b-beagle 25.11.05, 13:05 Ciągle tylko o orgazamach..... a teraz idzie nowe. Celibat to jest teraz w modzie a przynajmniej tak jest napisane w "Polityce". Co wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jujka Re: Orgazmy są nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:13 To niech wszystkie kobiety zostana zakonnicami a faceci ksiezmi!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazmy są nudne 25.11.05, 13:17 Coś w tym jest. Przez długi czas w Polsce seks był raczej tematem tabu. Teraz coraz więcej osób korzysta z nieograniczonej swobody. Sama nie mam nic przeciwko "znajomością bez zobowiązań", ale np. przypadkowy seks na dyskotece z byle kim mnie brzydzi. Celibat czy unikanie seksu przed ślubem jak dla mnie jest zbyt radykalnym krokiem. Powaliła mnie wypowiedź pary, która jak ma ochote na małe co nieco, to klęka do wspólnej modlitwy. No cóż podziwiam samozaparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Orgazmy są nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:24 A czytalas regulamin odbywania stosunkow plciowych opracowany przez jakas komisje katolicka :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazmy są nudne 25.11.05, 13:26 Nie :) W sumie ludzie (czytaj: księża) strasznie wypaczyli religię chrześcijańską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Orgazmy są nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:43 foroom.generacjax.pl/viewtopic.php?t=841 Poczytaj sobie, ja jak to czytalam po raz pierwszy to myslalam ze ze smiechu z krzesla spadne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazmy są nudne 25.11.05, 13:48 :D :D :D Już wiem jak będe się zwracać do mężczyzyny, gdy będe chciała aby zaspokoił mnie cieleśnie: "Wypełnij moją wolną przestrzeń". To jest na serio? Czy ktoś sobie jaja zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujka Re: Orgazmy są nudne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 13:50 Wydaje mi sie ze ktos sobie jaja robil. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: Orgazmy są nudne 25.11.05, 13:53 Chociaż teraz to nigdy nic nie wiadomo :) Pełno wokół nawiedzonych dewotek i religijnych fanatyków. Ale instrukcja jest rewelacyjna :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luiza.lui a gdzie ta ksiazke mozna nalezc? 26.11.05, 10:36 eee dziewczynki gdzie mozna to znalezc???? tez chce sie posmiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: a gdzie ta ksiazke mozna nalezc? 26.11.05, 12:24 luiza.lui napisała: > eee dziewczynki gdzie mozna to znalezc???? tez chce sie posmiac:) Tutaj foroom.generacjax.pl/viewtopic.php?t=841 Odpowiedz Link Zgłoś
elamodela Re: a gdzie ta ksiazke mozna nalezc? 28.11.05, 00:12 Rewelacyjne??? No nie wiem. Przecież to ktoś sobie jaja z księzy robi i tyle. Bez przesady co? Po to w końcu mamy miłość żeby był i seks. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizda Re: Orgazmy są nudne IP: *.ds.po.opole.pl 28.11.05, 16:17 Uprawiać sex może każdy, i nie ma z tym żadnego problemu. Odmówić sexu nie każdy potrafi. A kiedy dziewczyna w końcu wyjdzie za mąż to facet nie będzie jej cenił tym bardziej im więcej facetów miała w łóżku, lecz odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś