aashenta 27.07.06, 10:00 Straszne nudy W pracy nudy ;/ Na forum nudy;/ Jutro piatek na szczęście;) Może wymyslimy wszyscy razem jakieś lekarstwo na nude?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edi Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:07 no nudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowany Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:10 aashenta napisała: > Straszne nudy > W pracy nudy ;/ gdzie Ty pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:17 A to moja prywatna sprawa gdzie pracuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaintrygowany Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:19 współczuję pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:26 Tylko pozazdrościc takiej pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:28 niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:28 Dlaczego? Nie spracuje sie bardzo a zapłacą jej za to Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:36 ale to bylo do niej nie do Ciebie. patrz uwaznie komu odpisuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:29 Kobieta nie powinna ciężko pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:35 Inteligentni ludzie sie nie nudza. Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:44 Jestem inteligentna prostaczko! Jak taka jesteś madra to się zaloguj wtedy moze z Toba pogadam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_vel_lol2 Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:49 a co za roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:52 Dla mnie duza! Nie będzie mi jakis niezalogowany śmieć który mnie nie zna mówił ze nie jestem inteligentna bo w pracy sie nudze. Buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
selfsufficient Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:55 jestes niezwykle inteligentna, to się rzuca w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska eska hhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:44 ja pie.. smiec ,idiotka,prostaczka a kim ty jestes sama tak przynudzasz czasmi na tym forum ze glowa mala,poza tym odzywaj sie ktos cie grzecznie pyta a ty z ryjem wyskakujesz z ktorej wsi pochodzisz???!!!kultury cie nie nauczono?i w dodatku to twoje wazeliniarstwo az sie rzygac chce szczegolnie do agatki ,nie masz swojego zdania ?i jeszcze waldka zdjecia pokazalas franca jestes i tyle bo ktos ci zaufac nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: hhhh 27.07.06, 13:46 Nie znasz mnie wiec nie oceniaj! mam dzis zly dzien i dlatego moze byłam nie miła! Nie liże dupy agatce! nikomu nie lize i nie zalezy mi zeby mnie ktos tu lubial! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neska eska Re: hhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:49 ale to ze masz zly dzien nie znaczy ze musisz sie na wszytskich wyzywac nikt tu nie bedzie znosil twoich much w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: hhhh 27.07.06, 13:51 wiem masz racje! Sorry! Ale tez Ty mnie nie oceniaj jezeli mnie nie znasz. a jak twierdzisz ze to co pisze to bzdury to nie czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: hhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:54 posluchaj jak bede chciala to sobie przeczytam nie mow mi co mam robic ...nie znam cie ale to co zrobilas i piszesz na forum jakas ocene ci wystawia ... Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: hhhh 27.07.06, 13:55 a ty kim niby jestes i co ja takiego pisze ze to mi ocene wystawia? Jaka mi ocene wystawiles/as? moze mi zaraz powiesz ze sie ku..e jak sexylaska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska neska Re: hhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:00 no i widzisz sama sobie cos w glowie uroilas czy ja ci powiedzialam ze sie ku..sz NIE !ale nieladnie z waldkiem zrobilas chociaz nie lubie go i nie zgadzam sie rozsylalas zdjecia taka podniecona !!!pokaz swoje zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
aashenta Re: bijcie sie na gole klaty ... 27.07.06, 14:04 chetnie pokaze spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skin Re: bijcie sie na gole klaty ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:06 spoko masz kobito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: hhhh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:05 > lubial! Chyba "lubil"... :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielbiciel_kobiet Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 10:56 Nie martw się aashenta tak to jest jak ktos komus zazdrosci to wtedy mu dopieprza Odpowiedz Link Zgłoś
mati29 Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.06, 13:09 wilebiciel proponuje wsponego loda to bardzo dobrze robi na nude :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska neska Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:51 zazdroscic a niby czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:42 Nudza sie podobno ludzie o niskim poziomie arakcyjnosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Ale Nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:08 Ja sie nie nudze, ale skoro Ty wiesz lepiej... :P Odpowiedz Link Zgłoś