Dodaj do ulubionych

pomocy!! spieczone usta!:(((((((((((((((((((((((

IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 22:14
witam!
mam popkane i spieczone usta,twarda skorupe!! co robic??pomózcie,prosze!! czy
miód pomoze? a moze cos innego??
pozdro
pa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kadabra Re: pomocy!! spieczone usta!:(((((((((((((((((((( IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 28.10.03, 23:44
      Jest tylko jeden niezawodny sposób - maść nagietkowa. Gwarantuje, że Ci pomoże!
      (apteka 3.40zł)
      • Gość: niunia dzieki IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 11:09

> Jest tylko jeden niezawodny sposób - maść nagietkowa. Gwarantuje, że Ci
        pomoże!
        > (apteka 3.40zł)
        Dzieki serdeczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Kadabra Re: dzieki IP: *.tsi.net.pl / 10.19.102.* 29.10.03, 23:00
          Nie ma za co :) Też kiedyś miałam ten problem i wiem jak to jest.
    • Gość: dagmi Re: pomocy!! spieczone usta!:(((((((((((((((((((( IP: *.spray.net.pl 29.10.03, 19:38
      A ja proponuje balsam do ust Tisane oparty na miodzie. Leczy usta (spieczenia,
      zajady)w kilka godzin. Stosuję go regularnie na noc i nigdy nie mam z ustami
      problemów. A jaki jest smakowity:)Do kupienia (niestety nie w każdej)aptece i
      sklepie zielarskim. Wiem, gdzie można go nabyć w Warszawie. Jeśli jestes z w-wy
      moge podac ci adres,
    • Gość: kina Re: pomocy!! spieczone usta!:(((((((((((((((((((( IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 08.11.03, 17:00
      tisane 6 zł
    • Gość: dr girlfriend Re: pomocy!! spieczone usta!:(((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 19:29
      Trzeba więcej się całować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka