Dodaj do ulubionych

Królik miniaturka

09.11.05, 15:37
Oddam w dobre ręce królika miniaturkę. Królik ma roczek, jest zaszczepiony i
bardzo zadbany. To krolik dlugowlosy o masci szarej...- oczywiscie
zainteresowanym wysle na maila zdjecie. Ja już nie mogę sie nim zajmować
poniewaz urodzilo mi sie dziecko i z przyczyn oczywistych nie moge trzymac
zwierzaka w domku.
Obserwuj wątek
    • Gość: MARTUS Re: Królik miniaturka IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.05, 16:01
      tez mialam krolika,ale oddalam,smierdzi-nie dalo sie nadazyc za sprzataniem...-
      a takie ogloszenie daj raczej na stronie poswieconej takim rzeczom:/
      • marakesz13 Re: Królik miniaturka 09.11.05, 18:06
        Jak jest wysterylizowany to nie smierdzi.
        • Gość: mamuśka Re: Królik miniaturka IP: *.bie.lama.net.pl 09.11.05, 22:44
          JA też mam królika miniaturkę i 8 miesięczną córeczkę:) może zastanów się
          jednak i nie oddawaj królika bo moja córcia go uwielbia,ślicznie sie z nim
          bawi:)
    • b-beagle Re: Królik miniaturka 10.11.05, 06:27
      Po co go brałaś????? Zwierzeta to nie zabaweczki.... Niestety wiekszość ludzi
      tak je traktuje
      • waldka_zmora [...] 10.11.05, 08:30
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: monka79 Re: Królik miniaturka IP: *.fw.bln.ivbb.bund.de / *.bund.de 10.11.05, 09:11
      zenada...trzeba bylo myslec wczesniej, zwierzak to nie zabawka! wybacz, nie
      rozumiem sformulowania "ze zrozumialych wzgledow" - sama mam slicznego "uszatka"
      i wiem, ze nie wymaga jakiegos specjalnego zajmowania sie - od czasu do czasu
      weterynarz, obciecie pazurkow, oczywiscie trzeba tez mu zapewnic troche
      biegania... moim zdaniem nie przeszkadzalby w opiece nad dzieckiem. Poza tym
      wiem, ze wbrew pozorom potrafi sie do czlowieka przyzwyczaic...nie widze powodow
      zebys sie go pozbywala!
      • magdalenapietrow Re: Królik miniaturka 10.11.05, 10:06
        Nie! Problemem nie jest zajmowanie się taką małą szarą kuleczką... To nie powód
        oddawać zwierzaka - chyba żartujesz sobie?. Nie zajmuje wiele czasu
        wysprzątanie klatki i opieka nad zwierzęciem. Poza tym dokładnie wiem że z
        króliczkiem od czasu do czasu trzeba iść do weterynarza obiąć pazurki itp.Mam
        go w końcu rok i jakoś dawałam radę się nim opiekować. Niestety nie wiedziałam
        kupując króliczka ze w niedlugim czasie zajde w ciąze i urodze dziecko ktore
        bedzie uczulone. Jak bedziesz miala dziecko i bedzie nie daj boze uczulone to
        zrozumiesz powod dla ktorego chce oddac zwierzatko...
        • Gość: oda Re: Królik miniaturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 13:02
          kurcza...wzielabym od ciebie zwierzaka, ale niestety mam swiadomosc ze
          zostalabym wyrzycona razem z nim:(sprobuj moze na jakims "zwierzakowym"
          forum.powodzenia:)
    • Gość: kupidyn Re: Królik miniaturka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 10.11.05, 13:42
      To troche delikatne zwierze, ponoc trzeba miec tasme klejaca zeby sie nie
      rozlecial
    • Gość: zebra83 Re: Królik miniaturka IP: .1P3D* / 212.190.72.* 10.11.05, 17:13
      a skad jestes?
      • Gość: magda Re: Królik miniaturka IP: *.chello.pl 10.11.05, 20:00
        jestem z bydgoszczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka