Dodaj do ulubionych

podstarzała modelka

09.12.05, 13:57
W związku z tym,że zbliża się koniec roku postanowiłam go podsumować i zrobić
plany na następny. Mam wrażenie, że moje życie stało się lekko nudnawe więc
stwierdziłam,że bedę robić coś co naprawde mnie interesuje. Nikomu o tym nie
mówiłam bo zabiliby mnie śmiechem ale co tam....Chcialabym zostać
fotomodelka....Problem polega na tym, że mam 28 lat i wcale nie jest
powiedziane, że jestem ładna ale przecież teraz makijażem można zdziałac
cuda...nawet te największe. Co myślicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Słodziutka Re: podstarzała modelka IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.05, 14:03
      Popieram Cie bo i mi rowniez takie mysli przyszly do glowy. Teraz to z kazdej
      dziewczyny mozna zrobic fotomodelke. Tylko gdzie sie zglaszac z tym problemem?
      • Gość: . Re: podstarzała modelka IP: *.bie.lama.net.pl 09.12.05, 14:07
        spróbuj w gazecie "Twój weekend",tam cię chętnie przyjmą.
        • Gość: to tylko ja Re: podstarzała modelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:24
          Hehs świetny pomysł wkońcu najlepsze kobiety to w wieku 30,tylko co ci z
          tego ?? przyjdzie satysfakcja że jeszcze sie komuś spodobasz ??
          Przyjemność płynąca z pozowania ??....
          • czekoladka_84 Re: podstarzała modelka 09.12.05, 14:27
            Pokaże wnukom, jak będzie już w podeszłym wieku. Też zrobiłabym sobie takie
            fotki. Z ciekawości jakby wyglądały po retuszu komputerowym.
          • cosmolysa1 Re: podstarzała modelka 09.12.05, 14:44
            To, że komuś napewno też ale przede wszystkim sprawdziłabym co mozna ze mnie
            zrobić, he he he
        • cosmolysa1 Re: podstarzała modelka 09.12.05, 14:56
          Gość portalu: . napisał(a):

> spróbuj w gazecie "Twój weekend",tam cię chętnie przyjmą.
          W sumie...Mam dwa fajne tatuaże...ale obawiam się, że plecy i lędżwia nikogo
          nie interesują. Dzięki za radę ale wolałabym pokazywać twarz a nie wnętrznosci.
      • cosmolysa1 Re: podstarzała modelka 09.12.05, 14:48
        Myślisz,ze należy to już traktować jako problem??? Ze mną??? Moze znasz jakie s
        adresy, kontakty, gdzie mogliby udzielic mi jaki ś informacjii ...albo wybili z
        glowy?
    • Gość: ona20 Re: podstarzała modelka IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 09.12.05, 15:14
      Mysle ze wiek i uroda nie graja decydujacej roli. myslisz, ze np w reklamach
      graja tylko 16letnie ladne panny? Starsze i mniej urodziwe tez maja swoja role
      do odegrania, np Gozdzikowa (heh zartuje)Wszystko jest dla ludzi, warto probowac
      • dr.rocco Re: podstarzała modelka 09.12.05, 19:08
        Ciekawe co jest w tym takiego , ze prawie wszystkie chca byc modelkami :)
        nawet te czarownice tez :)
    • elamodela Re: podstarzała modelka 09.12.05, 21:06
      Wejdź na stronę www.kmodels.com i tam kliknij na stronę <<polish agencies>> i
      poklikaj sobie na agencje w Polsce, zobacz jakie mają wymagania, zdarzają się
      bardzo często oferty dla "dojrzałych twarzy". Albo wejdź na
      www.forum.promodels.pl i poczytaj. Albo po prostu wpisz na google modeling i
      poszukaj sama. Zobaczysz czy mniej więcej się nadajesz, a potem wybierz agencje
      i powysyłaj zdjęcia. Zobaczysz czy będzie odzew. Tylko profesjonaliści powiedzą
      ci czy masz szanse czy nie. Powodzenia;)
    • Gość: Artur Przezywacz Re: podstarzała modelka IP: 195.69.82.* 10.12.05, 02:36
      > Co myślicie???

Mysle, czy lepiej skierowac linie 5 czy 7 do Centrum Zdrowia Matki Polki...
      • Gość: cosmolysa Re: podstarzała modelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 08:14
        Stary.... czy jesteś w stanie chociaż raz powiedzieć coś sensownego?Mam
        wrażenie, że masz jakieś kompleksy...
      • Gość: ciacho Re: podstarzała modelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:19
        Niesamowite, Ojej... Ale Ty "mondry" jesteś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka