Gość: Karolina IP: *.icpnet.pl 08.12.03, 21:14 gdzie idziecie na sylwestra??? czy uważacie że najlepiej jest byc w domu z chłopakiem czy z przyjaciółmi , wyjść na jakąs impreze albo na dyskoteke albo może na jakis bal ???? a wy co robicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kimmay Re: sylwestrowa zabawa 08.12.03, 21:40 jestem zdecydowana przeciwniczka wielkich gal, dyskotek i innych takich imprez z pompa lepiej sam na sam albo w gronie przyjaciol :> do tego morze szampana i milej zabawy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona198... Re: sylwestrowa zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 23:25 ja najbarzdiej lubie imprezy domowe wtedy jest super w tym roku chyab u znajomych ale sama bo moja druga polowka pracuje..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Re: sylwestrowa zabawa IP: 82.160.16.* 09.12.03, 09:55 w zeszłym roku byłam na sylwestrowej dyskotecee. nie powiem żeby było źle.ale w tym roku zamierzem pojechać z moim facetem nad morze do fajnego hoteliku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justin Re: sylwestrowa zabawa IP: *.uni.opole.pl / *.uni.opole.pl 09.12.03, 15:59 Ja zazwyczaj bawie sie ze znajomymi,zawsze jest wesolo i wiesz ze mozna w milym towarzystkie spedzic czas a zabawa na pewno bedize dobra,chociaz w tym roku wolalbym soedzic sylwka z chlopakiem,ale niestety ten pracuje weic chyba wybire sie do znajomych,no chyba ze zostane w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: sylwestrowa zabawa IP: *.cel.czest.pl / *.cel.czest.pl 10.12.03, 08:31 To zalezy od tego kto jest dla Ciebie wazniejszy.Ja jestem ze swoim chlopakiem dopiero dwa miesiace, ale z nim mam sylwestrowe plany.Wiem, ze zostane zrozumiana przez moich przyjaciol (chociazby dlatego, ze oni tez maja kogos..).Tak wiec udanego sylwestra z tym/tymi kogo wybierzesz:-) A nie da sie zrobic tego tak, zeby spotkac sie i z nim i z nimi?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciastienne Re: sylwestrowa zabawa IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.12.03, 21:38 znamy sie bardzo niedlugo i moze wlasnie dlatego chcialabym wlasnie z NIM spedzic sylwestra, tylko ze boje sie mu powiedziec o tym , ze dla mnie nie liczy sie, gdzie pojedziemy albo do kogo pojdziemy, tylko zeby byc z nim, bo on mowi,ze jak nic nie wypali wyjazd do chaty do zakopca do kumpli, to nie wie, co zrobi, i zebym sobie organizowala sama. a ja nie chce sama! tylko ze tez nie chce mu sie narzucac, bo w sumie, nie wiem, czy on chce byc 31.12 wlasnie ze mno. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: sylwestrowa zabawa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.12.03, 21:32 ja ide na bal, tam gdzie poltora roku temu mielismy wesele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: sylwestrowa zabawa IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 19.12.03, 21:38 wiadomo ze w gronie znajomych fajnie, ale my przeprowadzilismy sie do wroclawia, a nikogo tu nie znamy, no przynajmniej nie na tyle zeby spedzic sylwestra, poza tym jestem mloda mezatka, mam 21 lat i jestesmy nietypowa para jak na ten wiek, lubimy jak gra orkiestra (a nie DJ), w roku nie chodzimy po knajpach za bardzo, lubimy towarzystwo 30-latkow, ktorzy maja prace, domy, rodzine... wszystkie moje kolezanki lataja od dyskoteki do dyskoteki, "szukajac" faceta, tancza techno, czy ja jestrem nienormalna? ale dobrze mi tak... jemu tez, wiec idziemy na ten bal:) Odpowiedz Link Zgłoś