Dodaj do ulubionych

SWX ZA KASE

IP: *.private.ramtel.pl 03.10.03, 17:27
Tak naprawde to nie wiem czy chcę to zrobić,niby wszystko jest ok.mam stałą
dobrą pracę,fajnego faceta który się kręci kołomnie już od paru lat jestem,
samodzielną 25letnią atrakcyjną kobietą mam wielu przyjaciół.Wszystki zaczeł
się pare tygodni wcześniej gdy zarejestrowałam się na "randkach" postpały się
propozycje na początku wszystkie kasowałam to była zabawa ,ale później
zaczełam w pewien sposób utrzymywać kontakty, ostatnio nawet przez sms chwile
wcześniej zaproponowałam spotkanie.SEX za kase .Ciągnie mnie jak cholera żeby
to zrobić wziąść za to pieniądze ,Czy to już wyuzdanie że podnieca mnie nie
sex ale fakt że wezmę za to kase. Co się dzieje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna wołga Re: SWX ZA KASE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 17:38
      To nie wyuzdanie.to zwykłe kurwienie sie...
    • pimpus_sadelko Re: SWX ZA KASE 03.10.03, 17:42
      zwyczajnie, podnieca cię to że przez chwilę staniesz się kurewką. luksusową,
      jednorazową, ale jednak kurewką.
      działa to na tej samej zasadzie na której grzeczne panie domu wskakują czasem
      wieczorami w skórzany stanik i udają sadomaso.
      tylko, żeby ci to w krew nie weszło.
      • Gość: gia69 Re: SWX ZA KASE IP: 217.153.19.* 04.10.03, 01:52
        moze teraz Ci sie wydaje, ze Cie to kręci, ale jak już byś to zrobiła i ten
        fakt powtorzyłby się pare razy, to założe się, że załowałabyś! Lepiej sobie
        pofantazjuj zanim spaprasz sobie zycie psychiczne ! Psychika człowieka
        towarzyszy mu do konca zycia! Nie warto ryzykować, to może być tylko kaprys
        lub chec zarobenia pieniedzy w latwy, przyjemny i podniecajacy wg Ciebie
        sposob, ale jak potem bedziesz sie czuła patrząc w lustro ?
        • Gość: figa Re: SWX ZA KASE IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 23:00
          zabaw się tak ze swoim chłopakiem, pozwul mu zrobic ze sobą co zechce a
          później niech ci zapłaci ,
      • lara_od_demonow A kiedy staje sie prostytutką... 05.10.03, 23:25
        pimpus_sadelko napisał:

> zwyczajnie, podnieca cię to że przez chwilę staniesz się kurewką. luksusową,
        > jednorazową, ale jednak kurewką.
        > działa to na tej samej zasadzie na której grzeczne panie domu wskakują czasem
        > wieczorami w skórzany stanik i udają sadomaso.
        > tylko, żeby ci to w krew nie weszło.
        >
        >
        no właśnie... jednak kiedy możemy mówić o tym, ze kobieta jest dziwką- w
        momencie kiedy zaczyna brac za to pieniadze, czy jeśli robi to bez brania
        pieniedzy, zalicza jednego po drugim, a może i jedno i drugie.

Co do udawania sadomaso, to czasem od niewinnych zabaw sie zaczyna, potem może
        cie to zacząc fascynowac... i chcesz więcej, nie zawsze ale zdarza sie... ;)
    • lata.wica Re: SWX ZA KASE 04.10.03, 09:13
      To wcale nie oznacza,ze masz ciagoty w strone wyuzdania. To oznacza,ze masz
      ciagoty do kurewstwa. Albo - mowiac mniej delikatnie: oznacza to, ze jestes
      kurwą.
      • Gość: Marta tylko że widzicie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:18
        Prostytutka to zawód, a kurwa to charakter......
      • Gość: gy Re: SWX ZA KASE IP: 80.48.243.* 04.10.03, 18:16
        lata.wica napisała:

> To wcale nie oznacza,ze masz ciagoty w strone wyuzdania. To oznacza,ze masz
        > ciagoty do kurewstwa. Albo - mowiac mniej delikatnie: oznacza to, ze jestes
        > kurwą.

to ,ze ma ochote taki scenariusz nie oznacze ze jest kurwą, jeszcze nic nie
        zrobiła. zresztą kurwą w jakim sensie? w sensie puszczalskiej, tak, zgodze sie,
        bo to bylby sex bez uczuc z nieznajomym mężczyzną. w sensie prostytutki nie,
        gdyz z tego co napisala nie wynika ze chce zrobic to dla kasy, ale sama
        sytuacja ją podnieca. dlatego zupelnie się z tobą nie zgodze.
        • lata.wica Re: SWX ZA KASE 04.10.03, 20:25
          Gość portalu: gy napisał(a):

> lata.wica napisała:
          >
          > > To wcale nie oznacza,ze masz ciagoty w strone wyuzdania. To oznacza,ze mas
          > z
          > > ciagoty do kurewstwa. Albo - mowiac mniej delikatnie: oznacza to, ze jeste
          > s
          > > kurwą.
          >
          > to ,ze ma ochote taki scenariusz nie oznacze ze jest kurwą, jeszcze nic nie
          > zrobiła. zresztą kurwą w jakim sensie? w sensie puszczalskiej, tak, zgodze
          sie,
          >
          > bo to bylby sex bez uczuc z nieznajomym mężczyzną. w sensie prostytutki nie,
          > gdyz z tego co napisala nie wynika ze chce zrobic to dla kasy, ale sama
          > sytuacja ją podnieca. dlatego zupelnie się z tobą nie zgodze.

Tzn, uwazasz za normalna sytuacje,ze ona sie chce puscic z innym facetem, do
          tego wziac za to pieniadze i to nie jest kurwienie? Czyli jak bedzie chciala po
          stosunku odrabac facetowi glowe, to nie bedzie mmorderstwo, tylko bujna
          fantazja?
          Wy chyba jestescie kosmo-politanki...

• dani777 Re: SWX ZA KASE 04.10.03, 22:21
            zgadzam sie poniewaz trzeba nazywać rzeczy po imieniu!!!
            nie ma co sciemniac i wykrecać sie fantazja!!!
          • Gość: gy Re: SWX ZA KASE IP: 80.48.243.* 04.10.03, 22:52
            lata.wica napisała:

> Tzn, uwazasz za normalna sytuacje,ze ona sie chce puscic z innym facetem, do
            > tego wziac za to pieniadze i to nie jest kurwienie? Czyli jak bedzie chciala
            po
            >
            > stosunku odrabac facetowi glowe, to nie bedzie mmorderstwo, tylko bujna
            > fantazja?
            > Wy chyba jestescie kosmo-politanki...

Nie, nie uważam tego za normalną sytuację, uwazam to za puszczanie się,
            kurwienie i jak tam chcesz to nazwać.
            Uwazam jedynie, że pieniądze to tylko dodatek do kurwienia sie z obcym
            mężczyzną, że sednem sprawy nie jest chęć zarobienia pieniędzy swoim cialem, a
            fantazja i wyuzdanie, mimo wszystko. Gdyby mowy o pieniądzach nie bylo, także
            uznalabym to za kurwienie się (sex z pierwszym lepszym).

Ponad to nie porównywalabym morderstwa do wzięcia pieniędzy za sex. Morderstwo
            potępiam, morderców nalezy karać, tak mówi prawo moralne i panstwowe. Fantazje
            sexualne, nawet przekraczające pewne granice moralności czy dobrego smaku,
            jeżeli nie wyrządzają nikomu krzywdy, jeżeli 2 osoby wyrażą zgodę - proszę
            bardzo, takich osob mogę nie szanować, ale nie potępiam.
            >
            kosmo-politanki ? raczej nie. w zadnym tego slowa znaczeniu. "Cosmopolitan" nie
            czytam, nie pamietam kiedy ostatni raz przeglądalam.
            • lata.wica Re: SWX ZA KASE 04.10.03, 23:00
              a ja potepaim kurwy i seks z ciekawosci. to nie sport, tylko cos, co
              dostalismy,zeby uzywac w dojrzaly sposob. Czyli: seks jest dobry, ale nie
              zawsze, nie wszedzie, nie z kazdym i nie za wszelka cene
            • dani777 Re: SWX ZA KASE 04.10.03, 23:11
              Gość portalu: gy napisał(a):

>
              > Nie, nie uważam tego za normalną sytuację, uwazam to za puszczanie się,
              > kurwienie i jak tam chcesz to nazwać.
              > Uwazam jedynie, że pieniądze to tylko dodatek do kurwienia sie z obcym
              > mężczyzną, że sednem sprawy nie jest chęć zarobienia pieniędzy swoim cialem,
              a
              > fantazja i wyuzdanie, mimo wszystko. Gdyby mowy o pieniądzach nie bylo, także
              > uznalabym to za kurwienie się (sex z pierwszym lepszym).
              >
              > Ponad to nie porównywalabym morderstwa do wzięcia pieniędzy za sex.
              Morderstwo
              > potępiam, morderców nalezy karać, tak mówi prawo moralne i panstwowe.
              Fantazje
              > sexualne, nawet przekraczające pewne granice moralności czy dobrego smaku,
              > jeżeli nie wyrządzają nikomu krzywdy, jeżeli 2 osoby wyrażą zgodę - proszę
              > bardzo, takich osob mogę nie szanować, ale nie potępiam.
              >

Jezeli krzywda sie nie dzieje to ja można powiedzieć tez nie potępiam ( tylko
              trochę tego nie rozumiem )ale autorka wspomina ze jest z kimś związana
              takze..... krzywda jakaś moze byc a jak by sie jej koleś dowiedział ze go
              zdradziła i nadomiar złego za ksae no to sam pewnie nazwałby to tak jak
              latawica !!!!! proste!
    • Gość: M Re: SWX ZA KASE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.03, 23:24
      Pieniadze sa fetyszem - trzeba realizowac swoje fantazje -jesli nikogo nie zranisz
    • Gość: Iza Re: SWX ZA KASE IP: *.in.zabkowska.pl / *.zabkowska.pl 05.10.03, 02:44
      Też tak miałam. :-)
      Zrobiłam to. Podle sie potem czułam. Pieniądze oddałam na jakiś cel
      charytatywny.
    • vvalterbertin Re: SWX ZA KASE 05.10.03, 20:46
      Gość portalu: kaSia napisał(a):

> Tak naprawde to nie wiem czy chcę to zrobić,niby wszystko jest ok.mam stałą
      > dobrą pracę,fajnego faceta który się kręci kołomnie już od paru lat jestem,
      > samodzielną 25letnią atrakcyjną kobietą mam wielu przyjaciół.Wszystki zaczeł
      > się pare tygodni wcześniej gdy zarejestrowałam się na "randkach" postpały się
      > propozycje na początku wszystkie kasowałam to była zabawa ,ale później
      > zaczełam w pewien sposób utrzymywać kontakty, ostatnio nawet przez sms chwile
      > wcześniej zaproponowałam spotkanie.SEX za kase .Ciągnie mnie jak cholera żeby
      > to zrobić wziąść za to pieniądze ,Czy to już wyuzdanie że podnieca mnie nie
      > sex ale fakt że wezmę za to kase. Co się dzieje ?

Chetnie bym Cie wyseksowal!

www.bertinfamily.de/family/walter0.htm

• Gość: WrednaKacha Re: SWX ZA KASE IP: *.gda.pl / 192.168.11.* 11.10.03, 19:17
        Jezu, człowieku, weź sobie kup kąpielówki za tą kasę co ją chcesz na seks
        przeznaczyć. Na seks wydasz, a i tak nic nie zdziałasz z taką zwiędłą fujarką,
        a tak to chociaż kąpielówki będziesz miał porządne.
    • Gość: kaSia Re: SWX ZA KASE IP: *.private.ramtel.pl 06.10.03, 15:11
      no ale dostałam po uszach od was za to co napisałm.Niezgodzę się z opniami że
      jestem kurwą czy prostytutką, nie mylmy pojęć.Myślałam o jednym razie chciałm
      się poczuć przez chwilę tak jak one ciągle jestem taka idealna ,ułożona,że aż
      mam dośc.Niezrobie tego z jednej prostej przyczyny boję się że mogę trafić na
      jakiegoś szjbusa i tej jednej chwili będe żałować całe życie.Natomiast cały
      czas uważam że nie ma nic złego w tym że kobiety oddają sie i mają z tego
      kase,byle tak jak ktoś napisał nie robić nikomu krzywdy.Ktoś zrobił porównanie
      z morderstwem i mordercą, a czy lekaż który leczy za łapówki jest ok.,policjant
      który bieże w "łape" przykładów jest masa.Cały świat za coś bieże kase a
      wszyscy przymykaja na to oko.Pozdrawiam
      • Gość: pokrybala Re: SWX ZA KASE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.03, 15:35
        No i nie powinnaś sie przejmować tymi ciotkami. Potrafia tylko moralizować.
        Niewydymki się znalazły! A gdy sie czyta inne posty, to okazuje sie, ze połowa
        z nich daje dupy na lewo i prawo. Jezeli masz ochotę spróbować sexu z facetem
        za kasę, to oczywiscie sprobuj. Wybierz odpowiednie miejsce, odpowiedniego
        faceta (nie gówniarza, który po pierwsze nie ma kasy, a po drugie mógłby potem
        nie dawać ci spokoju) i oczywiście odpowiednia cenę - taką, która wydaje ci się
        zupełnie zaporowa. Uważaj jednak, bo w tych serwisach randkowych jest pełno
        różnych kretynów i zboków. Ja radze tak: umawiasz się z gościem - on ma
        przyjechać autem, inkasujesz kasę (jeżeli będzie coś kręcił, że nie ma
        gwarancji itp, to mówisz mu "spadaj koleś do burdelu" i wysiadasz, albo daje
        bez szemrania, albo niech jedzie do żony); facet nie wie dokąd pojedziecie, ty
        wybierasz miejsce (hotel, motel- w którym cie nie znają), mówisz mu, dokąd ma
        jechać (najpierw ogólnie kieunek, potem go prowadzisz). Każesz zamówić do
        pokoju dobrego szampana i gra muzyka. Wesołej zabawy. I nie słuchaj tych
        starych deotek
        • Gość: kaSia Re:do pokrybal-i IP: *.private.ramtel.pl 06.10.03, 16:12
          no w końcu jakaś sensowna odpowiedź.Pozdrowionka
      • r.richelieu logika prostytutki bez moralności 11.10.03, 22:37
        nie jesteś kurwą tylko tak Cię ciągnie. ;) ojej. Bo na serwisie randkowym ktoś
        Ci zaproponował. Od roku na jednym z najdurniejszych i płytkich serwisów
        otrzymuję propozycje seksu na pieniądze i to duże, cały miesiąc tyrania nie
        jakieś tam 500zł. I co? I nic, bo nie jestem kurwą ani nie ciągnie mnie do
        tego aby nią być. Zresztą niektórzy z nich potem przyznali się, że zwykłe jaja
        sobie ze mnie robili jak też robią ze wszystkich.

Usprawiedliwianie swojego kurestwa błędami lekarzy czy policjantów jest nie na
        miejscu. są wśród nich złodzieje i alkoholicy, ale jak m się to do Twojej
        moralności. Sam fakt, że umniejszasz, ba, że przyzwalasz na na sprzedawanie
        siebie czyni z Ciebie kurwę. I tego nie tłumaczy nawet fakt, że często za
        jeden wieczór można dostać więcej niż za cały miesiąc. Fakt jest faktem. Tak
        jak związki tylko dla pieniędzy są kurestwem, bo jedna strona jest płacącym a
        druga utrzymanką/kiem. Policjant może to ja też, logika kurwy bez moralności
        • Gość: aleks Re: logika prostytutki bez moralności IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 15:02
          r.richelieu napisała:

> nie jesteś kurwą tylko tak Cię ciągnie. ;) ojej. Bo na serwisie randkowym
          ktoś
          > Ci zaproponował. Od roku na jednym z najdurniejszych i płytkich serwisów
          > otrzymuję propozycje seksu na pieniądze i to duże, cały miesiąc tyrania nie
          > jakieś tam 500zł. I co? I nic, bo nie jestem kurwą ani nie ciągnie mnie do
          > tego aby nią być. Zresztą niektórzy z nich potem przyznali się, że zwykłe
          jaja
          > sobie ze mnie robili jak też robią ze wszystkich.

Też czasami czatuję i dostaje takie propozycje. Nie przyjmuje ich głównie
          dlatego,że obawiem się po pierwsze zboczeńców, po drugie tego że ktoś robi
          sobie jaja, a poi trzecie myślę zobie: 'Jaki ten człowiek musi być obleśny,
          żeby proponować za to pieniądze" (nie znaczy to oczywiście że atrakcyjnie
          faceci nie korzystają z takich usług).
          >
          > Usprawiedliwianie swojego kurestwa błędami lekarzy czy policjantów jest nie
          na
          > miejscu. są wśród nich złodzieje i alkoholicy, ale jak m się to do Twojej
          > moralności. Sam fakt, że umniejszasz, ba, że przyzwalasz na na sprzedawanie
          > siebie czyni z Ciebie kurwę. I tego nie tłumaczy nawet fakt, że często za
          > jeden wieczór można dostać więcej niż za cały miesiąc. Fakt jest faktem. Tak
          > jak związki tylko dla pieniędzy są kurestwem, bo jedna strona jest płacącym
          a
          > druga utrzymanką/kiem. Policjant może to ja też, logika kurwy bez moralności

A tak wogóle to nei obrażaj kurw i prostytutek - jest to w końcu najstarszy
          zawód świata, zawód z tradycjami;)
          • Gość: aleks Re: logika prostytutki bez moralności IP: *.acn.waw.pl 12.10.03, 15:33
            Gość portalu: aleks napisał(a):

> r.richelieu napisała:
            >
            > > nie jesteś kurwą tylko tak Cię ciągnie. ;) ojej. Bo na serwisie randkowym
            > ktoś
            > > Ci zaproponował. Od roku na jednym z najdurniejszych i płytkich serwisów
            > > otrzymuję propozycje seksu na pieniądze i to duże, cały miesiąc tyrania ni
            > e
            > > jakieś tam 500zł. I co? I nic, bo nie jestem kurwą ani nie ciągnie mnie do
            >
            > > tego aby nią być. Zresztą niektórzy z nich potem przyznali się, że zwykłe
            > jaja
            > > sobie ze mnie robili jak też robią ze wszystkich.
            >
            > Też czasami czatuję i dostaje takie propozycje. Nie przyjmuje ich głównie
            > dlatego,że obawiem się po pierwsze zboczeńców, po drugie tego że ktoś robi
            > sobie jaja, a poi trzecie myślę zobie: 'Jaki ten człowiek musi być obleśny,
            > żeby proponować za to pieniądze" (nie znaczy to oczywiście że atrakcyjnie
            > faceci nie korzystają z takich usług).
            > >
            > > Usprawiedliwianie swojego kurestwa błędami lekarzy czy policjantów jest ni
            > e
            > na
            > > miejscu. są wśród nich złodzieje i alkoholicy, ale jak m się to do Twojej
            > > moralności. Sam fakt, że umniejszasz, ba, że przyzwalasz na na sprzedawani
            > e
            > > siebie czyni z Ciebie kurwę. I tego nie tłumaczy nawet fakt, że często za
            > > jeden wieczór można dostać więcej niż za cały miesiąc. Fakt jest faktem. T
            > ak
            > > jak związki tylko dla pieniędzy są kurestwem, bo jedna strona jest płacący
            > m
            > a
            > > druga utrzymanką/kiem. Policjant może to ja też, logika kurwy bez moralnoś
            > ci
            >
            > A tak wogóle to nei obrażaj kurw i prostytutek - jest to w końcu najstarszy
            > zawód świata, zawód z tradycjami;)
            I pewnie by go nie było gdyby nie było na niegi popytu - więc pretensje
            panowie do siebie samych i swoich przodków.
    • Gość: szczota Re: SWX ZA KASE IP: *.kepice.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 21:21
      życie masz jedno....
      wybór.........
      zrób to co chcesz....
      tylko czy warto...
      dla kogo...
      dla....
      nie warto
      trzymaj sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka