karmah9 03.07.06, 12:00 Podoba mi sie pewnien facet,myślę ze jest w "moim zasięgu". Tylko nie wiem jak zwrócić jego uwagę na siebie,jak zrobić zeby to on za mną biegał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cfaniakmiodowy Re: jak... 03.07.06, 12:15 Najlepiej jak bedzie w twoim zasiegu, zbzdzij się w jego oklicy na pewno zwrócisz na siebie jego uwagę - gwarantuję. Natomiast z tym, żeby to on za tobą biegał - to już inna hostoria - nie mozna mieć wszystkiego na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 A kto powiedzial ze Ty nie powinnas za nim biegac? 03.07.06, 12:17 To nie sredniowiecze; podoba Ci sie facet to walcz o niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmah9 Re: A kto powiedzial ze Ty nie powinnas za nim bi IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 03.07.06, 12:54 On ma bardzo konserwatywne zasady,z tego co wiem to sam woli zdobywac kobiety,a ja wolę być zdobywana :) nie wiem jak mam do niego podbić...boje sie ze zrobię coś głupiego i wszystko szlag trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctic_man Re: A kto powiedzial ze Ty nie powinnas za nim bi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 13:03 A znasz go osobiście?? Rozmawiacie ze sobą?? Czy po prostu znacie się z widzenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponczek Re: A kto powiedzial ze Ty nie powinnas za nim bi IP: *.chello.pl 03.07.06, 13:09 daj mu dupy efekt murowany gorzej jak nie zechce ale kto nie ryzykuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
telka_es Re: A kto powiedzial ze Ty nie powinnas za nim bi 03.07.06, 20:38 ja tez bym chciała wiedzieć jak??|?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmah9 daruj sobie takie komentarze IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 04.07.06, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
ghostdogg Re: daruj sobie takie komentarze 04.07.06, 10:36 pokaż mu cycki albo gitare Odpowiedz Link Zgłoś
rozowa_blondi Re: daruj sobie takie komentarze 04.07.06, 10:44 zaciagnij go do jakiegos pomieszczenia, sciagnij majtki i wtedy na pewno zwroci na ciebie uwage:) Odpowiedz Link Zgłoś
jebak_polny śmak 04.07.06, 15:46 Daj sobie spokój normalnie bo wstyd. Zajmij sie nauka i szkoła dziecko a nie chłopakiem z klasą. Jak nie zwraca na Ciebie uwagi znaczy, że nie jesteś w ogóle w jego typie nic z tego nie będzie. poszukaj w swoim gimnazjum chłopca do zabawy w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adriano :) IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 05.07.06, 11:12 buhahahahahahahahahahahahahahahahaha koleżke do piaskownicy to pewnie już ma, stary fagasie z padniętym wackiem idz sie pomasuj,bo widze ze ci brakuje Odpowiedz Link Zgłoś