Gość: Maja IP: *.net.pulawy.pl / 10.64.29.* 15.03.03, 13:53 Dziś kupiłam nowy numer Cosmo i okazało się , że nie ma stron od 19 do 34. Czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić , miał tam być między innymi wywiad z Hannavaldem. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikamujer Re: Co się dzieje? 15.03.03, 19:03 napisz lepiej do redakcji cosmo adres powinien byc gdzies na poczatku numeru.Albo oddaj tam gdzie kupilas musza wymienic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocna Re: Co się dzieje? IP: *.ksk.net.pl / 192.168.4.* 15.03.03, 19:38 Nie masz poważniejszych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
ryanoconnell Re: Co się dzieje? 18.03.03, 17:22 Jesteś, kochanie, pomocna, jak kamień lecący w stronę oka. Pytanie było o tyle na miejscu, że zdażają się różnym wydawnictwom wpadki w postaci braku stron w całym (lub dużej części) nakładzie. Miałem tak w '94 z Młodym Technikiem. =] W każdym razie: faktycznie należy zgłosić się do redakcji. Tylko czy te kilka złotych jest tego warte? Odpowiedz Link Zgłoś