13.06.07, 19:19
jestem szczupła mam 160 ważę 48 kg ale moim problemem, jest cellulit nie mogę
się go pozbyć kremem (dermedic). proszę poradź mi coś cosmo bo nie wyjdę na
plaże w tym roku, prędzej spalę się ze wstydu :-(
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: cellulit 13.06.07, 19:23
      to nie jest forum COsmo.. taka mala uwaga.
      polecam forum uroda
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211
      oraz wyszukiwarke - jest BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO duzo watkow o celulicie.
    • figgin1 Re: cellulit 14.06.07, 08:26
      Po co ci plaża? Ponieważ chcesz tylko się pokazać wystarczy jak pochodzisz
      ubrana po deptaku. Jakbyś szła dla siebie nie przeszkadzałby ci żaden
      cellucośtam
      • ewa_err Re: cellulit 14.06.07, 09:59
        ja nie wiem skad ta teoria ze jak czlowiek chce dobrze wygladac to robi to
        wylacznie dla innych.

a na cellulit oprocz odpowiedniej diety i ruchu dobrze tez jest wziac serie
        zabiegow u kosmetyczki. to dziala lepiej niz kremy stosowane w domu. chociaz one
        oczywiscie tez moga uzupelniac kuracje.
        • figgin1 Re: cellulit 15.06.07, 09:58
          ewa_err napisała:

> ja nie wiem skad ta teoria ze jak czlowiek chce dobrze wygladac to robi to
          > wylacznie dla innych.
          >
          Jeśli tak, to czemu miałoby jej to przeszkadzać akurat na plaży a nie w domu?
          • Gość: ewa Re: cellulit IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:41
            masz racje. w tym przypadku faktycznie chodzi o innych
            ta plaza gdzies mi umknela;)

• summerlove Re: cellulit 14.06.07, 09:35
      kremy dermedica są bardzo dobre.. dziwne że Ci nie przeszło..
      moja koleżanka używała Garnier i po nim jej troszkę przeszło. Używaj balsamów
      ujędrniających i na cellulit, biegaj, ćwicz, tańcz. Najgorsze to jakbyś miała
      nic nie robić i liczyć że kosmetyki zrobią wszystko za Ciebie.
      :))
    • gossie Re: cellulit 14.06.07, 11:08
      polecam serum antycelulitisowe Eveline. tube spokojnie starcza na miesiac
      stosowanie kosztuje 15 zlotych i jest to jedyny kosmetyk ktory mi pomogl!!!
      jestem w szoku, ale takim pozytywnym!
      • jesse20 Re: cellulit 14.06.07, 11:40
        Też słyszałam,że seria Eveline jest dobra. Warto spróbować, w końcu cena nie
        jest wygórowana. Oczywiście samo smarowanie się kosmetykami i czekanie na cuda,
        nie przynosi żadnych efektów. Trzeba ćwiczyć,aktywność fizyczna jest
        najważniejsza.Dobrze robi też masaż ciała.
        • summerlove Re: cellulit 14.06.07, 13:00
          tak w ogóle to uważam że na cellulit najlepszy jest Vichy. Moja mama stosowała.
          tylko że jest cholernie drogi w porównaniu z innymi.
    • gossie Re: cellulit 14.06.07, 15:11
      no nie powiedzialabym! na vichy w sumie wydalam ponad 300zl (na przestrzeni
      roku) i guzik! a po miesiacu stosowania eveline - cud. ze sportem u mnie na
      bakier - raz/tyg rower, w domu pare sklonow i przysiadow i nie mam celulitu.
      aha! wazne: jem mniej - 5 razy dziennie po max. 300 kcal.

powodzenia
      • summerlove Re: cellulit 14.06.07, 22:23
        no ale to zależy dla kogo. jednym pomaga ten balsam, drugim - inny.
    • Gość: nietykalna123 Re: cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:56
      Polecam ci dużo jazdy na rowerze i mydełko na celulit, które możesz kupić w aptece, do tego specjalną gąbkę antycelulitową, którą możesz dostać np. w Rossmanie.Efekt gwarantowany. Swoją drogą, to dziwne- przy takiej wadze taki problem.
      • summerlove Re: cellulit 15.06.07, 09:57
        wcale nie dziwne. cellulit występuje nie tylko u grubszych, równie często mają
        go szczupłe osoby.
      • bitch.with.a.brain Re: cellulit 17.06.07, 09:53
        Nic dziwnego, ja mam taki sam wzrost jak autorka wątku i ważę 2 kg mniej. Przy
        tym ruszam się sporo, często jeżdzę na rowerze, na rolkach, dużo też chodzę.A
        wakacje zawsze spędzam aktywnie, przejeżdzam na rowerze z 1000 km, chodze po
        górach.A cellulit na udach i jeszcze gorszy na tyłku jest:/
    • ruda73 Re: cellulit 16.06.07, 01:02
      Na forum uroda mamy wątek o zwalczaniu cellulitu przy pomocy nutrikosmetyku
      inneov. Zajrzyj tam sobie i poczytaj. Polecam równiez www.inneov-cellulit.pl.
      Pozdrawiam
    • zdrowienajwazniejsze Re: cellulit 01.05.13, 11:14
      Ja z cellulitem męczyłam się póki znajoma nie polecila mi tego kremu naturalnie24.pl/sklep,14,82,c-rx-cream-_krem-antycellulitowy_-150ml

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka