ania894 13.06.07, 19:19 jestem szczupła mam 160 ważę 48 kg ale moim problemem, jest cellulit nie mogę się go pozbyć kremem (dermedic). proszę poradź mi coś cosmo bo nie wyjdę na plaże w tym roku, prędzej spalę się ze wstydu :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: cellulit 13.06.07, 19:23 to nie jest forum COsmo.. taka mala uwaga. polecam forum uroda forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=211 oraz wyszukiwarke - jest BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO duzo watkow o celulicie. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: cellulit 14.06.07, 08:26 Po co ci plaża? Ponieważ chcesz tylko się pokazać wystarczy jak pochodzisz ubrana po deptaku. Jakbyś szła dla siebie nie przeszkadzałby ci żaden cellucośtam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_err Re: cellulit 14.06.07, 09:59 ja nie wiem skad ta teoria ze jak czlowiek chce dobrze wygladac to robi to wylacznie dla innych. a na cellulit oprocz odpowiedniej diety i ruchu dobrze tez jest wziac serie zabiegow u kosmetyczki. to dziala lepiej niz kremy stosowane w domu. chociaz one oczywiscie tez moga uzupelniac kuracje. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: cellulit 15.06.07, 09:58 ewa_err napisała: > ja nie wiem skad ta teoria ze jak czlowiek chce dobrze wygladac to robi to > wylacznie dla innych. > Jeśli tak, to czemu miałoby jej to przeszkadzać akurat na plaży a nie w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: cellulit IP: *.chello.pl 16.06.07, 20:41 masz racje. w tym przypadku faktycznie chodzi o innych ta plaza gdzies mi umknela;) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: cellulit 14.06.07, 09:35 kremy dermedica są bardzo dobre.. dziwne że Ci nie przeszło.. moja koleżanka używała Garnier i po nim jej troszkę przeszło. Używaj balsamów ujędrniających i na cellulit, biegaj, ćwicz, tańcz. Najgorsze to jakbyś miała nic nie robić i liczyć że kosmetyki zrobią wszystko za Ciebie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gossie Re: cellulit 14.06.07, 11:08 polecam serum antycelulitisowe Eveline. tube spokojnie starcza na miesiac stosowanie kosztuje 15 zlotych i jest to jedyny kosmetyk ktory mi pomogl!!! jestem w szoku, ale takim pozytywnym! Odpowiedz Link Zgłoś
jesse20 Re: cellulit 14.06.07, 11:40 Też słyszałam,że seria Eveline jest dobra. Warto spróbować, w końcu cena nie jest wygórowana. Oczywiście samo smarowanie się kosmetykami i czekanie na cuda, nie przynosi żadnych efektów. Trzeba ćwiczyć,aktywność fizyczna jest najważniejsza.Dobrze robi też masaż ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: cellulit 14.06.07, 13:00 tak w ogóle to uważam że na cellulit najlepszy jest Vichy. Moja mama stosowała. tylko że jest cholernie drogi w porównaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
gossie Re: cellulit 14.06.07, 15:11 no nie powiedzialabym! na vichy w sumie wydalam ponad 300zl (na przestrzeni roku) i guzik! a po miesiacu stosowania eveline - cud. ze sportem u mnie na bakier - raz/tyg rower, w domu pare sklonow i przysiadow i nie mam celulitu. aha! wazne: jem mniej - 5 razy dziennie po max. 300 kcal. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: cellulit 14.06.07, 22:23 no ale to zależy dla kogo. jednym pomaga ten balsam, drugim - inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietykalna123 Re: cellulit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:56 Polecam ci dużo jazdy na rowerze i mydełko na celulit, które możesz kupić w aptece, do tego specjalną gąbkę antycelulitową, którą możesz dostać np. w Rossmanie.Efekt gwarantowany. Swoją drogą, to dziwne- przy takiej wadze taki problem. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: cellulit 15.06.07, 09:57 wcale nie dziwne. cellulit występuje nie tylko u grubszych, równie często mają go szczupłe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: cellulit 17.06.07, 09:53 Nic dziwnego, ja mam taki sam wzrost jak autorka wątku i ważę 2 kg mniej. Przy tym ruszam się sporo, często jeżdzę na rowerze, na rolkach, dużo też chodzę.A wakacje zawsze spędzam aktywnie, przejeżdzam na rowerze z 1000 km, chodze po górach.A cellulit na udach i jeszcze gorszy na tyłku jest:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ruda73 Re: cellulit 16.06.07, 01:02 Na forum uroda mamy wątek o zwalczaniu cellulitu przy pomocy nutrikosmetyku inneov. Zajrzyj tam sobie i poczytaj. Polecam równiez www.inneov-cellulit.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowienajwazniejsze Re: cellulit 01.05.13, 11:14 Ja z cellulitem męczyłam się póki znajoma nie polecila mi tego kremu naturalnie24.pl/sklep,14,82,c-rx-cream-_krem-antycellulitowy_-150ml Odpowiedz Link Zgłoś