lara.m 17.10.03, 23:02 cos mi sie wydaje ze nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 17.10.03, 23:41 lara.m napisała: > cos mi sie wydaje ze nie ;) ja także mam takie wrażenie odkrywcze. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 17.10.03, 23:45 p.a.d.a.l.c.o.w.a napisała: > lara.m napisała: > > > cos mi sie wydaje ze nie ;) > > ja także mam takie wrażenie odkrywcze. a łyżka na to - "niemożliwe" Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 17.10.03, 23:45 jestescie chyba niepowazne :))) wokol tego forum swiat sie kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
coquette18 Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 17.10.03, 23:48 betty-bt napisała: > jestescie chyba niepowazne :))) wokol tego forum swiat sie kreci! --- ehh.. masz racje, przecież każdy NORMALNY człowiek zawsze się musi tu kogoś o coś zapytać zanim coś zrobi lub podejmie ważna decyzje! - tak powinno być. Przesiadywanie na tym forum jest moją pasją,, ohhh :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica ależ wodzu, co wódz? 17.10.03, 23:48 nie widzisz ze tu masa powaznych pytan? wniknij glebiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 19:11 Nieśmiało wspomnę, że mnie seriożność niektórych problemów i poważnych odpowiedzi doświacznonych życiowo nastolatek bawi do łez. Jestem wredną wiedźmą. Odpowiedz Link Zgłoś
lara.m Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 18.10.03, 22:58 się nie dziwie skoro takie osoby tu wpadają... to jak to forum ma byc powazne. masa zakomleksionych nastoalatek, ludzi uwielbiajacych besztac innych i nasmiewac sie z nich. troche szkoda bo niektore problemy są ze tak powiem "na poziomie" i zwracajacy sie z nimi oczekują porad (nie mam tu na mysli czegos w stylu "mam dużą cipe", "mam 14 lat i jeszcze nie kochalam sie z chlopakiem" Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt co do besztania, droga laro... 18.10.03, 23:19 "besztam" i krytykuje tylko wtedy, gdy ktos wylewa na forum rzygowiny. szczerze mowiac wcale mnie to nie smnieszy. niektore watki i wszystkie w nich wypowiedzi to istny smietnik! na wymioty sie zbiera normalnemu czlowiekowi czytajac to! bueee.... poziom tego forum spadl na psy. nawet nizej! zdaje sobie sprawe z tego, ze niektore nieletnie dziewczynki wpadaja tutaj po rade majac powazne (dla nich) problemy, ale nie zauwazylam, zeby ktos je za to szykanowal. wrecz przeciwnie! powazne osoby staraja sie pomoc. problemem na tym forum sa maloletnie dziwki i powaznie martwie sie, ze gdy one zaczna ta wiesc prym, dzisiejsza mlodziez (czytajaca toi forum) skonczy w rynsztoku zdychajac na aids! tak wiec pozwalam sobie na krytyke i przymykanie mordeczek tym smarkulom, ktore swiadomie sieja tu swoja Qrewsko-prostacka propagande. przepraszam za ostre slowa, ale to bylo moim zdaniem konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
lata.wica Re: co do besztania, droga laro... 18.10.03, 23:25 betty-bt napisała: > "besztam" i krytykuje tylko wtedy, gdy ktos wylewa na forum rzygowiny. > szczerze mowiac wcale mnie to nie smnieszy. niektore watki i wszystkie w nich > wypowiedzi to istny smietnik! na wymioty sie zbiera normalnemu czlowiekowi > czytajac to! bueee.... poziom tego forum spadl na psy. nawet nizej! > zdaje sobie sprawe z tego, ze niektore nieletnie dziewczynki wpadaja tutaj po > rade majac powazne (dla nich) problemy, ale nie zauwazylam, zeby ktos je za to > szykanowal. wrecz przeciwnie! powazne osoby staraja sie pomoc. > > problemem na tym forum sa maloletnie dziwki i powaznie martwie sie, ze gdy one > zaczna ta wiesc prym, dzisiejsza mlodziez (czytajaca toi forum) skonczy