Dodaj do ulubionych

taka mała, taki duży

18.04.06, 20:11
wiele nastolat pisze tuo swoim pierwszym razie, wątpliwościach itp. ja też
chcę, problem w tym że mam 24 lata, jeszcze nigdy się nie kochałam. mam
faceta, jesteśmy razem od roku ale ja poprostu nie mogę, boję sie czegoś,
sama nie wiem czego. Wydaje mi się że będzie mnie bolało bonie wyobrazam
sobie aby włożyć grubego i długiego penisa w tą małą dziurkę gdzie ledwo
nawet tampon trudno włożyć. PIescimy się tylko rękoma. Wiem co to orgazm bo
doprowadzam się do niego samotnie. bywam strasznie podniecona tak że przez
cały dzień nie mogę sobie z tym podnieceniem dać rady ale zwyczajnie się
boję, raczej nie ciąży tylko tej wielkości penisa i to że nie wejdzie. czasem
nawet myślę że jestem jakoś innaczej zbudowana. bardzo kocham swojego faceta
i ufam mu ale boje się że mnie zostawi wkrótce bo nie robił tego 2 lata i
trudno mu już wytrzymać. Sam mi to powiedział. pomóżcie bo to normalne nie
jest!
Obserwuj wątek
    • Gość: sataaa Re: taka mała, taki duży IP: *.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:15
      normalnie powoli z wyczuciem, jak bedziesz wilgotna i lubrykaty jakies....musi
      wejsc...pochwa jest elastyczna ...jak z gumy.
      • stella52 Re: taka mała, taki duży 18.04.06, 20:23
        ok pochwa jest rozciągliwa, ale najbardziej obawiam się o samo wejście do
        pochwy, to napewno nie jest rozciągliwe
        • Gość: eska Re: taka mała, taki duży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 00:31
          a jak wejdzie to dopiero bedzie super
        • krokiecica Re: taka mała, taki duży 19.04.06, 01:59
          > ok pochwa jest rozciągliwa, ale najbardziej obawiam się o samo wejście do
          > pochwy, to napewno nie jest rozciągliwe

A dzieci jakoś nadal na świat przychodzą. I nie piszę o cesarce:P
          Będzie dobrze:)
    • Gość: :) Re: taka mała, taki duży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 20:23
      wejdzie, wejdzie, spokojnie.. zaufaj mu i do dziela
      • Gość: tabaczka Re: taka mała, taki duży IP: 195.116.43.* 18.04.06, 22:06
        Tez sie bałam!Wczesniej sama to robilam i w ten sposob sie rozladowywalam i mi
        to wystarczalo.Jesli nadal sie masturbujesz to przestan to robic przez jakis
        czas a jak juz nie bedziesz mogla wytrzymac to pozwol zeby Twoj męzczyzna Cie
        zaspokoił no bo po co robic cos co moze za Ciebie 100 razy lepiej zrobic ktos
        inny:)Teraz poprostu kocham sie kochac to jest wspaniale jak czujesz ten oddech
        na swoim ciele ten dotyk to taka ekstaza:)A pierwszy raz wcale nie musi
        bolec:):)Musisz sie wyluzowac i bedzie wspaniale :) Zycze powodzenia :):)
    • porcupine4 Re: taka mała, taki duży 19.04.06, 01:11
      Stella, nie martw sie tak, to wcale nie jest straszne. Wejscie do pochwy tez
      jest rozciagliwe :) A tak na marginesie to nie jest duzy bol. Nie ma sie czego
      bac w kazdym razie (tylko nie mozesz byc spieta bo wtedy nie rozluznisz miesni
      i wtedy boli). Jezeli on Cie kocha to zrobi to delikatnie i sama zobaczysz ze
      bedzie wspaniale
      pozdrawiam
      • Gość: malywacek Re: taka mała, taki duży IP: *.tls3.tor1.rogerstelecom.net 19.04.06, 01:40
        Wyobraz sobie ze z tej dziureczki wyjdzie kiedys maly dzidzius a ty sie
        martwisz o jakiegos malutkiego fiucika.Pzdr.
        • gadalinska Re: taka mała, taki duży 19.04.06, 09:42
          he he
          ani poród ani tym bardziej pierwszy raz nie muszą być straszne :)
          zaufaj, wyluzuj i oddychaj głęboko!
          • Gość: stella52 Re: taka mała, taki duży IP: 82.160.189.* 19.04.06, 18:35
            dzięki dziewczyny za pocieszenie. mój mężczyzna nie wie czemu tak się boję, nie
            pyta o nic. Według niego nie jestem gotowa i nie wnika w szczegóły, a mnie
            paraliżuje ta jego wielkość( bo on naprawdę jest duży)próbowałam sobie włożyć
            kiedys tam dwa palce( choć jest on gruby co najmniej na 3) ale ciężko było, o
            ile w srodku było ok to przy samym wejściu do pochwy czułam ból i dyskomfort, a
            byłam wtedy nieźle podniecona. no ale skoro twierdzicie ze wejdzie i nie będzie
            tak źle to muszę wam uwieżyc na słowo. Pozdrawiam i dzięki:)
    • lizzan Re: taka mała, taki duży 19.04.06, 19:18
      Czy to normalne czy nie....wg mnie nie mozna tego tak rozpatrywac...no ale
      niewazne bo nie o tym tu.

Boisz sie wielkości...nie ma czego....przy podnieceniu pochwa sie powiekza,
      dochodzi do tego sluz ktory niweluje tarcie. Jak wkladasz tampon to jest
      zupelnie inaczej.
      Mowisz ze sama potrafisz doprowadzic sie do orgazmu - no i bardzo dobrze...tzn
      ze znasz swoje cialo, jego reakcje i potrzeby.

Czy bedzie bolec....to zalezy indywidualnie....czasmi slyszy sie krwawe historie
      rodem z horrorow a czasmi wszystko idize tak gladko ze nie ma bolu etc.

Tak czy siak najwazniejsze jest to czy TY tego chcesz, nie twoj partner (ktory
      ciutech chyba szantrazowac cie zaczal pt "ze juz nie moze wytrzymac" - wg mnie
      to lekkie wywieranie presji na ciebie - ale nie moja sprawa). Czy TY jestes
      gotowa na rozpoczecie wspolzycia seksualnego. TO ze masz 24 lata i jeszcze nie
      spalac z facetem nie moze byc motywacja.....IMHO chyba zadna frajda isc do lozka
      z facetem bo wypadaloby juz miec to za soba, bo jak z nim nie pojde to odejdzie
      odemnie etc ;-)

pozdrawaim,
      lizzan
    • Gość: Lejla Re: taka mała, taki duży IP: *.zvid.net 19.04.06, 21:41
      Rozumiem Stello Twoje obawy, ponieważ mam podobny problem. Mam 21 lat i jeszcze
      sie nie kochałam, ale obawiam sie ze jak do tego dojdzie, to bedzie mnie bolec,
      gdyz "wejscie do pochwy" mam bardzo wąskie (tampon tez nielatwo jest mi
      wprowadzic:/).Nawet lekarz ginekolog u ktorego bylam jakis czas temu zasugerowal
      "ze nie bede miala latwo" :))Troszke mnie wystraszyl. W koncu istnieje, rzadko,
      mozliwosc, ze kobieta ma pewne odstepstwa w budowie narzadow rodnych i ma je po
      prostu za wąskie...Mam jednak nadzieje, ze zarówno Ty, jak i ja w przyszlosci
      nie bedziemy muusialy sie wstydzic przed wlasnymi mężczyznami że przez nas"coś
      nie wyszlo".Powodzenia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka