Dodaj do ulubionych

moj facet NIE LUBI SEX-u

12.02.03, 11:34
moj facet , z ktorym jestem 5 lat nie lubi sexu. nie stalo sie to z dnia
nadzien-w sumie tak bylo juz od poczatku. nie wiem jak wytrzymalam te lata.
nasze potrzeby sa bardzo rozne. bo dla niego wystarczy raz na 2 tygodnie,
czasem raz na tydzien i do tego 3 minuty.mnie to nie zadawala.ja bym mogla
kochac sie nawet codziennie, a wiec mamy MALY problem.nasz sex jest
inscenizowany tylko przezemnie on nigdy nie przejmuje inicjatywy.wszystko
jest wyproszone i wyblagane....juz nawet go zdradzilam.z planem ze jak bede
miala sex z kims innym to nasz zwiazek sie poprawi. niestety sex byl nawet
dobry, ale ja wole i chce tylko z moim facetem.nie mam jusz sily walczyc o
jego libido. czy ktoras z was ma recepte na moj problem?
pozdrawiam ANIA
Obserwuj wątek
    • Gość: ania.m Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.dip.t-dialin.net 12.02.03, 13:02
      masz taki sam nick jak ja!. a co do problemu. musisz sobie poszukac kogos kto
      ma taka same zabawe z sexu jak i ty!
    • Gość: Grzes Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.03, 23:26
      Jesli brakuje Ci sexu to zadzwon do mnie 504778670
    • Gość: ewa Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.ae.krakow.pl 17.02.03, 14:34
      Cześć!
      Ale masz problem. Ja też uwielbiam sex i nie wiem co bym zrobiła gdyby mój
      facet nie chciał ze mną sypiać. Kochamy się 3 razy dziennie czasami częściej.
      Odnośnie Twojego gościa, to może on ma jakieś kompleksy, a może podczas sexu
      coś go boli. Tak też bywa. Faceci raczej lubią sex, więc to naprawdę dziwne co
      piszesz. Próbowałaś sexu oralnego? Podobało mu się? Powinno. Skoro jesteś z nim
      tak długo to dlaczego z nim szczerze nie porozmawiasz??????
      • Gość: ja Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.03, 23:16
        a wiec. rozmawaialam, sex oralany , analny i waginalny juz probowalam. ni c go
        nie boli!! 3 razy to nawet jak dla mnie to przesada-mam tez inne hobby, ale to
        jak kto lubi. z moim facetem postanowilismy pojsc na kompromis. sex zadziej ,
        ale za to intensywniej, aby czekanie na nastepny raz nie bylo az tak ciezkie.
        zobaczymy jak to bedzie funkcjonowac. normalnie to bym z nim zerwala. ale on
        jest cudownym czlowiekiem. i jak w koncu dojdzie do sexu to jest poproszu
        zajebiscie!
        • Gość: Michalina Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.prasabalt.gda.pl 21.02.03, 14:22
          witaj! Dokladnie rozumiem o czym piszesz...moj przypadek jest taki sam....nie wiem co zrobic...niczym nie przypomina mi on innych
          mezczyzn jakich mialam na swojej drodze..nie ma tu rady ! Ale przeciez sama dobrze o tym wiesz...ja doszukiwalam sie
          wszystkiego...moze go nie pociagam?...zaczelam ja miec kompleksy, ktorych nigdy nie mialam.....ale to nie o to chodzi...latwo doradzic,
          zdrade lub zmiane partnera.....ale moj mezczyzna jest tez cudownym czlowiekiem...tak cudownym, ze nie zamienilabym go na zadnego
          innego zadnego sexu....
          Ja powiedzialam glosno co o tym sadze...czego szukam i oczekuje...uwazam, ze szczerosci otwartosc przede wszytkim.....nie wiem co
          ztym zrobi..wiem jedynie za ma swiadomosc tego a bedac bardzo inteligentnym facetem ma swiadomosc rowniez tego, zemoze cos
          stracic.....
          Trzymaj sie....i obys znalazla zloty srodek...a jak go znajdziesz to daj nam znac!
          Mic
    • Gość: Linka Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 14:31
      ja mam inny problem , moj chlopak moglby sie kochac nawet 3 razy dziennie
    • Gość: Linka Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.bochnia.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 14:34
      uwielbiam sex, ale czasmi juz nie moge... ze zmeczenia:))) pozdrwiam
    • Gość: xxx Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.05.03, 17:24
      Kup sobie wibrator,i powiedz twojemu mezczyznie zeby "pobawil"sie z tobä,moze
      to go podnieci,i doläczy sie do "gry".
    • Gość: sexii Re: moj facet NIE LUBI SEX-u IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.03, 19:25
      masz problem, bo rzeczywiscie bez sexu na dluzsza mete nie da sie wytrzymac.
      porozmawiaj z chlopakiem, moze ona ma jakies bariery, moze tp dotyczy
      przeszlosci, przeciez pomoglabys mu, jestescie juz ze soba 5 lat, on powinien
      wiedziedz, ze moze Ci zaufac. nie uprawiaj sexu z kims innym, jesli zalezy Ci
      tylko na jednym, to go moze jeszcze bardziej zranic. miej uczucia i pogadaj z
      nim. nie patrz tylko na siebie. a najlepiej to przygotuj kolacje, muzyczke,
      zrob nastroj- zabaw sie w faceta- i pokaz mu, czego oczekujesz od niego!!!
      powinien zrozumiec. jednak niech nie bedzie to wymuszony sex, to najgorsze,
      spytaj , dlaczego tak jest, co on do Ciebie czuje, czy potrzebuje wlasnie z
      Toba zblizenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka