biust..

W takim razie ty tez sie nie wypowiadaj na temat penisow, orgazmow i
                    ejakulacji, bo jako kobieta tez ich nie masz
                    • agatka_to_ja Re: Gwoli scislosci: 27.10.05, 09:58
                      kobiety nie maja orgazmów? mowilam ci juz Arturku, ze wspolczuje twoim
                      kobietom, ktore z toba nie maja orgazmów. Ale nie mierz nas kobiet swoją
                      miarą...

o orgazmach to ja moge duzo mowic ;)
                      • Gość: Artur Przezywacz Re: Gwoli scislosci: IP: 195.69.82.* 27.10.05, 14:37
                        > kobiety nie maja orgazmów?

Tak

> mowilam ci juz Arturku

Nie spoufalaj sie

> o orgazmach to ja moge duzo mowic

Mowic duzo to kazdy moze o wszystkim
                        • agatka_to_ja Re: Gwoli scislosci: 27.10.05, 14:56
                          hehe... skoro nie potrafisz kobiety doprowadzic do orgazmu nie oznacza to, ze
                          WSZYSTKIE kobiety nie maja orgazmu... chyba sobie probujesz poprawic humor...
                          • Gość: Artur Przezywacz Re: Gwoli scislosci: IP: 195.69.82.* 27.10.05, 15:15
                            > chyba sobie probujesz poprawic humor...

Marne te domysly twoje
                            • agatka_to_ja Re: Gwoli scislosci: 27.10.05, 18:54
                              twoje twierdzenia o braku orgazmow u kobiet sa jeszcze marniejsze...
                              • Gość: Artur Przezywacz Re: Gwoli scislosci: IP: 195.69.82.* 27.10.05, 22:53
                                agatka_to_ja napisała:

> twoje twierdzenia o braku orgazmow u kobiet sa jeszcze marniejsze...

Tupnij jeszcze noga
                                • agatka_to_ja Re: Gwoli scislosci: 27.10.05, 22:58
                                  a po co? jeszcze sie zapocę... hihi
                                • Gość: pyt Re: Gwoli scislosci: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 18:42
                                  > agatka_to_ja napisała:
                                  >
                                  > > twoje twierdzenia o braku orgazmow u kobiet sa jeszcze marniejsze...
                                  >
                                  > Tupnij jeszcze noga

Co ma noga do orgazmu?
                  • Gość: pogromca ciot [...] IP: *.eia.pl 28.10.05, 08:42
                    Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • heretic-magic Re: strój domowy 27.10.05, 09:37
      Kazde robi to co lubi, jedni sypiaja nago, a inni jak maja ochote to moga
      rownie dobrze w stringach z golfem <lol> Przede wszystkim chodzi o wygode i
      komfor, bo to najwazniejsze .

PEACE!
      • Gość: ania Re: strój domowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:34
        ja mam A i w domu chodze bez stanika spie oczywiscie bez ale sypiam w majtkach
        bo moj ulubiony stroj to spania to krotka koszulka i wygodne bawelniane
        majtki... latem czasem tez wychodze bez stanika ale to zalezy od bluzki z reszta
        z A to czasami na wyjscie bez push upa ani rusz...
    • zaniepokojony87 Re: strój domowy 28.10.05, 15:54
      gdzies kiedys czytalem, ze przeprowadzano badania nad szkodliwoscia noszenia
      stanika.. Poddano badaniom pewna grupe kobiet i okazalo sie, ze dla tych kobiet
      co prawie caly czas chodzily w staniku istnieje wieksze prawdopodobienstwo
      zachorowania na raka piersi.. Tak wiec lepiej jest w domu zdejmowac stanik, bo
      przeciez piersiom tez nalezy sie troche wypoczynku, ruchu;) i wolnosci!!!
    • ania2216 Re: strój domowy 29.10.05, 11:40
      Oczywiście , że w domu bez stanika!!!!
    • kama.xx Re: strój domowy 30.10.05, 01:27
      mój strój domowy to dres a to czy ktoś nosi stanik w domu czy nie to jego sprawa dajcie spokój nie macie o czym rozmawiać
    • kami_18 Re: strój domowy 17.11.05, 19:27
      Spanie w staniku?? ee...pierwsze slysze;/ to chyba troche dziwny zwyczaj piersi
      powinny odpoczac i na noc jest wskazane go zdejmowac!! swoja droga to musi byc
      bardzo niewygodne:P
      • Gość: emilus Re: strój domowy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.12.05, 18:38
        a kąpiesz sie tez w staniku?:p to paranoja spac w staniku - jest sztywno i
        goraco, po co krepowac ruchy? stanik jest po to aby podtrzymywac piersi w
        czasie chodzenia, siedzenia, a nie gdy lezysz i spisz. napisz prosze w jakich
        sytuacjach zdejmujesz stanik? - a jak spisz z facetem to tez w sataniku? troche
        luzu i akceptacji swojego ciała, czy chodzenie bez stanika to jakis zgorszenie,
        bezwstydnosc, zboczenie? ja latem do bluzek na ramiaczkach w ogole nie zakładam
        stanika i jak mi stana sutki to wszystko przeswituje - i co z tego? ja stawiam
        na swobode i ajk jest +35st na dworze to nie bede pociła cycuszków w jakis
        zbednych powłokach;p
        • Gość: strój domowy Re: strój domowy IP: *.bie.lama.net.pl 10.12.05, 18:54
          emilus
          a ciekawe jak twoje wygodne cycki obwisną za pare lat.heheheheh
          • Gość: emilus Re: strój domowy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.12.05, 00:22
            no nie wydaje mi sie zeby niespanie w staniku jakos strasznie wpływalo na
            zwiodczenie miesni podtrzymujacych biust moja droga. jesli kobieta ma bardzo
            duze piersi to powinna zawsze chodzi w staniku (ale nie musi spac - bo i tak
            jak lezy na boku czy na brzuchu to ich kształ jest inny i inaczej sie układaja
            niz w trakcie chodzenia, wiec po co stanik?no chyba ze taki, ktory unieruchamia
            ci piersi całkowicie, ze nie mozesz oddychac i przez cała noc masz cycki
            w "pozycji stojacej";p) dziewcyzny no nie dajmy sie zawriowac, to ze w domu
            zdejmuje stanik na pare godzin nie sprawi ze zamiast za 10 lat moje piersi
            opadna za 2 czy 3! kobiety o znacznym biuscie dla wygody nosza sztywne staniki,
            bo niczym miłym chyba jest chodzenie czy bieganie jak piersi skacza po brodzie;)
            ja mam rozmiar C i nie czuje wiekszego dyskomfortu latem gdy zdarza mi sie
            chodzic cały dzien bez, albo w bikini, gdzie nie ma usztywnianych miseczek, ehh
            duzo by pisac....BIUSTY DO GÓRY!
            p.s. dobre są tez ciwczenia siłowe na wzmocnienie miesni podtrzymujacych
            piersi - polecam:)
    • b-beagle Re: strój domowy 11.12.05, 00:36
      Po prostu na luzie
    • shalala Re: strój domowy 11.12.05, 02:45
      heheheh co wogóle za dramat, spanie w staniku czy bez ;) Spanie "w" tylko przed okresem kiedy kogoś bolą, szczególnie jeśli biust jest przynajmniej C - naprawdę komfort jest o niebo lepszy.
      poza tym wszyscy tu tacy wyluzowani i bez stanika chodzą, ale jak się ma D, jędrne D, ale jednak to jest spory cyc, to bez stanika jest po prostu niewygodnie. że nie wspomnę że 3/4 facetów na ten widok dostałaby zawiechy na dobry kwadrans.
      • Gość: aaaaaaaaaaaaaaa Re: strój domowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:47
        Rany, jak można spać w staniku na samą myśl mnie ciśnie, ja nosze tylko gdy
        wychodze z domu i uważam, że to normalne nawet bardzoooo, przecież piersi w
        staniku się straszliwie pocą i skóra nie oddycha, a kiedy one mają pooddychać,
        gy uwolnisz je na kilka minut kąpieli...a poza tym moja mama też nie przepada
        za stanikami, wykarmiła 2 dzieci, ma 47 lat, a jej piersi to cudooo..nie wiem
        czy jaka kolwiek kobieta ma takie piękne piersi, ale to wkoncu moja mamcia,
        która nie sypia w staniku:))))
        • Gość: yh Re: strój domowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:01
          kto ma ladniejsze ty czy mama
    • Gość: hania A ja muszę chodzić w staniku!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:38
      Nawet w domu nie mogę go ściągnąć bo mam dość obfity biust i to nie jest zbyt
      wygodne ciągle podtrzymywać sobie piersi ręką...(bo tak by było bez tego ubranka)
      Pozdrowienia i wyrazy zazdrości dla tych z mniejszym biustem!!!!
    • Gość: kachu Re: strój domowy IP: *.dip.t-dialin.net 13.12.05, 01:19
      o kurna! woooow! na noc nie zdejmowac stanika? no niezle. ale klientka. ja
      pieprze. lol
    • Gość: Oliwka Re: strój domowy IP: *.icpnet.pl 13.12.05, 21:37
      W ciągu dnia chodzę w staniku,ale żeby w nim spać??????????Jak Ty się wysypiasz
      <wow>
      • Gość: mika Re: strój domowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:47
        A ja zawsze nosze stanik( podczas snu jednak nie) bo by mi się cyce urwały, mam
        je kochane takie wielkie ze stanik zawsze to konieczność

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka