Dodaj do ulubionych

EPSO - sekretarki

IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 04.02.04, 22:49
Napiszcie proszę kto przeszedł i z jakiego języka zdawał. Czy osoby które
nie przeszły dalej też otrzymają jakąś odpowiedź?
Obserwuj wątek
    • Gość: aggy Re: EPSO - sekretarki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 08:05
      ja zdawalam z kumpelą po angielsku i obie przeszlysmy. zdawalysmy w Warszawie
      i ten exam potraktowałyśmy całkiem lekko ;)
    • Gość: pat Re: EPSO - sekretarki IP: 194.7.121.* 05.02.04, 10:13
      Ja zdawalam w Bruxeli po francusku i zdalam. Dostalam tez informacje, ze jestem
      w pierwszej sekcji.
      Z tego co wiem na przykladzie tlumaczy - tym, co zdali daja tylko informacje,
      ze zdali; natomiast ci, ktorzy nie zdali lub nie przeszli dalej dostaja pelna
      informacje (ilosc punktow uzyskanych, ile zabraklo do zakwalifikowania sie itp).
      Wyniki sa na stronie epso - trzeba wejsc do swojego dossier. Ja tez jeszcze nie
      dostalam informacji mailem.
      Z tego co pisza na tym forum, zdalo podobno 477 osob z Polski....
      Pozdrawiam - Patrycja
      • Gość: Ewa Re: EPSO - sekretarki IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 16:17
        Ja zdałam i jestem w sekcji II. Jaka jest różnica między I a II? Ktoś wie?
        • Gość: gosc Re: EPSO - sekretarki IP: *.241.81.adsl.skynet.be 05.02.04, 16:41
          Informacje na temat dalszego przebiegu konkursu sa na stronach Journal
          Officiel, znajdziesz na EPSO. Kandydaci dzieleni sa na sekcje na podstawie
          wynikow uzyskanych z testow preselekcyjnych. Nie wiem dokladnie ile osob
          przeszlo pierwszy etap konkursu (kat. C), wg informacji na tym Forum, 477osob.
          Przy liczbie 1000 zakladano utworzenie sekcji po 250 osob. Tez przeszlam i
          jestem w drugiej sekcji.
          • Gość: gienia Re: EPSO - sekretarki IP: *.europarl.eu.int 05.02.04, 17:00
            sluchajcie a jaka jest roznica miedzy sekcja I a sekcja II ?
            Ja zdawalam w Brukseli po niemiecku i jestem w sekcji I. Czy to cos oznacza ?
            Pozdrawiam
            • Gość: pola Re: EPSO - sekretarki IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 17:08
              to znaczy że masz szczęście i masz lepszy wynik od tych osób z sekcji II
              • Gość: felka Re: EPSO - sekretarki IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 05.02.04, 17:12
                Czy my z sekcji II mamy mniejsze szanse:(???
                • Gość: gosc Re: EPSO - sekretarki IP: *.82-201-80.adsl.skynet.be 05.02.04, 21:36
                  Zalezy od tego jak napisales(as) czesc pisemna. Szczegoly konkursu w Journal
                  Officiel. Teraz liczy sie czesc e, d, f (ustny), Kto z tych wszystkich czesci
                  laczne uzyska 65 % moze byc zatrudniony od razu (bez listy rezerwowej), jesli
                  uzyka mniej (a zda czesc e, d, f i ma co najmniej 30% z czesci ustnej, idzie na
                  liste rezerwowa. Radze zajrzec do JO na EPSO, tam wszystkie warunki konkursu sa
                  przestawione.
                  • Gość: m. Re: EPSO - sekretarki IP: *.wroclaw.mm.pl 14.02.04, 16:08
                    Mam pytanie dotyczące tłumaczenia i kserowania dokumentów, a dokładniej świadectwa maturalnego. Ja zrobiłam kopię tylko pierwszej strony i jej tłumaczenie, ominąłem informacje o ocenach i itp, ale dopadły mnie teraz wątpliwości czy to nie za mało. Napiszcie jak Wy rozwiązaliście ten problem.
                    Pozdrawiam
                    m.
                    • Gość: gosc Re: EPSO - sekretarki IP: *.199-200-80.adsl.skynet.be 15.02.04, 15:43
                      Dokumenty tlumaczy sie w calosci (chyba ze ktos zaznacza,ze chce miec pierwsza
                      albo ostatnia strone tlumaczenia...)Radzilabym przetlumaczyc wszystko.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: mała Re: EPSO - sekretarki IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 15:51
                        Czy ktoś się orientuje na kiedy są przewidziane egzaminy ustne??????????/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka