neckermann1 30.04.06, 21:23 Upiłem sie kolejny raz i chyba jedynym powodem jest to ze mnie zostawiła, wiem ze to napewno nie jest rozwiazanie ale chyba narazie to najlepszy sposob zeby przynajmniej na chwile zapomniec...smutno mi:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: msdynamite87 Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:27 no nie watpie ze ci ciezko ale to zalosne zeby zapijac smutki alkoholem ;) znajdziesz sobie lepsza ;) choc wiem ze poki co nie chcesz ale zobacz jakie zycie jest piekne ;) trzeba korzystac i nie tracic czasu na glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
neckermann1 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 21:31 Jakies lepsze sposoby na zapomnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Upiłem sie! IP: *.xcore.pl 30.04.06, 21:49 sa lepsze, tym sposobem tylko sie stoczysz a nie o to chodzi w zyciu. zacznij rozwijac swoje pasje, zainteresowania, zajmij sie czyms nowym. wiem ze ten tekst juz slyszales ale... nie byla Ciebie warta. glowa do gory i pamietaj moja babcia zawsze mowi- klin wybija sie klinem:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 21:52 nie smutaj bo mi tez sie zrobi smutno i bedzie niefajnie :( a tak wogóle to juz mi jest niefajnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Upiłem sie! IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 30.04.06, 21:58 przezylam niedawno cos podobnego i prawda jest taka ze swoje musisz wycierpiec i teraz zadne rady Ci nie pomoga ale alkohol tez w niewielkim stopniu ukoi bol.Takie jest zycie cos sie zaczyna i cos sie konczy.Staraj sie teraz spedzac duzo czasu z przyjaciolmi i rob to co lubisz a z czasem bedzie lepiej glowa do gory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aksamitka23 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 22:04 Nie rozpamiętuj tego co było bo to już nie wróci! Wiem że jest ci ciezko ale rozpamietywanie w niczym nie pomoże tylko jeszcze bardziej bedziesz cierpial!! Alkohol tez nie dziala na dłuższa mete! Wyśpij sie porządnie!!! a potem zjedz sobie czekolade!poprawia humor! Odpowiedz Link Zgłoś
neckermann1 Re: Upiłem sie! 30.04.06, 21:58 <przytul> malutka, często ją tak nazywałem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Upiłem sie! IP: *.xcore.pl 30.04.06, 22:23 oj nie!! napisz ile masz lat, mysle ze jestes mlody i jeszcze wiele rzeczy przyjemnych i niestety mniej przyjemnych Cie czeka. niedawno tez bylam zakochana (zreszta nadal jestem, bo pierwszej milosci sie nie zapomina), i rowniez wiele nocy przeplakalam, a teraz... znalazlam antidotum ma na imie Krzysio:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleńka Re: Upiłem sie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:13 mi jak jest źle to chodze na zakupy, ale to też nie jest rozwiązanie. Tutaj pomoże tylko nadzieja i czas Odpowiedz Link Zgłoś
kasia021 Re: Upiłam sie! 01.05.06, 22:23 a ja zostawilam swojego chlopaka i teraz tez pije Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Jest wiele sposobów na zapomnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 08:32 A odużanie jest najgorszą z nich Odpowiedz Link Zgłoś