clauditka 27.04.06, 12:59 Czy słyszeliscie o tym ze w pierwszych miesiącach ciąży moze jeszcze pojawic sie okres????bo ja znam taką osobę,która była w ciąży i przez pierwsze dwa miesiące pojawiła sie u niej miesiączka.Znacie podobne przypadki?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: neska Re: Ciąża i okres??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 13:01 Ciąża nie wyklucza okresu,i w drugą stronę tak samo.Znam wiele przypadkow,gdy kobieta byla w ciąży i towarzyszył jej przy tym okres. Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Ciąża i okres??? 27.04.06, 13:18 to nie jest okres, ale swego rodzaju plamienia czy tez krwawienia, ktore moga byc pomylone z okresem. To sie zdarza i to wcale nie tak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
vioziel1 Re: Ciąża i okres??? 28.04.06, 15:15 Znam dwie takie osoby (koleżanka i kuzynka)- obie przy drugiej ciąży miały w pierwszym miesiacy ciaży również okres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smieszka:) Re: Ciąża i okres??? IP: *.efekt.net.pl / *.efekt.net.pl 28.04.06, 18:32 Wydaje mi sie ze w takim wypadku kobieta nie odczuwa bólów menstruacyjnych, myle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Ciąża i okres??? IP: 80.54.176.* 28.04.06, 20:18 jest to możliwe przez 3 miesiące ciąży!!! Odpowiedz Link Zgłoś