w > rynsztoku zdychajac na aids! > tak wiec pozwalam sobie na krytyke i przymykanie mordeczek tym smarkulom, ktore > > swiadomie sieja tu swoja Qrewsko-prostacka propagande. > > > przepraszam za ostre slowa, ale to bylo moim zdaniem konieczne. > MAsz calkowita racje - mnie tez sie czasem rzygac chce, gdy ktos porusza temat w stylu "czy wylizujecie chlopakowi rowek" Chyba zaden normalny czlowieknie ma takich problemow. Uznaje sie,ze wszystko, co dwoje ludzi uzna za wlasciwe, nie jest zboczeniem. Ale tutaj ta fala erotomanskiego gawedziarstwa jest niebezpieczna, bo sa tu glupie siksy, ktore wierza w to, co tu kretynki pisza i wstaja wczesniej, bo np. wypada miec z rana orgazm. Pozniej woieczorem cwicza 30 pozycji, bo to jest w modzie. Ludzie, k..wa! Opamietajcie sie! To forum to szambo, w ktorym nie ma nic poza smrodem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt wlasnie o to chodzi, latawico! 18.10.03, 23:33 14-letnie dziewczynki czerpia przyklady z podupadlych 17-stek. zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
lara.m Re: co do besztania, droga laro... 18.10.03, 23:28 betty-bt napisała: > "besztam" i krytykuje tylko wtedy, gdy ktos wylewa na forum rzygowiny. > szczerze mowiac wcale mnie to nie smnieszy. niektore watki i wszystkie w nich > wypowiedzi to istny smietnik! na wymioty sie zbiera normalnemu czlowiekowi > czytajac to! bueee.... poziom tego forum spadl na psy. nawet nizej! > zdaje sobie sprawe z tego, ze niektore nieletnie dziewczynki wpadaja tutaj po > rade majac powazne (dla nich) problemy, ale nie zauwazylam, zeby ktos je za to > szykanowal. wrecz przeciwnie! powazne osoby staraja sie pomoc. > > problemem na tym forum sa maloletnie dziwki i powaznie martwie sie, ze gdy one > zaczna ta wiesc prym, dzisiejsza mlodziez (czytajaca toi forum) skonczy w > rynsztoku zdychajac na aids! > tak wiec pozwalam sobie na krytyke i przymykanie mordeczek tym smarkulom, ktore > > swiadomie sieja tu swoja Qrewsko-prostacka propagande. > > > przepraszam za ostre slowa, ale to bylo moim zdaniem konieczne.- nie ma sprawy w tym punkcie zgadzam sie... tak jak mówilam to przez pewne osoby. ale sądze ze i tak pewne problemy sa tu na poziomie, ale niektore zaśmiecają całość > Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: co do besztania, droga laro... 18.10.03, 23:45 lara.m napisała: - nie ma > sprawy w tym punkcie zgadzam sie... tak jak mówilam to przez pewne osoby. ale > sądze ze i tak pewne problemy sa tu na poziomie, ale niektore zaśmiecają całość alez ja osobiscie te problemy na poziomie rozumiem. jesli mam cos do powiedzenia to staram sie pomoc. tak jak soczewica (przez wiekszosc znienawidzona). czytam to wszystko i jeszcze nigdy nie przeczytalam postu soczewy, w ktorym by "zrobila krzywde" osobie, ktora jest w powaznej potrzebie. stara sie uswiadomic w nadwyraz kulturalny sposob (za co ja podziwiam) prymitywne wyrzuty spoleczenstwa, ze ich smierdzaca racja najzwyczajniej smierdzi. osobiscie nie potrafie zdobyc sie na tyle cierpliwosci i zrozumienia dla panienek sieciowych ekshibicjonistek. Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: co do besztania, droga laro... 18.10.03, 23:35 Betty podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia :) Rozumiem problemy nastolatek ale niektore watki zakrawaja o pomste do nieba.. Nie wszystkie nastolatki piszace na tym forum sa godne przyzwoitej odpowiedzi.Jaki watek taka odpowiedz.Forum podupadlo niestety, bywalam tu duzo wczesniej i bylo o niebo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt daffne.. 18.10.03, 23:55 wiec wroc i ratuj to forum. chociaz te zdrowo myslace jednostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: daffne.. 19.10.03, 00:06 betty-bt napisała: > wiec wroc i ratuj to forum. chociaz te zdrowo myslace jednostki :) > Co tu ratowac jak za kazda dobra rade slyszy sie jakie my stare i zgrzybiale.. Szkoda slow ,i klawiatury tez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 23:37 Mnie osobiście razi techniczno-instrumentalne podejście do seksu i oczekiwanie porad w takim właśnie stylu. Pruderyjna nie jestem absolutnie ale większość postów jest taka...odczłowieczona, jakby ten chłopak czy partner był maszynką do której zginęła instrukcja obsługi. Razi mnie też wulgarność wielu wypowiedzi i takie gawędziarstwo erotyczne uprawiane przez gówniary. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 18.10.03, 23:50 tak wlasnie! juz wiele razy to pisalam na tym forum i nie chcialam sie powtarzac setny raz :))) zeby na taki poziom sprowadzic seksualnosc.. ja rowniez nie jest pruderyjna (co juz mi zarzucano). az glupio mi o tym na tym forum pisac, ale raczej za obludna uchodze ;-P co jednak nigdy nie popchnelo mnie do takiego prymitywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? IP: *.acn.waw.pl 19.10.03, 00:05 Po przeczytaniu kilkuset postów autorstwa dziewcząt przestaję się dziwić, że mężczyźni (którzy zresztą nie są bardziej wyrafinowani) traktują je jak lalki nadające sie tylko do łóżka. Jak można chcieć spędzić więcej niż nockę po pijanemu z prymitywną, ograniczoną i wulgarną dziewuchą? Jednak na forum mężczyzna takich skrajnie wulgarnych i "technicznych" postów jest mniej. Qurczę ale się grono ciotek zebrało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kakaka5 tu jest moja odpowiedź: 19.10.03, 12:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=8202130&a=8202130 Odpowiedz Link Zgłoś
kakaka5 Re: A po co traktować to forum poważnie? n/t 19.10.03, 12:21 O to chodzi, że to forum było kiedyś o niebo lepsze! Teraz zagnieździły się tu wyuzdane nastolatki żądne opowieści o "zajebistym seksie". Zwróćmy uwagę, że co drugi wątek ma w tytule słowa "oral", "cipa", "seks", "anal". Ludzie! Bądźmy na poziomie! To nie jest forum seks. Naprawdę, jeżeli macie ochotę pisać o seksie, to róbcie to w sposób taki, aby większość forumowiczów nie opływała w rzygowinach! Fuuuu. Zgadzam się z Betty-bt-to fotum powinno zmienić nazwę na seks w przedszkolu, albo coś podobnego. Nie wierzę, żeby dorośli, poważni ludzie pisali tak obrzydliwie o, przecież przyjemnej części naszego życia. Poza tym tematy analu, oralu itp. były wałkowane 1500razy. Po co kolejny? Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica cosmo jest smieszne 19.10.03, 12:54 skąd właściwie biorą się te małoletnie gawędziary? czy nie istnieje już instytucja przyjaciółki, której można wywnętrznic się ze swoich sekretów, obgadać hemoroidy babci i pozastanwiać się nad aktywnością seksualną? wątek o lizaniu rowka jest równie niesmaczyny co naiwny. nie wiem, może cosmolaseczki uważacie że to bardzo wyzwolone i _trędy_ łamane przez topowe kiedy bez skrępowania napisze się o tym co też wyprawia sie z facetem. dlaczego nie rozważacie tego we własnym małym rozumku - zupełnie go zabrakło? i co, bo inne dziewczyny na forum powiedzą że to smaczne miłe i przyjemne, to dlatego będziecie lizać odbyt, krępować się skórzaną bielizną czy próbowac seksu analnego? kretynizm do potęgi. generalnie o poziomie tego forum nie mam wysokiego mniemania, jest kilka wyjątków, owszem, ale dla reszty ważny jest seks (pisany jako sex), liczba orgazmów osiąganych w ciągu dnia i klata misiaczka. czasem ubaw jest setny. moim faworytem jest sformułowanie: znamy się już tak długo, bo (i tu pada liczba w przedziale od 3 do 6) miesięcy. naiwność naiwność, nawet pytania o anal tak jej nie uwypuklają. głupie jesteście, panienki. zwłaszcza niektóre . Odpowiedz Link Zgłoś
lara.m Re: cosmo jest smieszne 19.10.03, 23:30 soczewica napisała: > skąd właściwie biorą się te małoletnie gawędziary? > czy nie istnieje już instytucja przyjaciółki, której można wywnętrznic się ze > swoich sekretów, obgadać hemoroidy babci i pozastanwiać się nad aktywnością > seksualną? Cóż, dla współczesnej nastolatki z tego co zauważylam przyjaciółka jest rywalką- "a jeśli odbije mi chłopaka?" Małolaty wstydzą sie wprost zapytac o to przykładowe lizanie rowa, więc robią to cichaczem na forum pod pseudonimem, krytyka ich wtedy nie wzruszy, nikt ich przeciez nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamka Re: cosmo jest smieszne IP: *.hj-vhstud.hj.se 21.10.03, 11:50 ach, moje drogie macie racje, nie sledze forum non-stop, nie wiem tez ile macie lat "drogie ciotki", ale forum nie jest juz takie jak dawniej, jeszcze nawet rok, czy dwa lata temu. niestety. mimo wszystko jednak wciaz istnieja interesujace watki, z waszymi interesujacymi dyskusjami. wiec dziewczyny, nie poddawac sie. a mololatom miejmy nadzieje sie znudzi:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lara.m Re: cosmo jest smieszne 21.10.03, 19:20 Gość portalu: klamka napisał(a): > ach, moje drogie macie racje, nie sledze forum non-stop, nie wiem tez ile > macie lat "drogie ciotki", ale forum nie jest juz takie jak dawniej, jeszcze > nawet rok, czy dwa lata temu. niestety. mimo wszystko jednak wciaz istnieja > interesujace watki, z waszymi interesujacymi dyskusjami. wiec dziewczyny, nie > poddawac sie. a mololatom miejmy nadzieje sie znudzi:) > i bedzie nuuudno.... w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamka Re: cosmo jest smieszne IP: *.hj-vhstud.hj.se 21.10.03, 20:00 heheeh, wiesz, masz racje lara:) ale czasem to troche przesada z niektorymi watkami Odpowiedz Link Zgłoś
bloodrayne NO JAK MOŻECIE 21.10.03, 20:06 lara.m napisała: > cos mi sie wydaje ze nie ;) to forum jest niezwykle, przesiaknięte lalami z gimnazjum. pachnie mi tu dezodorantem za 6, 59, i pudrem za 3,39. <jak tu podniecajaco> Odpowiedz Link Zgłoś
estoril Re: Czy ktoś traktuje to forum poważnie? 22.10.03, 12:48 Witam Szanowne Panie; Przyznam ze na tym forum pojawiam sie po raz pierwszy jako piszacy. Sledze dyskusje prowadzone tutaj juz od pewnego czasu i przyznam, ze czekalem kiedy pojawi sie taki watek jak ten. Pozwolcie, ze podziele sie kilkoma spostrzezeniami z meskiego punktu widzenia. Odpowiadajac na pytanie zawarte w temacie - uwazam ze sa ludzie (obojga plci) traktujacy to forum powaznie. Niestety - obok osob, ktore przez czytelnikow kojarzone i rozpoznawane sa bez problemow, piszacych rzeczowo i konkretnie, pojawiaja sie osoby, ktorych jedynym celem jest wywolac zamieszanie pod pozorem "uczonego" pytania. Nie uwazam ze autorkami szczegolowych pytan o zycie intymne sa tylko dziewczeta w wieku ...nastu lat. Smiem twierdzic ze znaczna czesc z tych "inteligentnych" pytan zrodzila sie w glowach kilkunastoletnich mlodziencow, dla ktorych sam fakt zadania kontrowersyjnego pytania jest powodem do radosci, ze o sledzeniu rozwoju watkow nie wspomne. Uwazam, ze im szersza tematyka poruszana na danym forum czy grupie dyskusyjnej tym bardziej naraza to czytelniczki i czytelnikow na pojawianie sie dyskusji pod pozorem "problemow". Metoda na wyeliminowanie takich postow jest prosta - ignorowac lub odsylac do archiwum radosnego tworce wiadomosci. Pozdrawiam serdecznie Marcin Odpowiedz Link Zgłoś