Dodaj do ulubionych

Upiłem sie!

30.04.06, 21:23
Upiłem sie kolejny raz i chyba jedynym powodem jest to ze mnie zostawiła, wiem
ze to napewno nie jest rozwiazanie ale chyba narazie to najlepszy sposob zeby
przynajmniej na chwile zapomniec...smutno mi:(
Obserwuj wątek
    • Gość: msdynamite87 Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:27
      no nie watpie ze ci ciezko ale to zalosne zeby zapijac smutki alkoholem ;)
      znajdziesz sobie lepsza ;) choc wiem ze poki co nie chcesz ale zobacz jakie
      zycie jest piekne ;) trzeba korzystac i nie tracic czasu na glupoty
      • neckermann1 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 21:31
        Jakies lepsze sposoby na zapomnienie?
        • Gość: jaga Re: Upiłem sie! IP: *.xcore.pl 30.04.06, 21:49
          sa lepsze, tym sposobem tylko sie stoczysz a nie o to chodzi w zyciu. zacznij
          rozwijac swoje pasje, zainteresowania, zajmij sie czyms nowym. wiem ze ten
          tekst juz slyszales ale... nie byla Ciebie warta. glowa do gory i pamietaj moja
          babcia zawsze mowi- klin wybija sie klinem:P
    • Gość: malutka Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:52
      nie smutaj bo mi tez sie zrobi smutno i bedzie niefajnie :( a tak wogóle to juz
      mi jest niefajnie ...
      • Gość: :) Re: Upiłem sie! IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 30.04.06, 21:58
        przezylam niedawno cos podobnego i prawda jest taka ze swoje musisz wycierpiec
        i teraz zadne rady Ci nie pomoga ale alkohol tez w niewielkim stopniu ukoi
        bol.Takie jest zycie cos sie zaczyna i cos sie konczy.Staraj sie teraz spedzac
        duzo czasu z przyjaciolmi i rob to co lubisz a z czasem bedzie lepiej glowa do
        gory!!!!
        • aksamitka23 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 22:04
          Nie rozpamiętuj tego co było bo to już nie wróci! Wiem że jest ci ciezko ale
          rozpamietywanie w niczym nie pomoże tylko jeszcze bardziej bedziesz cierpial!!
          Alkohol tez nie dziala na dłuższa mete! Wyśpij sie porządnie!!! a potem zjedz
          sobie czekolade!poprawia humor!
      • neckermann1 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 21:58
        <przytul> malutka, często ją tak nazywałem:(
        • Gość: jaga Re: Upiłem sie! IP: *.xcore.pl 30.04.06, 22:23
          oj nie!! napisz ile masz lat, mysle ze jestes mlody i jeszcze wiele rzeczy
          przyjemnych i niestety mniej przyjemnych Cie czeka. niedawno tez bylam zakochana
          (zreszta nadal jestem, bo pierwszej milosci sie nie zapomina), i rowniez wiele
          nocy przeplakalam, a teraz... znalazlam antidotum ma na imie Krzysio:)
          • Gość: maleńka Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:13
            mi jak jest źle to chodze na zakupy, ale to też nie jest rozwiązanie. Tutaj
            pomoże tylko nadzieja i czas
            • kasia021 Re: Upiłam sie! 01.05.06, 22:23
              a ja zostawilam swojego chlopaka i teraz tez pije
    • Gość: j23 Jest wiele sposobów na zapomnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 08:32
      A odużanie jest najgorszą z nich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka