Dodaj do ulubionych

jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne???

IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 05.09.03, 13:52
jestesmy przyjaciolmi; kiedys to on dawal rozne znaki w moim kierunku, ze mu
sie podobam, wiem, ze czul cos do mnie i to przez kilka lat. Teraz on ma
kogos, a ja chcialabym byc z nim. Nadal sie spotykamy, jestesmy w kontakcie,
czasami mam wrazenie, ze nadal mu na mnie zalezy, ale nie jestem w 100%
pewna. Jak dac mu do zrozumienia, ze mi na nim zalezy? Co mam robic, zeby
znowu wrocily tamte czasy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.acn.pl 05.09.03, 14:01
      Jeśli on kocha swoją dziewczynę, to nie uda ci się nic zrobić. Tak to już jest.
      Poza tym to niezbyt ładnie odbijać komuś faceta. Pomyśl jakby to tobie jakaś
      dziewczyna chciała odbić kogoś, kogo kochasz. Nawet jesli uda ci się go jej
      odbić, to skąd będziesz miała pewność, że później znów nie da się odbić innej?
      na moim miejscu bądź fair i daj sobie z nim spokój. Inaczej miałaby się spraw,
      gdyby mu nie zależało na tej dziewczynie. Ale jeśli zalezy, to chamstwem jest
      starać się niszczyć czyjś związek. Poza tym jeszcze raz napiszę, że jeśli On ją
      naprawdę kocha, to nic ci się nie uda zrobić. Ja byłam kiedyś w takiej sytuacji
      i mój mąż(wtedy jeszcze narzeczony) śmiał się z tej, co go niby chciała mieć.
      Lubił ja niby, ale jak się zaczęła o niego starać wiedząc, że jesteśmy razem i
      ze mnie kocha, zupełnie sracił do niej szacunek. Tak więc uważaj na to co
      robisz.
      • undercover_brother Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 16.11.03, 21:13
        jak to nic sie nie uda zrobic? Jesli mu sie kiedys podobala i on ma w miare elastyczne pojecia slowa 'wiernosc', to istnieje duza szansa na to, ze wyladuja w lozku, rozpadnie sie zwiazek, a drugi sie nie uda. Chyba, ze nikt sie o niczym nie dowie - wtedy bedzie po prostu maly skok w bok. Cos czego nie powinno sie uznawac. Ale jak to mowia - czego oczy nie widza, tego sercu nie zal :/.
    • Gość: kohol Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.crowley.pl 05.09.03, 14:11
      1. Nie podrywa się faceta, który ma dziewczynę.
      2. Można próbowac na seks - ale to bardzo ryzykowne.
      3. Czekać, czekac, czekać. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że ta dziewczyna
      nie jest jednak jego dziewczyną "na zawsze", a wtedy można będzie go pocieszyć.
      4. "Napuścić" na nią jakiegoś o wiele lepszego faceta.
      :)
    • Gość: Kasia Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.acn.pl 05.09.03, 14:14
      Poza tym jeśli chcesz popsuć związek, w którym jest szczęsliwy i zakochany, to
      nie nazywaj się jego przyjaciółką. Bo przyjaciele nie psują nam naszych
      zyciowych planów.
    • Gość: edyta Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: 62.148.85.* 05.09.03, 14:39
      Porostu jak jest twoim przyjacielem i sie rozumiec to nie zaszkodzi Ci poprstu
      mu wprost powiedziec to co czyjesz do niego moze on wlasnie tez jest w
      niezrecznej sytacji jak ty wysun pierwszy krok w jego kierunku glowa do gora
      bedzie napewno dobrze:)Pozdrawiam
      • Gość: monika uzupelnienie tematu IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 05.09.03, 15:06
        jestesmy jeszcze mlodzi, nie mamy 20 lat, to sa nasze pierwsze jakies
        znajomosci .wiem, ze on nie jest z nia na powaznie. to jest jego pierwsza
        dziewczyna z ktora spotyka sie 2 miesiace. Kiedys jak ja bylam w powazniejszym
        zwiazku to on swoja zazdroscia go zepsul. zgadzam sie z wami co piszecie, nie
        zamierzam psuc mu tej znajomosci, nie potrafilabym. Chce tylko go wyczuc, czy
        mu na mnie zalezy jeszcze. Jezeli tak, to dam mu do zrozumienia, ze mi takze.
    • Gość: pysia nie podrywaj zajetego chlopaka!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.09.03, 15:04
      Przede wszsytkim zacznijmy od tego, ze mialas swój czas by z nim byc, by
      odwzajemnic jego uczucie !A teraz daj spokój. czy chcialabys byc na miejscu tej
      dziewczyny6? Chcialabys by jaksa dawna kolezanka Twego chlopaka podrywala go?
      nie sądze. wiem,ze byc moze go kochasz!ale za pózno!
    • Gość: Marta Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.acn.pl / 10.65.6.* 05.09.03, 15:44
      Spóźniłaś sie!!!! skoro ma dziewczynę....
      Jakby sie przystawiała jakis dziewczyna do mojego faceta, to
      bardzo "delikatnie" bym dała jej odczuc aby sie odczepiła.....
    • Gość: Wredny matkojebca Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.futuro.pl 05.09.03, 16:20
      Glupia jestes i tyle , czasu sie nie da cofnac i nie wroca juz dawne czasy i
      nie bedzie juz tak jak dawniej , trzeba bylo sie wczesniej zdecydowac.
    • Gość: lila Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.zab.citynet.pl / 10.5.12.* 05.09.03, 16:30
      Od faceta który ma dziewczyne lub żone to wara.Poszukaj sobie wolnego. OK.
    • Gość: lilita Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 19:51
      na milosc nigdy nie jest za pozno. mozesz sprobowac z nim porozmawiac, dac mu
      delikatnie do zrozumienia,ze cos do niego czujesz i zobaczyc jaka bedzie jego
      reakcja. byc moze faktycznie kocha swoja dziewczyne i chce z nia byc, a moze
      dalej cos czuje do Ciebie-musisz sie po prostu sprobowac tego dowiedziec. jesli
      okaze sie to pierwsze, to chyba powinnas dac sobie z nim spokoj. powodzenia:-)
      • Gość: ... Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.hapay.pl 05.09.03, 21:51
        ty glupia kobieto!!! jestes swinia i egoistka! nie odbija sie komus faceta!!!
        co z toba? moglas go miec - to nie chcialas... teraz zal ci dupe sciska ze on
        ma kogos i juz sie toba nie interesuje? jakbym cie dorwala to ukrecilabym ci
        leb. odpusc sobie. dobrze ci radze
    • babik Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 05.09.03, 21:55
      Proponuje abyś zrobiła mu loda , a zapewne zaraz porzuci swą aktualną
      adoratorkę.
      Dżizas czy Wy musicie być tak beznadziejnie głupie ????
      • Gość: GEPARD!! Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.dywizjon.net / 192.168.1.* 06.09.03, 22:42
        JESTES..STUKNIĘTA, ALBO POPROSTU MASZ OCHOTE SIE PUSCIĆ Z TYM KOLESIEM....
    • Gość: kika Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: Roland:* / 192.168.1.* 07.09.03, 00:24
      Gość portalu: monika napisał(a):

> jestesmy przyjaciolmi; kiedys to on dawal rozne znaki w moim kierunku, ze mu
      > sie podobam, wiem, ze czul cos do mnie i to przez kilka lat. Teraz on ma
      > kogos, a ja chcialabym byc z nim. Nadal sie spotykamy, jestesmy w kontakcie,
      > czasami mam wrazenie, ze nadal mu na mnie zalezy, ale nie jestem w 100%
      > pewna. Jak dac mu do zrozumienia, ze mi na nim zalezy? Co mam robic, zeby
      > znowu wrocily tamte czasy?

A moze on zaczal sie spotykac z ta dziewczyna, by wlasnie w tobie wzbudzic
      zazdrosc i zmobilizowac cie do dzialania?Jesli tak jest to nieladnie z jego
      strony w stosunku do tej dziewczyny i nad tym tez musisz sie zastanowic!
      Wszyscy na ciebie warcza i staraja sie zmieszac ciebie z blotem.Ja bylam moze
      w troche innej sytuacji bo i ja i on bylismy w innych zwiazkach ale w tych
      zwiazkach podkreslam bylismy nieszczesliwi i ja nie zerwalam ze swoim bylym
      specjalnie dla niego tylko dlatego ,ze juz dalej nie moglam sie meczyc bo cos
      sie wypalilo.Wlasciwie z punktu widzenia obserwatorow to wygladalo tak
      jakbysmy dla siebie nawzajem skonczyli poprzednie zwiazki a prawda byla inna
      zrobilismy to dla siebie samych a w nowy zwiazek weszlismy juz jako wolni
      ludzie ale bardzo szybko po tych zerwaniach roznica jakies 4 dni.Wczesniej
      spotykalismy sie na stopie bardziej kolezenskiej, bardzo sporadycznie.Nie
      zaluje swej decyzji bo dzis juz jestesmy w bardzo powaznym zwiazku, niebawem
      bedzie slub.Sama musisz ocenic o co chodzi i podjac decyzje.
    • Gość: .. Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: 62.233.166.* 07.09.03, 01:18
      Najlepiej NIC nie rob. Przeczekaj! Za duzo ryzykujesz, po co sie narazac,
      osmieszac i jeszcze swinstwo popelniac. Badz mu caly czas dobra przyjaciolka,
      nie wiaz sie z nikim innym, ale miej zawsze mnostwo znajomych, najlepiej plci
      meskiej ;)) Skoro jest tak, jak piszesz, z tamta to nie jest powazna sprawa i
      jest duza szansa , ze dopniesz swego nie robiac z siebie spragnionej faceta
      desperatki.
    • Gość: facet Po przyjacielsku. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.03, 17:33
      Zapytaj go wprost, czy tamtą dziewczynę kocha. Nie tłumacz się, dlaczego go o
      to pytasz, po prostu zadaj to pytanie. Wszak ludzie otwarci nie ukrywają swych
      uczuć (chyba że spotyka się z tamtą potajemnie - nie wiem, bo o tym nie
      napisałaś ;-)

Jeśli kocha, to nie poruszaj już tego tematu (może kiedyś w przyszłości, ale na
      pewno nie teraz).
      Jeżeli powie, że nie kocha tamtej dziewczyny, to wtedy masz zielone światło do
      ewentualnych umiarkowanych zalotów, bo forma "chodzenia z kimś" jest formą
      płytkiej fascynacji i w takiej sytuacji "odbicie chłopaka" jakiejś dziewczynie
      jest moralnie dozwolone. Ale słowo "umiarkowanych" nie było przypadkowe ;-)
    • Gość: m Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: 207.218.68.* 14.11.03, 21:17
      jak ma dziewczyne to sie od niego odpierdol
      Takie panienki jak ty to powinni wyszczelac
    • Gość: ona Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:29
      na pewno z tego nic nie będzie....więc jak nie chcesz zeby się z Tobą tylko
      pzrespał i odszedł do swojej dziewczyny bez żadnych pretesnji to sobie
      odpuść!!!!!!
      • Gość: anka Re: Po co?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:41
        jakby chciał to sam by cie wyrwał.
    • Gość: Misio lepiej sobie glowe poderwij ty szmato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 23:22
      Scierwo
    • nike32 Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 16.11.03, 16:18
      Mialam kiedys taka sytuacje- poznalam faceta - on mial dziewczyne ja bylam
      wolna wtedy, koles mimo swojej dziewczyny bardzo mocno sie ze mna zaprzyjaznil
      na poczatku sie bronilam nie chcac takich zwiazkow a pozniej stwierdzilam czemu
      nie- niestety to byl duzy blad, on nie jest z ta panna ale i nie ze mna - jest
      z inna i wiecie co- ja mu zycze powodzenia, nie mam ochoty mieszac sie znowu w
      to samo choc - tak wlasnie sie zaczynalo - myslal chyba ze ja mam stalowe nerwy
      i znow bede chciala przechodzic przez to samo, tym razem to ja powiedzialam NIE
      i jestem z tego dumna - uwazam ze nie warto bawic sie w odbijanie jakis tam
      facetow innym pannom- wyobrazcie sobie gdyby to wam odbito milosc zycia , po co
      ranic innych .... to takie moje zdanie
      jest tylu wolnych facetow na swiecie- masz zatem duze pole do popisu !
    • ryanoconnell Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 16.11.03, 21:31
      Jak dla mnie to jest syndrom psa ogrodnika. Nie możesz znieść tego, że kiedyś
      chciał Ciebie, a teraz mu się odwidziało. Poszukaj sobie innego obiektu
      westchnień, bo myśląc za dużo o tej przykrej sytuacji tylko się pogrążasz.
    • envi Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 17.11.03, 00:27
      musisz byc lepsz od niej,najlepiej porozmawiaj a nim szczerze i powiedz ze
      uwazasz ze ona nie szanuje go,zdradza go(np.widzialas jak patrzyla na faceta w
      knajpie,etc),ze niezle sie panienka prowadzi byle to bylo bez przesady i
      wiarygodne i rzecz jasna kulturalne.Ta panne tez musisz podejsc-najlepiej
      zostan jej kumpela od serca,wyrwij ja do knajpy,okaz zaufanie,zdradz pare
      sekretow,namow na jakis wybryk a potem sprzedaj u faceta. takie dzialanie
      wymaga czasu i rzecz jasna sojusznikow,wazne abys zdobyla ich zaufanie i nie
      wydalo sie to czgo chcesz,podejrzewam do 2 miesiecy gora.pozniej gdy im zacznie
      sie to sypac,musisz go pocieszac,od panny sie kulturalnie odciac ale tak,aby
      nic nie podejrzewala,potem z facetem sie przespij.i to tak zeby to niby wyszlo
      z jego inicjatywy,to latwoobic.zacznij od buziaka,pozniej zrob z siebie
      kompletnie zatracona w nim kobiete,ktora jednak ma zasady i nie chce byc ta zla
      ktora rozwala mu zwiazek.potem powiedz ze potrzebujez po takiej nocy
      wyroznienia i dla ciebie jest to bardzo wazne.
      hehe,brzmi jak telenowela ale skutkuje w 100 % o ile dobrze rozegrasz ta
      partie,nie masz sumienia,jestes dobra w te klocki i fajnie czujesz sie w takiej
      roli.ja zycze powodzenia;))
      • Gość: m Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: 207.218.68.* 17.11.03, 20:49
        ty jestes popierdolony albo popirdolona
        • Gość: mala do m IP: 81.21.197.* 17.11.03, 22:57
          ona chyba jest normalna i potraktowala to jak podanie przepisu do ksiazki
          kucharskiej...
          ale ja sie zblizac czy zaprzyjazniac z przyjaciolkami mojego faceta nie bede po
          tej lekturze...

pies ogrodnika trafiona diagnoza stanu autorki watku!
          • Gość: KIA_23 Re: do m IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 10:35
            Popieram , zaczynam nienawidzić kolezanek mojego chłopaka...

popieram koniec Gość portalu: mala napisał(a):

> ona chyba jest normalna i potraktowala to jak podanie przepisu do ksiazki
            > kucharskiej...
            > ale ja sie zblizac czy zaprzyjazniac z przyjaciolkami mojego faceta nie bede
            po
            > tej lekturze...
            >
            > pies ogrodnika trafiona diagnoza stanu autorki watku!
    • Gość: Magda Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.11.03, 19:58
      a najlepiej łapy precz. Jak byś się czuła na jej miejscu
    • raszefka Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 17.11.03, 22:22
      Chyba niewiele możesz zrobić. Czekaj i bądź prawdziwą przyjaciółką. Ora et
      labora, rzec by można :)))
      Życzę powodzenia!

(mnie się udało, nie wiem, jak, ale się udało)
      • Gość: Misio Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:43
        W ten wlasnie sposob krecicie baty na same siebie.
        • Gość: Magda Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.11.03, 23:47
          kto kręci ten kręci
        • raszefka Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? 18.11.03, 10:13
          Jak kulą w płot, Misiu ;))) Prawie każdy jest czymiś byłym lub byłą. Nie mogę
          mieć pretensji do losu, że sprawy potoczyły się BEZ mojego zanagażowania a po
          mojej myśli. Tyle tylko, że chyba wiem, co czuje/czuła autorka wątku.
          Pozdr.

Czy przez osoby, które potępiły Monikę, nie przemawia czasem strach? ;)
    • Gość: KIA_23 To nie twój facet IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 10:32
      Chcesz podrywac obcego faceta?? inaczej nie mozna tego nazwac. Wydaje mi
      się ,że to co Cię znim lączy to zwyczajne przyzwyczajenie i ew. przyjaźń,
      chociaz czy mozba mówic o relacjach przyjacielskich jesli tak naprawdę nie
      jesteście szczerzy wobec siebie. Moja rada dla Ciebie to daj sobie spokój i nie
      niszcz zycia sobie i innym, jesli to on tak wybral to jego sprawa . Ty jestes
      zazdrosna i troche egoistka skoro chiałabys oby on był przy tobie wtedy kiedy
      juz jest szczęśliwy z kimś innym. Jesli to naomiast prawdziwe uczucie to
      będziecie ze soba przy ich pierwszym kryzysie. pozdrawiam
    • Gość: Lina Re: jak poderwac faceta, ktory ma dziewczyne??? IP: *.chello.pl 19.11.03, 17:21
      Jestem teraz w podobnej sytuacji :(Mój najlepszy przyjaciel jakieś 3 tygodnie
      temu znalazl sobie dziewczynę i od tego czasu widzieliśmy się ze dwa razy
      (wcześniej prawie codziennie).Zależy mi bardzo na nim i brakuje mi czasu
      spędzanego razem ale nie zamierzam nic robić aby on rozstał się z nią.On jest
      dla mnie tak ważną osobą i jeśli będzie szczęśliwy to i ja będę.Może jestem
      nienormalna ale nie potrafiłabym teraz starać się go poderwać mimo iż niedawno
      przyznał się że kiedyś myślał że będziemy więcej niż przyjaciółmi.Stracona
      szansa?...mówi się trudno...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka