fabiankaa 09.07.06, 22:48 Włosi wygrali!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! HURA!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaa Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 22:51 a co myslicie o tym, co zrobil Zidane? Odpowiedz Link Zgłoś
olka0000 Re: WŁOSI wygraliI! 09.07.06, 23:07 Bardzo nie ladnie postapil,ale tamten naprawde musial mu cos powiedziec ze tak go sprowokowal!!!!a poza tym nerwy tez robią swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:21 znam tylko wynik meczu a nie jego gre więc mozecie mi powiedziec co zrobil ten Zidane ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_z_dzungli Re: WŁOSI wygraliI! 09.07.06, 23:24 super super super super super ciesze sie ogromnie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:31 no zizou sie nie popisał.podobno ten Włoch cos mi tam gadal a fracuzi sa uczuleni na tekst rasistoskie wiec moze za to go uderzył,ale tamten padł jak mucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheleey Re: WŁOSI wygraliI! IP: 83.16.139.* 09.07.06, 23:21 no tak będą miec kolejny powód do wywyzszania sie... nie cierpie tego narodu... makaroniarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.res.pl / *.res.pl 09.07.06, 23:22 wygrali niezasłużenie.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unicat Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23 czemu nieslusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezesik Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:56 Wstyd dla całej piłki nożnej, że tak słaby zespół jak Włosi wygrali turniej MŚ. Żenada.A ten Materazzi sprowokował Zizou do takiego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satt Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.06, 23:23 ehehe a ja wole ciemnych Wlochow niż Żaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: buuuuuuuuuuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:53 ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: buuuuuuuuuuuu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 09:56 gdyby byli słabi to nie wyszliby z grupy. Tytuł ktory zdobyli o czymś świadczy jednak chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: WŁOSI wygraliI! 10.07.06, 11:28 hhhuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.22.radom.pilicka.pl 10.07.06, 11:57 Ci włosi sa tak słabi, ze szkoda mi ich!!!!!!!!!!!!!!Rzygac mi sie chce na ich zamulona piłke!!W ogóle nie zasłuzyli na wygrana-FRANCJA powinna wygrac i koniec!!A zinedine Zidane i tak jest najlepszym piłkarzem mundialu:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocurkaaa Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:00 zizou chyba najbardziej chamskim piłkarzem mundialu,a czy najlepszym hmmm:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja klaudiusz Re: WŁOSI wygraliI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:56 najlepszym?? chyba chcial sie ten emeryt do Pride'a dostac. (kumaci wiedza o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś