Dodaj do ulubionych

Czas oczekiwania na egzamin z prawka

30.11.07, 23:54
To jest juz jakas paranoja......jedna plotka i terminy oczekiwania
poszly w gorę...Czestochowie juz problem wymknal sie spod kontroli,
co sie dzieje w innych miastach-to dopiero porazka..podobno gdzies w
wielkopolsce czeka sie 3 miechy!;/
www.wiadomosci24.pl/artykul/51121.html
Obserwuj wątek
    • gazdzinka1 Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 01.12.07, 12:10
      Ja czekam prawie 6 tygodni. Mam termin na 10 stycznia a zapisałam sie tydzień
      temu. Jak to jest w innych miastach. Też tak strasznie oblewają jestem z Wałbrzycha
      • Gość: missy-queen Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 01.12.07, 21:46
        ja zdawalam 24 listopada, nie udalo sie i nastepny 17 stycznia :(
        w gdyni.
        makabra z tymi terminami :(
        • mamusia_karina Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 02.12.07, 06:19
          ciekawie,nie ma co.
          Ja jeszcze jestem w trakcie,pewnie zakoncze na wiosne,jestem z
          woj.mazowieckiego i z terminami tez ciezko.
    • 88mlodziutka Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 02.12.07, 12:20
      he he wiem coś o tym ja tak czekałam 6 razy...:D
      • Gość: kali Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 14:34
        Lubicie tracic pieniadze.
        • agiee1988 Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 02.12.07, 15:04
          a czy to prawda ze maja ceny za prawko wsrosnac po nowym roku? kolega mowil ze
          nawet 2000 zl ma wzrosnac.

hmm dziewczyny a wy sie balyscie jezdzic po miescie?

ja jechalam na kilku samochodach, koledzy dawali mi sie przejechac i poprostu
          sie balam przekroczyc 40(m.in opel corsa). jezdzilam caly czas na 1, moze kilka
          razy udalo mi sie przerzucic na 2.
          rece trzymalam "byle jak" jak ktos mi kazal to reka to zrobic to i tak zrobilam
          inaczej. kolega kazal mi zachamowac to tez nie robilam tego jak nalezy > wpadlam
          w mala panike wtedy.

teraz sie z tego wzgledu boje isc na kursy :(
          • czekolada88 Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 02.12.07, 15:11
            agiee1988 napisała:

> sie balam przekroczyc 40(m.in opel corsa). jezdzilam caly czas na
            1, moze kilka
            > razy udalo mi sie przerzucic na 2.

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

• Gość: kali Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 15:13
              Jestes okrutna :>
              • czekolada88 Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 02.12.07, 15:15
                Glupio mi z tego powodu:))))
            • Gość: agiee1988 do czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:01
              a co w tym smiesznego? nie chodzilam na kursy nigdy nie prowadzilam samochodu,
              pewnie tez tak jechalas jak ja. ost jezdzilam pol roku temu, dzisiaj znow
              jezdzilam tym razem pewnie prowadzilam, ale nadal wolno.

hmm powiem ci tyle. kolezanka zdawala prawko, zdala za 2 razem, odbrala papierek
              ale na trasie "1" cieszyn -gdansk, w czestochowie, jezdzila na prawym pasie 30
              na godzine w godzinach popoludniowych, czy to nie powinno byc smieszne?
              • czekolada88 Re: do czekolada 02.12.07, 21:07
                Jestes taka pocieszna....

hahahahahahahahahahahaahahahhahahahaahahahahaahahahaha....
                • Gość: agiee1988 Re: do czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:13
                  druga jechala 20/h po swojej wiosce o 2 w nocy z imprezy , po kilku glebszych
                  chyba, prawie by cos rozjechala i sie wystraszyla i zwolnila z 40 do 20 ...

swoja droga . nie zdaje sie juz za 1 razem wiec ja sie zasmieje jak nie zdasz
                  za 2 i bedziesz czekala na 3 egzamin

buahahahahhahahahyahahahaha
                  • czekolada88 Re: do czekolada 02.12.07, 21:16
                    Gość portalu: agiee1988 napisał(a):

> swoja droga . nie zdaje sie juz za 1 razem wiec ja sie zasmieje
                    jak nie zdasz
                    > za 2 i bedziesz czekala na 3 egzamin
                    >
                    > buahahahahhahahahyahahahaha

Zdaje sie;>
                    • Gość: agiee1988 Re: do czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:28
                      sluchaj specjalnie ci egzaminu nie zaliczaja zebys poszla na 2, chociaz zalezy
                      to od testow, nie zdaje sie juz za 1 kobieto, bo wiem jak mi ludzie mowia. brat
                      cioteczny 2 kolezani z klasy ,kolejny kolega, wiec czy to bylby przypadek? i to
                      w dodatku bardzo inteligentny i opanowany brunet? skoro on sobie psychike na tym
                      zryl?

moja siostra zdawala 5 lat temu i jeszcze wtedy za 1 razem moglas z dziecinna
                      latwoscia zdac, bo nie bylo zadnych kamer i bylo ogolnie latwiej

no coz ja ci zycze potkniecie. i sie pociesze tym samym :D
                      • czekolada88 Re: do czekolada 02.12.07, 21:31
                        Gość portalu: agiee1988 napisał(a):

> to od testow, nie zdaje sie juz za 1 kobieto, bo wiem jak mi
                        ludzie mowia.

MOZNA ZDAC ZA PIRWSZYM RAZEM:>
                      • Gość: kali Re: do czekolada IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 21:39
                        > sluchaj specjalnie ci egzaminu nie zaliczaja zebys poszla na 2, chociaz zalezy
                        > to od testow, nie zdaje sie juz za 1 kobieto, bo wiem jak mi ludzie mowia. brat
                        > cioteczny 2 kolezani z klasy ,kolejny kolega, wiec czy to bylby przypadek? i to
                        > w dodatku bardzo inteligentny i opanowany brunet? skoro on sobie psychike na ty
                        > m
                        > zryl?

A nie zapomnieli Ci powiedziec, ze moze jednak zrobili jakis blad? Znam ludzi,
                        ktorzy zdali za pierwszym razem, ale tez takich, ktorzy ktorys raz podchodza. Ci
                        drudzy przyznaja, ze dali dupy na drodze, a nie szukaja winnych.

> moja siostra zdawala 5 lat temu i jeszcze wtedy za 1 razem moglas z dziecinna
                        > latwoscia zdac, bo nie bylo zadnych kamer i bylo ogolnie latwiej

ROTFL. Tak to przez kamery. Jak nie bylo kamer ludzie tez marudzili, ze
                        specjalnie udupiaja.
                        • czekolada88 Re: do czekolada 02.12.07, 21:41
                          Gość portalu: kali napisał(a):

> drudzy przyznaja, ze dali dupy na drodze, a nie szukaja winnych.

Moze jechali cala droge na jedynce... no-czasem na dwojce:D
                          • Gość: kali Re: do czekolada IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 22:16
                            > Moze jechali cala droge na jedynce... no-czasem na dwojce:D

Niestety takich agentow nie znam :)
                  • Gość: kali Re: do czekolada IP: *.ztpnet.pl 02.12.07, 21:18
                    > swoja droga . nie zdaje sie juz za 1 razem

A to czemu?
                    • Gość: agiee1988 Re: do czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:31
                      latwo "bdetem" mozna go nie zaliczyc na praktyce tak slyszalam. moja siostra
                      jeszcze wtedy nie miala znajomosci wszystkich swiatel, wskaznikow, i co
                      najwazniejsze silnika, ogolnej znajomosci samochodu
                      • Gość: agiee1988 Re: do czekolada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 21:41
                        u kolegi srednia zdawalnosc za 1 razem :

1 raz/ 6 osob,

srednio wszyscy zdawali za 2-3 razem
                        • ksenia23 Re: do czekolada 03.12.07, 14:42
                          A tak swoja droga kto ci pozwolil jechac na jedynce prawie 40 km/h? Bozesz ty moj biedny silnik :-)
                          Nie boj sie tylko zacznij sie uczyc, instruktor jest od tego zeby ci pomagac ;-)
    • Gość: fifi Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 18:43
      Ja zapisywałam sie 13 listopada w Siedlcach i termin mam na 5 lutego :/
    • cienmotyla Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka 03.12.07, 17:45
      a potem jeżdżą i sie zabijają...
      • Gość: agiee1988 Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 19:48
        wiesz, slyszy sie o wypadkach

a ta 40/na 1. heehe kolega jak wspomnialam zezwolil prowadzic. jednemu wjechalam
        na wysepke, ale i poczulam maly zegot, ale nic sie nie stalo, przeprosilam
        kolege i powiedzial ze "tamto" sie zawsze zachacza, wiec nie ma problemu :D

zrobilam postepy :D jezdze juz bezstresowo. udalo mi sie juz przerzucic na 3,
        jechalam juz 50-60/h, uzywam kierunkowskazow tylko mam problemy z cofaniem, bo
        sie nie odwracam za siebie :D,ani nie uzywam lusterek, za to kolega sie oglada i
        mowi mi dalej lub stop. , dobrze ze jezdze po prywatnym torze wyscigowym (pala
        tam gumy, co uwielbiam), duzo miejsca jest zwykle tam ludzi nie ma, dopiero sie
        zjezdzaja duzo pozniej po nas.
        • Gość: artist Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.85-237-182.tkchopin.pl 06.12.07, 17:13
          nie jedz idotko bez prawa jazdy, tak samo idoota jest twoj kolega z ena to
          pozwala ;/
          mzoe z grubej "rury" powiedziane ale to idiotyzm. po prostu moze Ci sie cos nie
          udac i co? wiesz ,ze kumpel moz emiec przez to klopoty a Ty mozesz nie miec
          pozowolenia na podchodzenie do egzaminu pare lat
          • Gość: Ania Re: Czas oczekiwania na egzamin z prawka IP: *.chello.pl 06.12.07, 20:04
            Ja dziś się zapisywałam i termin na egzamin teoretyczny mam 11
            stycznia - Warszawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka