mey-bee 29.09.08, 21:33 czemu męzczyzni maja kochanki, trwaja w takich zwiazkachh nawet pare lat.. czekamm na szczere przemyslenia i zdania męzczyzn.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noyer Re: kochanki... 30.09.08, 00:46 relacja żona - kochanka opiera się zazwyczaj na założeniu, że żona ma być święta jak przysłowiowa żona cesarza, a kochanka ma być spełnieniem marzeń w kazdym wymiarze. Czyli na codzień matka Teresa własnych dzieci, z którą nie wypada świntuszyć (żona), a wieczorem orgia własnych fabulacji erotycznych, z którą można poznawać smak prawdziwego ars amandi (kochanka) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: kochanki... 30.09.08, 13:26 > czemu męzczyzni maja kochanki bo mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek8_live Re: kochanki... 30.09.08, 15:50 A zadaj sobie pytanie... Po co kobiety maja kochanków??? głównie too sex sie rozchodzi tak m sie wydaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_i_cham Re: kochanki... 01.10.08, 16:54 > A zadaj sobie pytanie... Po co kobiety maja kochanków??? głównie too > sex sie rozchodzi tak m sie wydaje;) no - tak. Z tym ze u kobiet to troche inaczej wyglada o tyle, ze mniej jest kobiet, ktore bedac zakochane moglyby bez problemu z sama soba zbroic cos na boku bez zaangazowania. To w wiekszosci "meska" predyspozycja, ze seks moze byc rownie emocjonalna czynnoscia jak wizyta w McDonaldzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiunia Re: kochanki... IP: 194.169.127.* 01.10.08, 13:15 Może dlatego, że ludzie żenią się pod presją otoczenia, rodziny, syndromu ostatniego dzwonu,w obawie, że nie mają już na co czekać. A później spotykają kogoś, kto ich zafascynuje i ... chca zaczać wszystko od nowa, tak naprawde, zeby bylo pieknie itd, ale nie mają sily, zeby sie rozwodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kowerek Re: kochanki... 02.10.08, 23:47 Może dlatego, że czują sie nie kochani? Że jak idą z kochanką do łóżka, to nie muszą sami przed sobą udawać, że nie widzą Ona odlicza każdą sekundę albo układa w myślach listę zakupów? Możliwe też, że z zupełnie innych powodów. To próba odpowiedzi na pytanie: "czemu mają" Bóg mi świadkiem, że: "czemu tkwią w nich po parę lat?" nie mam nawet pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: kochanki... IP: 195.164.254.* 03.10.08, 10:56 Myślę, że faceci, którzy szukają zdrady, czują się odrzuceni, może zaniedbanie przez żony. Potrzebują rozmowy, a często rozmowa z bratnią duszą kończy się w łóżku. Jestem kobietą w stałym związku z mężczyzną od 6 lat. Niestety coś się zaczęło psuć-od kilku tygodni spotykam się z mężczyzną, któego poznałąm na czacie-On ma żonę. Wszystko zaczęło się od rozmowy, a skończyło, tak jak skończyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: done that Re: kochanki... IP: *.chello.pl 03.10.08, 19:03 Żona ma pewne funkcje w rodzinie, które niejako ją odzierają z pewnych elementów kobiecości, które można znaleźć u kobiety innego typu. Żona, dom, rodzina to w dużej mierze obowiązki. Kochanka - to przyjemność. Wreszcie - z kochanką łatwo zacząć i łatwo skończyć ( choć oczywiście nie zawsze ). Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: kochanki... 05.10.08, 09:15 Rozmawiałam z facetem, który zdradzał i powiedział, że będzie zdradzał swoją kobietę. Z jednej strony wie, że to odpowiednia towarzyszka dla niego, ale nie kochanka. Wpadli w rutynę, jest monotonnie, ona często jest zmęczona itd. On szuka namiętnej kochanki, przy której adrenalinę, jak na pierwszych randkach. Jest super facetem, ale te jego zdrady..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: kochanki... IP: *.aster.pl 24.03.09, 23:32 dla seksu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eska Re: kochanki... IP: *.chello.pl 25.03.09, 11:33 dodajmy, dla wspaniałego seksu z kochanką!!!! Jakiego nie zapewni mu żona! Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: kochanki... 25.03.09, 11:43 Chyba chciałaś zapytać o żonatych mężczyzn,bo kochanka to ktoś z kimś się uprawia seks,niekoniecznie obok żony. Odpowiedz Link Zgłoś
incommunicado1 Re: kochanki... 25.03.09, 13:02 Bo się zakochują.Głupieją z miłości.Są rozdarci między żoną i tą drugą żoną.Ranią siebie,kochankę,rodzinę.A i tak się okazuje że wszystko to jest do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimnyfacet Re: kochanki... IP: *.chello.pl 27.03.09, 09:09 Jedna uwaga, wg mnie bardzo istotna. Że to jest domena mężczyzn, można było tak powiedzieć jeszcze 10 lat temu. Teraz mamy trochę inne czasy, wyrównuje się... Problem nie jest jednak taki jednoznaczny... facet szuka adrenaliny i seksu? Kobiety również, tylko może lepiej się ukrywają i bardziej hamują swoje potrzeby. Kto miał okazję zobaczyć jak mająca męża czy chłopaka kobieta, wychodzi od kochanka sprężystym krokiem, emanując atrakcyjnością i znaczącym spojrzeniem, ten wie co mam na myśli... Odpowiedz Link Zgłoś