Dodaj do ulubionych

Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!?

05.01.06, 12:28
...wydaje mi sie ze kwintesencja kobiety wlasnie tak wyglada; obfite ksztalty
duza ksztaltna pupa, dorodne wargi sromowe, najlepiej miesiste, lekko
pomarszczone i sniade. Do tego delikatne pulchne uda i raczej szerokie
biodra, przy waskiej tali.

Zdecydowanie bardziej podoba mi sie kobieca pupa ktora jest zawsze lekko
wigotna ja to nazywam "zaparzona pupa" czyli taka ktora jest aromatyczna i
jakby emanuje cieplem oraz slodkim naturalnym zapachem.

Nie wiem dlaczego ale kobiety ktore sa suche i mniej rozwiniete "na dole"
prawie wogole mnie nie kreca...
Obserwuj wątek
    • Gość: 1jujka1 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 12:54
      Ach Ty i te Twoje teorie ;)))
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 12:59
        Wy kobiety przywiazujecie wage do zupelnie niewaznych rzeczy, a to co macie
        najlepsze chowacie przed swiatem i czesto zaniedbujecie.....
    • kiciunia_kicia Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 13:15

Powiedzmy,ze masz rację.. ;)
    • agatka_to_ja Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 13:19
      jestes wtórny! piszesz ciagle to samo.... napisz kiedys cos innego...
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 07:29
        Ty tez Agatka nic sie nie zmienilas. Moze powinnas do Twojego repertuaru
        odpowiedzi; "Jestes glupi" i "pozdrawiam Cie goraco" (bo podoba mi sie co
        piszesz) ...dolaczysz jeszcze jedno powiedzenie; "zagiales mnie, nie mialam
        zielonego pojecia!"
        • agatka_to_ja Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 10:39
          NIE WALdi, nie zagiales mnie.. piszesz ciagle to samo, wiec to co piszesz to
          ciagle TE SAME BZDURY.

To, ze TY lubisz baby z duzymi tylkami nie oznacza, ze WSZYSCY faceci takie
          lubia. Sa tez wielbiciele modelek, czyli plaskich i watlych kobiet! I to TEZ SA
          FACECI!

Podobnie kobiety: jedne wolą typ "mięsniaka", kulturysty, a inną pociąga
          chudziutki intelektualista!

Kobieta powinna byc KOBIECA!!!!!!!! a duzy tyłek nie jest wyznacznikiem
          kobiecości!!!!!!!!!!!
          • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 11:25
            agatka_to_ja napisała:

> NIE WALdi, nie zagiales mnie.. piszesz ciagle to samo, wiec to co piszesz to
            > ciagle TE SAME BZDURY.

Moze ty zamias narzekach powinas sie troche rozwinac, wydoroslec. Prawdziwe
            kobiety po prostu sa kochane i wiedza czego chca, a Ty tylko sie rzucasz..

> To, ze TY lubisz baby z duzymi tylkami nie oznacza, ze WSZYSCY faceci takie
            > lubia. Sa tez wielbiciele modelek, czyli plaskich i watlych kobiet! I to TEZ
            > SA FACECI!

Tak to sa faceci ale raczej mlodzi i niedoswiadczeni. Mialem takich kolegow (18-
            20latkow) w wojsku, wszystkim z nich podobaly sie chude podlotki typu Kate
            Moss, wiec znajdywali takie podlotki, i rozwod po paru miesiacach, a potem
            zenili sie juz z prawdziwymi dojrzalymi kobietami....

> Podobnie kobiety: jedne wolą typ "mięsniaka", kulturysty, a inną pociąga
            > chudziutki intelektualista!

A kto powiedzial ze propaguje kulturystyke? Ja sadze ze nie trzeb byc ani
            jednym ani drugim, mi odpowiada (w sobie) po prostu sportowy wyglad, powiedzmy
            pilkarza...ani chudy ani cielaczek.

> Kobieta powinna byc KOBIECA!!!!!!!! a duzy tyłek nie jest wyznacznikiem
            > kobiecości!!!!!!!!!!!

...A maly tylek tez nie jest wyznacznikiem kobiecosci...jesli juz to meskosci.
            • agatka_to_ja Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:42
              Waldi, ja jestem kochana i wiem, czego chce :)
              i wcale sie nie rzucam!

tylko nie mów "faceci lubia" .. a pisz" ja lubie, uwielbiam"...
              wtedy nie bede miala nic przeciwko

PS. zeby nie bylo niedomowien - wcale nie naleze do kobiet, ktore nia maja na
              czym usiąść :)

• waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 07.01.06, 06:14
                agatka_to_ja napisała:

> Waldi, ja jestem kochana i wiem, czego chce :)
                > i wcale sie nie rzucam!

Czasami wcale nie brzmisz w ten sposob....

> tylko nie mów "faceci lubia" .. a pisz" ja lubie, uwielbiam"...
                > wtedy nie bede miala nic przeciwko

I ty sadzisz Agatka ze ja jestem taki unikatowy w skali swiatowej? Przeciez
                wiele ludzi ma podobne upodobania, choc o tym nie wiedza.

> PS. zeby nie bylo niedomowien - wcale nie naleze do kobiet, ktore nia maja na
                > czym usiąść :)
                >

W takim razie gratuluje Tobie a zwlaszcza Twojemu kochankowi!
    • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 14:12
      powinienes zaczac posta "ja lubie .... " a nie mezczyzni lubia
      • agatka_to_ja Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 14:18
        mati - w 100% popieram! :))))))))))))
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 07:20
        Moze lubia tylko sie wstydza do tego przyznac? Jestem prawie tego pewien, ze
        faceci wstydza sie tego, choc wola bardzej rozwiniete kobiety niz szczuple
        szczebiotki.

mati29 napisał:

> powinienes zaczac posta "ja lubie .... " a nie mezczyzni lubia
        >
    • Gość: diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:13
      mati a Ty nie lubisz?
      • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 05.01.06, 14:15
        lubie ladne :)
        no i Ciebie :)
        ale sa tacy co lubia pieski , albo innych mezczyzn :)
        niektorzy wola anorektyczki
        a inny szuka azjatek :)
        • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 07:24
          Mati,
          Ty po prostu lubisz niezbyt jeszcze uksztaltowane podlotki, ale prawdopodobnie
          ze wzgledu na Twoj mlody wiek, poczekaj az bedziesz mial 32 lata tak jak ja a
          zaczna Ci sie podobac bardzej rozwiniete dojrzale kobiety.
          • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 08:14
            uwazasz ze nie jestem mezczyzna skoro nie lubie tego co ty ?
            pogielo cie?
            • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 08:46
              mati29 napisał:

> uwazasz ze nie jestem mezczyzna skoro nie lubie tego co ty ?
              > pogielo cie?

Mam Tobie przypomnac co Ty napisales?

Mati29 napisal:

>lubie ladne :)
              >no i Ciebie :)
              >ale sa tacy co lubia pieski , albo innych mezczyzn :)
              >niektorzy wola anorektyczki
              >a inny szuka azjatek :)
    • Gość: diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:28
      no wiesz mati my swego czasu też lubiliśmy zwierzątka...
      miło że mnie lubisz:) hihi
      a co do wątku to jeni wola pomarańcze a inni jak im skarpetki śmierdzą;)
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 07:26
        Gość portalu: diablinka napisał(a):

> co do wątku to jeni wola pomarańcze a inni jak im skarpetki śmierdzą;)

To moze powiesz mi do czego porownujesz te Twoje "pomarancze..i smierdzace
        skarpetki"?
    • Gość: diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 09:03
      walduś:) napisałam, ze jedni wolą pomarańcze a inni jak im skarpetki śmierdzą
      bo jest to takie powiedzonko...pisząc to miałam na myśłi ze jeden facet woli
      krągłe kształty, duze wrgi sromowe, pokaźny tyłeczek i duże piersi a inni wręcz
      przeciwnie nie lubią dużych piersi i kobiet które mają troszkę więcej ciałka tu
      i tam:)
      pozdrawiam cieplutko
      • annal_anna Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 10:14
        spadaj na swoje forum i pisz za siebie perwercie
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 10:16
        Gość portalu: diablinka napisał(a):

> walduś:) napisałam, ze jedni wolą pomarańcze a inni jak im skarpetki śmierdzą
        > bo jest to takie powiedzonko...pisząc to miałam na myśłi ze jeden facet woli
        > krągłe kształty, duze wrgi sromowe, pokaźny tyłeczek i duże piersi a inni
        wręcz
        >
        > przeciwnie nie lubią dużych piersi i kobiet które mają troszkę więcej ciałka
        tu
        >
        > i tam:)

Zle powiedzonko, bo ono jasno mowi ze jedno jest gorsze od drugiego, a Ty teraz
        tlumaczysz sie ze obie opcje so dobre....
        > pozdrawiam cieplutko
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 10:23
      waldusiu...ja się nie tłumaczę! inaczej interpretujesz to co ja piszę...dla
      Ciebie pulchne uda i szerokie biodra i obfite kształty są podniecające a dla
      innego wręcz przeciwnie odrażajace więc tak jak w tym powiedzonku to co dla
      jednych jest jak pomarańcza dla innych jest jak śmierdząca skarpeta..czyli dla
      Ciebie kobieta o takiej figurze jest jak soczysta pomarańcza a dla innego
      faceta ta sama kobieta będzie juz nie atrakcyjna sexualnie...mam nadzieję ze
      teraz zrozumiałeś to tak jak bym chciałą:)
    • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 11:59
      ale onanizujesz sie jak to piszesz?
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:05
        jesli to jest pytanie do mnie to nie, ale...przyznaje sie ze niesamowicie kreca
        mnie wlasnie takie kobiety.

Oczywiscie jesli Ty lubisz szczuple "modelki" to Twoj wybor. Mam nadzieje ze
        chesz je glownie po to zeby sie "dobrze" przy nich prezentowac, natomiast jesli
        szukasz kochanki ...to szkoda mi Ciebie bracie!
        • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:07
          nigdy nie inanizowales sie piszac tu posty ?
          • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:13
            mati29 napisał:

> nigdy nie inanizowales sie piszac tu posty ?

Nie ale wcale nie wstydze sie przyznac ze gdyby jakas panienka ze sniada cipka
            spuscila spodnie przede mna to raczej tak. Zdziwilbym sie gdyby jakiemus
            facetowi to by sie nie spodobalo.
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:15
      mati onanizować się patrząc na literki;) myślę ze Waldek koniecznie chce wmówić
      wszystkim ze kobiety przy tuszy są najlepsze...tylko prosze nie narzucaj innym
      swojego zdania!!! Waldek powiedz mi w czym są gorsze te szczupłe kobiety, zę
      współczujesz facetowi sexu z taką malutką kobitką? Dla Ciebie te z obfitymi
      kształtami są super podniecające a dla innych kobieta, która jest drobniutka i
      myślę ze niczego jej nie brakuje!!!
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:34
        diablinka napisała:

> mati onanizować się patrząc na literki;) myślę ze Waldek koniecznie chce
        wmówić
        >
        > wszystkim ze kobiety przy tuszy są najlepsze...tylko prosze nie narzucaj
        innym
        > swojego zdania!!! Waldek powiedz mi w czym są gorsze te szczupłe kobiety, zę
        > współczujesz facetowi sexu z taką malutką kobitką?

Bo gdy On sie bedzie biedaczek kochal z taka rano obudzi sie caly osiniaczony,
        od jej wystajacych kosci. A z bardziej kobieca dojrzala dziewczyna bedzie
        mieciutko i wygodnie, dlatego uwielbiam klasc glowe na jej piersiach lub jej
        pulchnej pupie.

> Dla Ciebie te z obfitymi
        > kształtami są super podniecające a dla innych kobieta, która jest drobniutka
        i
        > myślę ze niczego jej nie brakuje!!!

Drobniutka to moze byc, ale gdy kobieta wyglada wlasnie jak przyslowiowa super-
        modelka...to naprawde nie rozumie tych facetow co oni widza w takich
        wieszakach, no chyba ze chca zeby ona go utrzymywala :)
      • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:37
        bo patrzac na jego posty widze goscia z plakatów "bezpieczni w sieci"
        stary gruby w przepoconej koszulce bez ramiaczek - pisze - ja tez mam 12 lat :)
        • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:53
          Tylko po co w takim razie pisal bym (nie po raz pierwszy) przed godzina o tym
          ze podoba mi sie sposob w jaki kochaja sie kobiety po trzydziestce...i to ze
          mam 32 lata?
          Sam zobacz.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=34514372
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:45
      walduś nie gadaj ze będziesz miał siniaki od szczupłej kobiety...równie dobrze
      mozna powiedzieć ze po stosunku z pulchną kobieta będziesz cały mokry od jej
      potu u zmęczony "ugniataniem ciasta":)
      no to teraz konspiracja do jakich kobiet należy diablinka...hehe tych
      szczupłych czy obfitych;)
      • nocnick Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:49
        myślę tak: szczupła, w sposób miły dla oka obficie wyposażona
      • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:55
        obfita nie znaczy gruba, mowiac o obfitych -dojrzalych kobietach mam na mysli
        typ Caterine Zeta-Jones a nie jakiegos prosiaczka....
        • sabinka_20 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 12:59
          anna-i-marta.xarazar.net/techniki/fellatio.php
          anna-i-marta.xarazar.net/techniki/cunnilingus.php
          • Gość: Evelina Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 16:01
            dzieki za stronke :) przyda mi sie
          • waldek1610 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 07.01.06, 06:21
            Ja tez dziekuje za te strony, choc chyba nic nowego sie nie dowiem z nich.
            Mysle ze podchodzenie do seksu jak do przedmiotu scilego to pomylka, seks to sa
            odruchy naturalne i nikt nie potrzebuje nauczyciela..do seksu.
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:01
      moze i masz rację ze kobiety po 30-tce kochają sie inaczej bo jak łatwo się
      domślić są bardziej doświadczonymi kochankami...ale myślę że nie nalezy tego
      uogólniać bo wszystko zależy też od temperamentu i podejścia do sprawy
      sexu...bo kobitka obojętnie w jakim wieku, która ma jakiekolwiek kompleksy i
      zachamowania jeśli chodzi o sex nie będzie dorównywac tej która jest otwarta na
      wszystko...nieprawdaż?

no i jaka ta diablinka jest...szczupła o obfitych kształtach...przed czy po 30-
      tce?:)
      • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:15
        przed
        obfita
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:25
      mati a po czym to wnioskujesz?:)
      • mati29 Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:25
        po karpiu
    • diablinka Re: Mezczyzni lubia duze wargi sromowe!? 06.01.06, 13:37
      no ładnie jeden mały karpik i wszystko się wydało...albo i wprowadził w niezły
      błąd jeśli chodzi i obfitościi wiek
    • elamodela GŁUPIE TEORIE WALDUSIA 32 WCIĄŻ JESZCZE TUTAJ? 07.01.06, 00:51
      Czy kogoś to w ogóle jeszcze fascynuje kłócić się z Waldkiem, że nie tylko jego
      typ kobiety jest atrakcyjny??? Możesz sobie Waldek pisać co chcesz, ja wiem że
      życie samo weryfikuje takie teorie i mimo, że jestem bardziej w typie kate moss
      niż salmy hayek, cóż.. faceci lubią mnie.. :P co wcale nie znaczy, że wszyscy i
      że tylko mnie. Ale ty ograniczony jesteś człowieku, aż mi cię żal..
      • waldek1610 Biedny czlowiek uwielbia zsiadle mleko z ziemniaka 07.01.06, 06:30
        Wiadomo ze biedny czlowiek wmowi sobie ze uwielbia zsiadle mleko, jajecznice i
        podgrzewane ziemniaki na obiad...

Gdy ma sie obfitosc roznego miesiwa i owocow tropikalnych to nawet czasami
        takie ziemniaczki i zsiadle mleko smakuje.

Niemniej jednak kobiety emanujace kobiecoscia to typ Salmy Hayek czy Caterine
        Zeta-Jones, jesli chude dziewczeta czyms emanuja to moze ...chyba chudzizna
        dziewczeca....A wiadomo ze chude rzeczy sa synonimem biedy i niedostatku, wiec
        niby czym taka chudzina ma mezczyznie dogodzic? Wlasnymi kosciami wbijajacymi
        sie pomiedzy meske rzebra?
        • elamodela Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma 07.01.06, 22:38
          Wiadomo, że jak ktoś nie ma w domu prawdziwej laski, to sobie wmówi, że
          cellulit jest seksowny, rozstępy na wielkiej dupie też, a już najbardziej biust
          do pasa.

Gdy się ma taką obfitość przed oczami na codzień, to faktycznie trzeba sobie
          różne rzeczy wmawiać.

Niemniej jednak prawdziwi faceci nie jeżdżą rozklekotanymi, tylko sportowymi
          autkami..
          • waldek1610 i dlatego Ty lubisz wlasne kosci..... 08.01.06, 06:39
            Ela,
            Pomiedzy chydymi laskami i grubymi babsztylami jest jeszcze jedna kategoria; to
            panie pelne kobiecosci, ani grube ani chude. Ja mam na mysli kobiety w pelni
            rozwiniete, wlasnie typ Caterine Zeta Jones lub Salma Hayek...nie sadze ze one
            maja jakies rozstepy. Chude kobiety,(np; Landryna) nawet majac lat 35 nie
            wygladaja w pelni kobieco, bo przypowminaja 12 letnie dziewczynki jeszcze przed
            dojrzewaniem.
            • annal_anna Re: i dlatego Ty lubisz wlasne kosci..... 08.01.06, 06:41
              przestan spamowac zboczencu
            • elamodela Re: a Ty swoje 09.01.06, 00:03
              Tak, lubię, wręcz kocham moje ciało. Jest idealne, perfekcyjne, w pełni je
              akceptuję, przynosi mi dużo szczęścia i każdemu życzę takiej miłości do
              własnych kości;)

A Ty Walduś pojmij wreszcie, że o seksapilu nie decydują centymetry tylko
              proporcje. Zarówno obfite jak i szczupłe może być sexowne, niezależnie czy
              zgadzasz się z tym czy nie.
              • waldek1610 Re: a Ty swoje Ela 09.01.06, 06:11
                chude nigdy nie jest seksowne..no chyba ze jestes wieszakiem (modelka)
                pracujaca dla tzw. "dyktatorow mody".
                • annal_anna Re: a Ty swoje Ela 09.01.06, 06:38
                  waldek1610 napisał:

> chude nigdy nie jest seksowne..no chyba ze jestes wieszakiem (modelka)
                  > pracujaca dla tzw. "dyktatorow mody".

ze ty perwercie nie popuscisz
                  jak tam security job ciagle strozujesz?
                • elamodela mistake 09.01.06, 19:37
                  Jeśli uważasz, że wymiary 85-60-90 nie są seksowne to cóż.. jesteś jednak w
                  mniejszości... Większości facetów się podoba:P
                  (I nie chcę tu bynajmniej propagować anoreksji ani żadnych takich)
                  Ale jak chcesz, to lub sobie te powyżej setki. My tu w Polse jesteśmy
                  tolerancyjni i nie napiszę Ci, że pulchne nigdy nie jest seksowne. Wręcz
                  przeciwnie. Ale NIE TYLKO pulchne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka