Dodaj do ulubionych

Seks,prezerwatywa,pigulki

07.04.06, 17:29
Czy partner moze stracic ochote na seks tylko dlatego,ze dziewczyna przestala
brac tabletki anty?
Czy az jest taka roznica z prezerwatywa czy to swiadczy o wielkim egoizmie?
Obserwuj wątek
    • topik24 Re: Seks,prezerwatywa,pigulki 08.04.06, 09:41
      Wole sex bez prezerwatywy, ale moja zona nie uzywa pigulek wiec pozostaje
      gumka.Niewierz tym co pisza ze w gumce jest tak zle, wprawdzie facet nie czuje
      wilgoci cipki, ale najwazniejszy jest wrazenie ucisku i ruchy, tego gumka nie
      odbiera.Wyskakiwanie z cipki(metoda przerywana) tuz przed wytryskiem dla mnie
      to najgorsze, to opuszczanie cipki w najlepszym momencie. Moja zona zawsze po
      orgazmie prosi bym nie wychodzil za szybko, gdy opodaja jej emocje chce miec
      mnie w sobie. Jesli nie stosujesz pigulek (raczej odradzam to sama chemia)
      gumka to najlepsze rozwiazanie. na rynku jest wiele w dobrym gatunku.
    • Gość: electra Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:28
      Ja używam pigułek antykoncepcyjnych i jestem z tego zadowolona ja i moj partner
      gdyz ja wiem ze zawsze jestem zabezpieczona a on ze dla niego jest przyjemniej
      coż musze stwierdzic ze wole kochac sie bez gumki gdyż nie lubie dotylku
      lateksu wole dotyk mojego miska bez tego...
      • aniawe Re: Seks,prezerwatywa,pigulki 08.04.06, 13:48
        Tez wole,ale nie chce sie truc chemia.
      • Gość: frr Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 21:58
        A jak zabezpieczasz wątrobę. Faciowi dobrze bo ty sięzestarzejesz i zdechniesz
        a on będzie miał młodszy model
        • Gość: ble Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:02
          > A jak zabezpieczasz wątrobę. Faciowi dobrze bo ty sięzestarzejesz i zdechniesz
          > a on będzie miał młodszy model

piep.rznij sie w łeb dzieciaku!
    • Gość: electra Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 22:34
      Nie martw się o moją wątrobę i jak coś umrę bo zwierzęta zdychają nie ludzie ..
      od następnego miesiąca bedę używała plasterków i luz.. a mój mężczyzna nie
      wymieni mnie na inną bo jestem już zaręczona i planujemy ślub pozdrawiam :)
      • stefex Re: Seks,prezerwatywa,pigulki 09.04.06, 12:49
        Cud kobieta ;)
      • Gość: Zocha Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:55
        przy plasterkach wątroba tez "cierpi"... wiec to nieduza roznica: tabletka czy
        plaster
      • Gość: Rychu Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.spray.net.pl 09.04.06, 12:56
        > a mój mężczyzna nie wymieni mnie na inną bo jestem już zaręczona
        > i planujemy ślub pozdrawiam :)

Zebys sie nie zdziwila. Znam kilka takich zareczonych co sie potem odreczali.
    • lizzan Re: Seks,prezerwatywa,pigulki 09.04.06, 20:19
      Tak naprawde wszystko zalezy od mezczyzny.
      Jezeli on sam nigdy jakos specjalnie nie stosowal prezerwatyw (bo np wszystkiej
      jego partnerki braly tabletki antykoncepcyjne, albo ty jestes jego pierwsza
      partnerka) to moze byc to poprostu niekomfortowe dla niego.
      Mozliwe ze np prezerwatywy wydaja mu sie mniej bezpieczne (pekniecie etc) niz
      tabletki antykoncepcyjne i poprostu sie boi konsekwencji.
      Moze poprostu nie lubi bo pewnie jak wiekszosc mezczyzn twierdzi ze woli bez
      prezerwatywy.
      Tak czy siak najprawdopodobniej jest to stan przejsciowy (zreszta mozliwe ze
      prezerwatywy wcale nie sa jego powodem niecheci a np stres, zmeczenie etc)

Niezaleznie od powodu seks bez jakichkolwiek zabezpieczen (albo zabezpieczen
      watpliwych ala stosunek przerywany) jest ZLYM rozwiazenim jezeli do potomstwa
      wam niespieszno.

pozdrawiam,
      lizzan
    • Gość: li Re: Seks,prezerwatywa,pigulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 20:27
      lizzan zgadzam sie z tobą ... a jak tam ktos napisał ze plasterki też szkodza
      to powiem ze wszystko szkodzi nawet kieliszek alkoholu .... a to nie tak
      strasznie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka