Gość: JoDi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.03, 15:31 Hej! Czy uważacie, że jest jakikolwiek sens w tym, by poprosić swojego byłego (z którym się nie jest już od pół roku) aby spróbować od nowa, żeby znowu byc razem??? Help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojra007 Re: a po co 09.11.03, 16:23 jak sie cos wypaliło to nie warto, na dluższa mete i tak skonczy sie jak za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: One more time IP: *.acn.waw.pl 09.11.03, 17:02 Desperacja nikomu nie wyszła na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanessa23 Re: One more time IP: *.adsl.xs4all.nl 10.11.03, 14:50 Wiesz, ja juz przez to wszystko przeszlam, naprawde... Wracalismy ze soba juz naprawde chyba 5 razy i nic z tego nie wyszlo!!! Chyba ze w to bardzo wiezysz ze sie cos zmieni miedzy wami i ze wreszcie bedziecie normalnie ze soba byc... nie zapominaj jednak o tym ze nie po nic sie rozstaliscie!!! Za kazdym razem jak dwoje ludzi sie rozstaje to maja naprawde dobry powod! Tez moze Ci byc ciezko z powodu ze poprostu za nim tesknisz, i moze dlatego chcialabys abyscie do siebie wrocili. Ja przez to samo przechodzilam, i wiez mi jak do siebie wrocilismy to po dwoch tygodniach, przypomnial mi o tym dlaczego sie z nim rozstalam... Takze zastanow sie nad tym wszystkim abys poprostu znow sobie nie narobila krzywdy, chodzi mi o to ze napewno juz odzyskalas swoje zycie, troszke o nim zapomnialas, najwiekszy bol juz za Toba... a jak zow cos ze soba zaczniecie i pozniej sie znow rozstaniecie to bedziesz od nowa to wszystko przechodzic!!! Take care, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DiDi Re: One more time IP: *.mok.waw.pl / 192.168.0.* 11.11.03, 00:00 Dziewczyno!! Nie wchodzi się 2razy do tej samej rzeki. Ułóż sobie na nowo życie a nie żyj przeszłością!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś