Dodaj do ulubionych

UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywateli

• Gość: Królik Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: 213.241.71.* 13.05.04, 14:14
      A po co tak ? Nie lepiej dla tych łosi zza Atlantyku wprowadzić Wizy na wjazd
      do Europy... Jak bóg Kubie tak Kuba Bogu.... i tak samo restrykcyjnie ich
      inwigilować przed przyjazdem do UE ...
    • Gość: Gosc Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.se.client2.attbi.com 13.05.04, 14:19
      A kto Cie tu zaprasza chudzino.
    • Gość: ketna Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.xDSL-1mm.sentex.ca 13.05.04, 14:30
      Panie Ministrze, a co z Kanadą?
    • Gość: Zdziwiony ale, o co chodzi? IP: *.waw.prince.pl / 212.160.146.* 13.05.04, 15:03
      Stany Zjednoczone - nasz partner i jedyny prawdziwy przyjaciel, któremu
      pomagamy jak możemy (niektórzy nazywaja to lizaniem ...) i któremu powinnismy
      pomagać jeszcze wiecej (jak przekonują nas nasi przywódcy: Kwaśniewski, Miller
      (juz były przywódca), Giertych, Kaczyński, Rokita), przyjaciel, za którego
      interesy giniemy w Iraku ... jakoś nie chcą nas u siebie
      a
      Unia europejska - ta zła organizacja, która nie rozumie dobrej ameryki (tu znw:
      Kwaśniewski, Miller, Giertych, Kaczyński, Rokita) i która nas wykorzystuje (no
      tu już Tylko Giertych)... jako edyna upomniała się o nasze prawa

Ciekawe
      • visa_nazi Tego nikt nie wie. Jak zwykle zreszta 13.05.04, 15:09
        Masz racje, to jest ciekawe i to bardzo, co napisales, te wnioski.
        Ciekawi sa wasi politycy- ktorzy wprowadzili kraj do UE a teraz wydziwiaja,
        ciekawy jest polski narodek, ktoremu wyraznie tez cos nie pasuje- lize dupe
        USA - jednoczesnie glosujac w referendum za wejsciem do UE- zaraz po tym
        wejsciu odwraca sie do UE dupa a buzia do USA, ktore z kolei ma te wasza Polsce
        gleboko w dupie. jednoczesnie antagonizujac do siebie kilka liczacych sie
        krajow z tejze UE...
        Coz za skomplikowany uklad- nie prosciej byloby wejsc do UE i prowadzic
        integralna polityke z nowymi partnerami a "odpuscic" sobie USA?
        • Gość: Zdziwiony (2 raz) Re: Tego nikt nie wie. Jak zwykle zreszta IP: *.waw.prince.pl / 212.160.146.* 13.05.04, 15:13
          czytaj dokładnie
          nie polacy chcaą lizać/ liża ale ich politycy
          niestety prawda jest, że my ch wybralismy ale sądząc po sondażach (i nie tylko)
          robią oni rzeczy, którym przeciętny polak jest przeciwny

w 1 masz racje
          prościej i lepiej i bedzpieczniej ddla Polski byłoy rzymać z UE
        • Gość: efka wredny typek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:45
          tak to czytam i sobie myslę, że ty to wredny typek jesteś. juz sam nick
          visa_nazi jest dośc ohydny. mogłeś się nazwać heil_hitler, tez ładnie. biedny
          mały człowieczek. chyba mi cię żal.
          • Gość: @ Re: wredny typek IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 15:49
            A jak spojrzysz w lustro , to co widzisz? Mysle , ze glupiutka koze i tez jest
            mi ciebie zal.
            • Gość: efka Re: wredny typek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:56
              nie, nie widze głupiutkiej kozy. ale jesli masz ochotę to spójrz w lustro, może
              ty zobaczysz?
          • visa_nazi He he , zal jej :) 13.05.04, 15:55
            He he , popatrz popatrz...jak masz rozwiniete te wyzsze uczucia :)
            "Zal mi ciebie"...a mi ciebie nie jest zal. Ani nikogo z was, sami sobie
            poscililiscie to wyrko to teraz na nim bedziecie spac.
            Mi jest tylko wesolo, wlasnie sie nawet wybieram poogladac ten kabaret na zywo,
            bo ja do Polski wizy nie potrzebuje, a ty do mojego kraju- tak.
            A mimo wszystko "nie zal mi cie"....he he.
            • Gość: eli Re: He he , zal jej :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:58
              a ty jeszcze w necie? nie czas już ulice zamiatać?
            • Gość: jozek z niemiec Viza-Nazi ty jestes chory na mozgu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 16:20
              dlaczego nie chcesz nam zdradzic faktu od kiedy jestes w USA? zgodnie z twoja
              logika kiedy porzadnie ty sam lizales dupe urzednika emigracyjnym w USA?
              i dlaczego sam majac mozliwosc bycia tam nie chcesz dac jej innym?
              Napewno nalezysz do gatunku ludzi bufoniastych i opisywanych jako pies
              odrodnika, zebys nie pomyslal ze ci czegos zazrosze to wspomna ze bylem w
              stanach 4 razy 1raz jako student(rok) a 3(po 3 tygodnie) jako turysta. Uwazam
              ze tak jak tobie dano szanse powinni ja dostac tez inni ktorzy chce spiepszyc z
              Polski, dokladnie jak i ty to zrobiles
              • visa_nazi Synu: 13.05.04, 16:35

1.Moj Ojciec urodzil sie w USA. Do USA wjechalem legalnie.
                2. W USA bywalem od dziecka, na stale siedze tu przez ostatnie kilkanascie lat.
                3. To, czy ty tu przyjedziesz, zwisa mi, bo ja skonczylem tutaj college i ty,
                zebys sie palnal w majtki rzadka kupa, nie dostaniesz takiej pracy jak ja mam.A
                przynajmniej nie do czasu, gdy ja bede juz od dawna emerytem.
                Przyjedz, pracuj, tylko zalatw to legalna droga a nie przynos nam i normalnym
                ludziom w Polsce wstud.
                4. Pieprzyc pisze sie przez rz a nie sz. mature ( w Polsce) zdawalem 20 lat
                temu, ale to jeszcze pamietam.
                Czy jestes moze absolwentem jednej z tych "doskonalych, prywatnych polskich
                uczelni?" :)

> dlaczego nie chcesz nam zdradzic faktu od kiedy jestes w USA? zgodnie z twoja
                > logika kiedy porzadnie ty sam lizales dupe urzednika emigracyjnym w USA?
                > i dlaczego sam majac mozliwosc bycia tam nie chcesz dac jej innym?
                > Napewno nalezysz do gatunku ludzi bufoniastych i opisywanych jako pies
                > odrodnika, zebys nie pomyslal ze ci czegos zazrosze to wspomna ze bylem w
                > stanach 4 razy 1raz jako student(rok) a 3(po 3 tygodnie) jako turysta. Uwazam
                > ze tak jak tobie dano szanse powinni ja dostac tez inni ktorzy chce spiepszyc
                z
                >
                > Polski, dokladnie jak i ty to zrobiles
                • Gość: Janek Re: Synu: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:41
                  wiesz co nazisto? twoje wypowiedzi są żenujące, twój poziom jest żenujący, ty
                  jesteś żenujący i daj już sobie spokój z tym wypowiadaniem się na forum. bo aż
                  żal człowieka ogarnia że takie kreatury chodzą po świecie.
                  i wszyscy cieszym się bardzo że twój ojciec urodził sie w usa i że ty tam
                  mieszkasz.
                  good bye.
                  • visa_nazi Dobranoc, serduszko ;) 13.05.04, 16:49

I nie zmieniaj tak tych nickow, ja taki podobno glupi, a pisze pod jednym bo
                    nie wstydze sie swych opinii...
                    A ty jakbyc uciekal przed tym swoim glupim "ja", he he,
                    Janek, Chujanek, Efka, srefka. Co jeszcze , ty niegramotny "ortografie"?
                    A wiz i tak wam nie zniesiemy !!!!!!!!!

PS
                    27 maja bede w Polsce, na zywo was poogladac to jak chcesz to moge ci dac
                    osbiscie w ryj.
                    • Gość: efka Re: Dobranoc, serduszko ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:54
                      oj tak. lubię jak mnie naziści biją. możesz mnie też podpalić.
                      papa słoneczko. miło mi było.
                    • Gość: gregory Re: Dobranoc, serduszko ;) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 02:51
                      śmieciu ja cię przywitam na lotnisku i wbiję tępą mordę w posadzkę...tak
                      zakończysz swój pobyt w Polsce- w razie wątpliwości służę adresem K1 i wracasz
                      do domcu w plastikowym worku
                      bye
        • Gość: M Re: Tego nikt nie wie. Jak zwykle zreszta IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.05.04, 15:52
          Czy czujesz sie Polakiem?
          • visa_nazi Re: Tego nikt nie wie. Jak zwykle zreszta 13.05.04, 16:37
            Gość portalu: M napisał(a):

> Czy czujesz sie Polakiem?
            Nie, ja jestem z Gdanska, czuje sie Niemcem zamieszkalym obecnie w USA.
            • Gość: efka Re: Tego nikt nie wie. Jak zwykle zreszta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 16:42
              to zmień nick na i_love_adolf_hitler
            • Gość: jozek z niemiec Jestes poprostu Super!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 18:34
              jestes wiec niemcem uczacym wszystkich polskie ortografii, no to moze przejdzmy
              na niemiecki zebym ci uwierzyzyl, weist Du was Hochmut bedeutet? es ist ganau
              diese Eigenschaft die Du besitzt. Du bist das Letzte was mam unter einem
              Menschen versteht, zur deiner Information ist es anzumerken, dass ich nicht ein
              idiotisches College absolviert habe sondern Abschluß von USC und was mein Job
              angeht wirst Du mit deinem mikrigen Gehirn nie habe, und jetzt beweise, dass Du
              ein Deutscher bist und antworte
              • visa_nazi Re: Jestes poprostu Super!!! 13.05.04, 19:00
                Sadzisz za duzo bykow, nie ma sensu bym sie wysilal.
                Ano po polsku, anie po niemiecku, ani po angielsku. Biedak.
                • Gość: jozek z niemiec Re: Jestes poprostu Super!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 19:07
                  dziekuje za korekture i krytyke, gdybys wiedzial jaki zawod w niemczech
                  wykonuje to bys spadl z rusztowania na ktorym wlasnie stoisz , mam propozycje
                  moze mi wskazesz moje byki
                  • visa_nazi Zawod zyciowy ? Zgadlem? 13.05.04, 19:17
                    Gość portalu: jozek z niemiec napisał(a):

> dziekuje za korekture i krytyke, gdybys wiedzial jaki zawod w niemczech
                    > wykonuje to bys spadl z rusztowania na ktorym wlasnie stoisz , mam propozycje
                    > moze mi wskazesz moje byki

Nie mam czasu na takie glupoty, Szwabie.
                    Wspolczuje ci, ze musisz "wykonywac zawod". Ja mam w USA stanowisko i kariere,
                    zawodu nie wykonuje.
                    • Gość: jozek z niemiec Re: Zawod zyciowy ? Zgadlem? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 19:25
                      no tak wlasnie myslalem ze jestes parkingowym, niemcem w przeciwnosci do ciebie
                      nie jestem sam piszesz ze nim jestes
              • Gość: jozek z niemiec Viza-Nazi czemu sie wstydzisz? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 19:04
                no ijak tam Viza z Twoim niemieckim cos licho, podobnie jak z twoim mozgiem
                czytalem ze przyjedziesz poogladac polakow i komus z dyskutantow chcesz dac w
                ryja, to podaj dokladnie czas przylotu i maszyne a napewno przyjdzie kilku
                ludzi zeby tobie dac w zakompeksialego ryja.
                • Gość: jozek z niemiec Viza Jelonku cos ci odwagi braklo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 19:22
                  jestes typowym wsiokiem ktory panie za dulary stracil pamiec jak to bylo jak
                  pil kefir z butelki zyl gume "Lolek i Bolek" popijajac oranzada w proszku,
                  zapomial wol jak cieleciem byl
                  • visa_nazi Re: Viza Jelonku cos ci odwagi braklo 13.05.04, 19:23
                    A co to "Dulary"?
                    • Gość: jozek z niemiec Re: Viza Jelonku cos ci odwagi braklo IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.05.04, 19:27
                      tak wlasnie nazywaja dolary polacy w stanach na twoim stanowisku
                    • Gość: mac Re: Visa-nazi IP: *.gen.twtelecom.net 13.05.04, 19:27
                      Ludzie dajcie sobie spokoj z uzeraniem sie z idiota .Przeciez on ma yle
                      wspolnego z USA co wiekszosc tu piszacych z Al-kajda Osamy ben ladena .
                      A ty gnojku przestan psuc opinie amerykanom i mieszkajacym tu polakom ok.
                      Na marginesie przestan sie ukrywac za adresem email i pokaz skad jestes
                      • visa_nazi Re: Visa-nazi 13.05.04, 19:54
                        Psuc opinie Amerykanom? To znaczy komu? Bo chyba nie tobie, ty czeresniaku z
                        Moniek?
                        Matka dzwonila ze krowa sie cieli i nerwowy jestes czy co???
                        Pokazac to ci moge gola dupe , cwelu.
                        • Gość: ue Re: Visa-nazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:01
                          wiesz co myślę? że jesteś sfrustrowanym dupkiem co zamiata ulice w ny. a teraz pewnie siedzisz, pijesz
                          browarek i wylewasz swoje frustracje na jakimś forum, bo ci się w życiu nie powiodło. żałosny jesteś.
                          • visa_nazi Jej, Hej ! 13.05.04, 20:07
                            Hej, hej!
                            Wypraszam sobie ! Juz mi tu jedna mowila ze mi jej zal, teraz ty mi, slonce,
                            mowisz ze jestem zalosny...a fe.
                            Dajce spokoj, co? takie macie dobre te serduszka, to zajmijcie sie bezdommnymi
                            kundlami wookolo.
                            Ja waszego beznadziejnego wspolczucia i pustego zalu nie potrzebuje, ciolki.
                            Ulic nie zamaitam- juz tu przygluasowi jednemyu tlumaczylem, jest u mnie teraz
                            2.07 P.M. i ja sobie siedze w pracy.
                            • Gość: ue Re: Jej, Hej ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:12
                              no to pracuj tumanie skoroś w pracy. czy przerwa na lunch w zamiataniu?
                              a kundlami bezdomnymi się zajmujemy i stąd właśnie to zaintersowanie tobą.
                            • Gość: ue Re: Jej, Hej ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:18
                              oj i nie bądź taki wrażliwy i nie wypraszaj sobie. zdaje się że jakiejś pannie chciałeś tu w ryj dawać więc
                              nie mów że taki delikateś jesteś. i wara od polskich dziewczynek, obracaj sobie te tłuste
                              amerykaneczki. przecież tam wszystko takie fajne w tej hameryce, co nie...
                            • Gość: ue i co viza nazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:30
                              przerwa na lunch się skończyła i znowu zamiatasz? hehehehehehehheheheheh
                              • visa_nazi Re: i co viza nazi 13.05.04, 20:42
                                Gość portalu: ue napisał(a):

> przerwa na lunch się skończyła i znowu zamiatasz? hehehehehehehheheheheh

I co? I gowno !
                                • Gość: ue Re: i co viza nazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:45
                                  gówno zamiatasz? no cóż ktoś musi to robić. ale nie przejmuj się żadna praca nie hańbi ;-))))))))
                                  • visa_nazi Re: i co viza nazi 13.05.04, 21:07
                                    Ciebie tata chyba na parapecie machnal, bo trudno uwierzyc zeby takiego
                                    pokurcza zrobiono w noramlnych warunkach...
                                    Kiedy smigasz po te po wize na Piekna 12?
                                    • Gość: ue Re: i co viza nazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 21:23
                                      mnie nie ale ciebie zdaje się tak.
                                      nie śmigam młotexie. mam tu ciekawsze zajęcia.
                                      hehehehehehe.
                                    • Gość: ue Re: i co viza nazi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 21:46
                                      i powiem ci młotexie coś jeszcze. mam gdzieś te wasze wizy. najlepiej będzie jak zamkniecie swoje
                                      granice dla wszystkich tak aby panny twoich marzeń typu Lynndie England mogły cię ruchać do woli. i
                                      tylko ciebie. amen. sweet dreams and sleep well.
                                • Gość: Neil visa-nazi is a fudge packer IP: 80.51.10.* 14.05.04, 00:15
                                  his father told me
                            • Gość: eu Re: Jej, Hej ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:59
                              co debilku, skończyły ci się pomysł? móżdżek wysiadł? heheheheheheheheh
                        • grba Re: Visa-nazi 14.05.04, 10:00
                          visa_nazi napisał:

> Psuc opinie Amerykanom? To znaczy komu? Bo chyba nie tobie, ty czeresniaku z
                          > Moniek?
                          > Matka dzwonila ze krowa sie cieli i nerwowy jestes czy co???
                          > Pokazac to ci moge gola dupe , cwelu.

Co na to Twoi lekarze?
                          Psychoanalityk za drogi był?
                  • Gość: ue Re: Viza Jelonku cos ci odwagi braklo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:10
                    wiesz co józek, olejmy tego młota. to jakiś psychopatyczny palant.
    • Gość: zyczliwy Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.z064221083.was-dc.dsl.cnc.net 13.05.04, 15:11
      to siedz sobe w tej zapi.... pipiduwie
    • Gość: rsw Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 15:22
      I nikt tu za toba nie teskni.A zanim pozyczysz komu smierci to sie gleboko
      zastanow kretynko.
    • Gość: M Re: Tu sie prawie zapomina, ze zamach na WTC IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.05.04, 16:00
      O nie! Tu się zapomina o zołnierzach w Iraku. Polskich żołnierzach.
      • Gość: jacal Re: Tu sie prawie zapomina, ze zamach na WTC IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 13.05.04, 20:35
        Ludzisz sie, ze za kilku zolnierzykow bez wyposazenia (jak cos sie dzieje w
        polskiej strefie to i tak Amerykanie musza interweniowac, a Polacy chowaja sie
        w schronach) Amerykanie otworza granice dla setek tysiecy nielegalnych
        pracownikow z Polski??? Przyklad: Anglia - brak miejsc w autobusach do konca
        maja!!!!!Zacznij w koncu odrozniac wspolprace polityczna od gospodarczej. Tych
        kilku bardzo marnie wyposazonych wojakow to nie cena na likwidacje przez USA
        polskiego bezrobocia.
        • Gość: polityk TO TYLKO OBLUDNE ROZDRAPYWANIE RANY !!!!!!!! IP: 68.152.174.* 13.05.04, 23:06
          tu nie chodzi o zalatwienie wiz,
          bo nie w tak drastyczny i grubianski sposob
          sie takie rzeczy zalatwia !!!

tutaj chodzi jedynie o spotegowanie
          nastrojow antyamerykanskich
          w takich krajach jak Polska !!!!

i wykazanie niby dobrej woli
          ze strony ue ...
    • Gość: ziggy Re: amando DZIK LESNY TEZ DO MIASTA NIE POJDZIE IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 16:11
    • Gość: POLAK MAŁY JA NIE CHCE ZNIESIENIA WIZ IP: *.nitka.net.pl 13.05.04, 16:25
      jak zniosą te wizy (niedajboże) to tłum polaczków dorobkiewiczów zaleje amerykę i będzie do du.....żej dziury. niech do usa jadą tylko ci co wiedza czego chca, a nie co chca na czarno do roboty. amen.
    • Gość: konsul Vittorino moze rzadac papieru toaletowego do swego IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 13.05.04, 16:28
      sracza. O tym kto wjezdza do USA decyduje USA
      • ospol Re: Vittorino moze rzadac papieru toaletowego do 13.05.04, 20:15
        W ramach rownosci dla wszystkich, USA wprowadzi vizy dla wszystkich z Europy.
        Dosyc juz maja nielegalnych Italiancow tez.
      • Gość: DIABLO POLSKA TO BAGNO I GOWNO IP: *.net999.nj.sprint-hsd.net 18.05.04, 05:17
        POLSKIE BURKI PRZESTANCIE SZCZEKAC.BEZZEBNY
        NARODZIE ,ZASMIERDZIALY,ZAJEBANY,ZASMRODZONY,OSRANY.
        ZAKAZ WJAZDU DO USA DLA WAS POWINNA BYC NA WIEKI.NAJPIERW DZIADY NAUCZCIE SIE
        KAPAC W WANNIE I PRZESTANCIE PIC I KRASC.ZLODZIEJSKI NARODZIE BEZ PRZYSZLOSCI.
        NICH WAS ZJE AMERYKANSKA STONKA HAHAHA
        • Gość: magdalena Re: POLSKA TO BAGNO I GOWNO IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 19:29
          kiedy byles ostatni raz w Polsce? nie wszyscy zyja na bialostoczczyznie.Od paru
          lat cos sie zmienilo w Polsce.Nie wszyscy kradna.Chciala bym poznac twoje
          otoczenie, jest to Bronx? albo inny slams? nie opowiadaj tutaj o dobrobycie, ja
          go tez mam ,ale mam zrozumienie dla ludzi krörzy w nim nie zyja.Mieszkam w
          Niemczech i mam prace möwi ci to cos??????
        • Gość: magdalena Re: POLSKA TO BAGNO I GOWNO IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.04, 19:36
          Jeszcze jedno, gdzie sie nauczyles kapac w wannie na Bronx? przeciez oni czegos
          takiego nie znaja.Ile w tobie musi byc nienawisci,gdzies sie tego nauczyl ?
          W A M E R Y C E ?????????????????????????????????????? Jestes Muzulmaninem?
          Albo soldner od Bin Laden .I co teraz powiesz?
          • Gość: Acc Pare slow w sprawie wiz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.04, 01:46
            Do Stanow i ich mieszkancow osobiscie nie nie mam. I moim zdaniem ludzie raczej beidni nie maja po co tam jechac. A co do zniesienia wiz, zrobia jak chca maja do tego pelne prawo zas rzady karjow unii moga jedynie wprowadzic zaostrzenia dla Amerykanow by ich rzadowi utrzec troche nocha.
            Natomiast wiekszosci tych jankiees pochodzenia polskiego dowalilbym takie utudnienia we wjezdzie do polski zeby im sie juz nigdy tu nie chcialo przyjezdzac, szczegolnie tym palantom ktorzy sie tutaj uzewnetrzniaja i opluwaja wszystkich dookola. Po takich emigrantach jakich tu widze nie zdziwie sie jezeli polska bedzie musiala miec wize przez nastepne trzy pokolenia. hehe
    • Gość: Gerry EU chce sie pozbyc wielu bezrobotnych IP: *.co.us.ibm.com 13.05.04, 16:41
      EU chce sie pozbyc wielu bezrobotnych z Europy srodkowej
    • Gość: emigrant Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.mad.east.verizon.net 13.05.04, 16:41
      ty chuda glizdo!jedz do LasVegas lizac i przelykac amerykanskie hotdogi:-))))
    • Gość: MIXON Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.sympatico.ca 13.05.04, 16:42
      W koncu przestajemy calowac tyleczki!!! Wlasnie o to chodzi!!! POlska w Unii
      jest waznym elementem (40 mln podatnikow), a traktowano nas dotad jak biednych
      europejskich popaprancow. Jestem ciekaw co bedzie dalej??? Jak nasz prezydent
      pojechal po prosbie do Buszmena to USA pokazalo nam palec (nie do konca
      serdeczny) - teraz moga ewentualnie negocjowac ale juz paluszka nie bedzie...
    • Gość: repres Jestem w UE IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 13.05.04, 17:48
      Mówi Pawlak do Kargula: Won z mojej Ameryki!
      Nie wybieram się do USA, ale dzisiejszą wiadomością jestem podbudowany.
      Poczułem się Europejczykiem! Moja UE załatwiła problemy handlowe "nowych"
      członków z Rosją. Moja UE załatwi sprawy wizowe "nowych" członków z USA. Jest
      mi wszystko jedno czy będzie to obustronne wizowanie czy obustronne
      bezwizowanie. Jeśli Unia zauważyła ten problem, to opowiada się za
      solidarnością wszystkich członków. Do boju rusza potęga! Jeszcze niejednolita,
      jeszcze z wieloma różnicami, ale solidarna. Mogę być i będę jeszcze długo
      biedniejszy od przeciętnego Niemca, Anglika a nawet Greka i Portugalczyka, ale
      jedność europejska to szansa na wspólne finansowanie nauki, postępu
      technicznego, infrastruktury. To tworzenie potęgi światowej. Panie Prezydencie
      RP! Posyp Pan głowę popiołem i odwróć Pan kierunek polskiej polityki
      zagranicznej z kierunku amerykańskiego na ten, w którym nas chcą, a na rozmowy
      z Bushem do USA wysyłaj Pan Leppera: w obydwu krajach natychmiast wzrośnie
      poziom inteligencji.
      • wroc1 Ja też się z tego cieszę 14.05.04, 21:04
        W końcu jesteśmy tam gdzie nasze miejsce. Krzak mógł wciskać mydliny do oczu pr. Kwaśniewskiemu. Uni jako takiej już nie wciśnie.
      • Gość: Bush Jr. Re: Chultaje precz IP: *.nocharge.com 18.05.04, 06:42
        Cycki gowno wam zalatwi zniesienie wiz skoro Grecja nadal ma wizy do USA...w
        uni czy nie LONG LIVE AMERICA!!!!
        POLAK GO FUCK YOURSELF IN BIALYSTOK!
        • Gość: Czarnecki [...] IP: *.nocharge.com 18.05.04, 06:49
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Czarnecki [...] IP: *.nocharge.com 18.05.04, 06:54
    • Gość: Nuria Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.proxy.aol.com 13.05.04, 18:08
      gdyby naprawde do tego doszlo ( zniesienie wiz) to bylaby to najlepsza rzecz
      jaka Bush zrobil w ciagu swej kadencji. nie sadze zeby wizy chronily przed
      terroryzmem...choc ubiegajac sie o wize do stanow czujesz sie jak terrorysta,
      bo tak jestes traktowany. ja mieszkam w stanach i to umozliwiloby mi czestsze
      widywanie mojej rodziny.
    • Gość: airborne@ciaa.edu Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.dyn.optonline.net 13.05.04, 18:11
      Tylko ze ci grubasy z ameryki maja juz swoja demokracje ponad 200 lat, a wy w
      tej polsce nie mozecie nawet wybrac dobrego rzadu poza komunistami. Wszyscy
      wiedza ze SLD to synowie komunistow !
      Jako Amerykanin powiem jedno wy w polsce nie umiecie pracowac bo nie chcecie
      sie dorobic niczego. Patrzycie tylko gdzie i jak dostac cos za darmo. A jak nie
      to gdzie ukrasc. Hawaii czy Alaska sa piekne bo bylem tam, ale jeszcze jest
      wiele innych pieknych miejsc. Tylko zeby jezdzic trzeba chciec pracowac, a nie
      tylko narzekac. Jak masz $$$ to swiat dla ciebie stoi otworem.
      GOD BLESS AMERICA ! NIECH PAN BOG BLOGOSLAWI AMERYKE!

Prosze mi tylko nie prawic moralow ze powinienem kochac Polske jako Polak.
      Jestem Amerykaninem i znam 4 slowianskie jezyki. (Biegle) Dlatego moge tej pani
      odpisac.
      • Gość: BOB Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.8.252.64.snet.net 13.05.04, 18:19
        SAM JESTES GRUBY I NA DODATEK GLUPI !!!!!!!!!!
      • Gość: repres Z pewnością jesteś Amerykaninem! IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 13.05.04, 19:20
        Arogancki idiota! Złodziej to jesteś Ty łachudro! Nic mi nie dałeś więc
        odpi@rdol się ze swoimi parchatymi uwagami kretynie. A słowo "Polska" pisz z
        dużej litery poligloto-idioto. Dostaje się zawsze za darmo, bo jak coś nie jest
        za darmo, to jest kupione lub zamienione.
    • Gość: mee... Re: BEZROBOTNY STRAZNIK... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 13.05.04, 18:15
      ...ach te polskie pieklo...psioczy diabelski straznik...pomyscie sobie w druga
      strone...ile bylo-by kozysci dla polski gdybysmy byli razem bez wzgledu od
      miejsca zamieszkania...wic lepiej pomyscie nad lepszym polskim rzadem, ktory
      stwozy mozliwosci rozwoju dla biznesu w polsce- zamiast skakac sobie do gardla
      (badcie zebyscie sie nie pozazerali wy z tak duzym IQ)...bo unia ani ameryka
      wam tego nie zalatwi
    • Gość: Longislander Obyscie nie zalowali IP: *.dsl.invision.com 13.05.04, 19:38
      W programie "visa waiver" w USA przebywac mozna tylko 90 dni, Polacy na wizie
      moga siedziec (tzn. pracowac przewaznie na stojaco) 6 miesiecy. Czy oplaci sie
      to zmieniac?
      • visa_nazi Oni mysla ze sie nie zmieni... 13.05.04, 20:14
        Gość portalu: Longislander napisał(a):

> W programie "visa waiver" w USA przebywac mozna tylko 90 dni, Polacy na wizie
        > moga siedziec (tzn. pracowac przewaznie na stojaco) 6 miesiecy. Czy oplaci sie
        > to zmieniac?
        Oni mysla, ze to sie nie zmieni.
        Beda sobie mogli latac w te i wewte ile dusza zapragnie i siedziec ile im sie
        podoba, bo taki standartowy polski turysta zdaje sie nie pamietac, ze paluch i
        oko trzeba teraz nadstawic, by sprostac wymogom kontroli ruchu do/ z USA.
        Zapominaja tez o tym, ze teraz ci, co juz dostali wize, maja jako takie szanse
        zalapac sie do pracy do polskiego kontraktorka stajac co rano na rogu ulicy
        gdzies tam.
        A po "zniesieniu" ich liczba wzrosnie 10X i o robote bedzie 10X trudniej.
        Do tego, wykazujac braka jakiejkolwiek logiki, caly czas szmaca, ze my ( w USA0
        boimy sie jakiejs tam konkurencji z ich strony :)
        To juz komedia w dwoch aktach: Ja tu siedze 15 lat, mam MofS zrobione w US,12
        lat praktyki w zawodzie, plynny jezyk, znajomosci etc i mam sie bac konkurencji
        ze strony takiej "zielonki" spod wschodniej granicy??!!!!
        • Gość: ue Re: Oni mysla ze sie nie zmieni... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 20:21
          ja na twoim miejscu bałbym się własnego odbicia w lustrze.
    • Gość: Grzegorz Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.ne.client2.attbi.com 13.05.04, 19:43
      Amanda,
      ....ale z Ciebie menda, ta nienawisc do Stanow powinnas skierowac do
      mamusi i tatusia za nadanie Ci tak "amerykanskiego" imienia.

PS. O Hawajach czy Alasce to tylko mozesz pomazyc (nie dla psa kielbasa).
    • Gość: MaciekS Amanda, dojrzej prosze IP: *.gs.com 13.05.04, 20:32
      Ile Ty masz lat? Mowisz jakbys byla zdziecinniala nastolatka, ktora wchodzi
      dopiero w swiat doroslych i juz sie stawia.

A skad wiesz ze Hawaje czy Alaska ma ladne krajobrazy? Co znaczy ladne? Znasz je
      z pocztowek?

Ja przynajmniej spedzilem wakacje na Hawajach. Owszem sa to piekne miejsca, ale
      co Ty wlasciwie wiesz o Stanch Zjednoczonych?

Wielu z nas tu zyje i mogloby Ci duzo opowiedziec.

Dobrze sie zastanow co bredzisz mowiac "smierc..." komukolwiek. Ktos moze kiedys
      Tobie to powiedziec w takau wscieklosci i co bedzie?

Pozdrawiam,
      M.
      (Polak w New Jersey)

• Gość: śmierćidiotom Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.bphpbk.pl 13.05.04, 20:33
      buuuuuahahaha!! Amanda, rozbrajasz mnie swoim brakiem inteligencji :D
      "śmierć Ameryce, nie pojade, no chyba że..." ROTFL.

Ludzie, czy was rodzice w domu metalowymi zabawkami bili, czy jak???
    • Gość: pablo Re: UE chce zniesienia wiz do USA dla swych obywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:42
      Ktoś skasował moją opinie na ten temat(skasowany był nawet mój pobyt na forum),
      a była zgodna z regulaminem.

Pzdr pablo
    • Gość: do-amandy-suki DO BUDY SUKO, NIKT CIE TU NIE ZAPRASZA! IP: *.union01.nj.comcast.net 13.05.04, 20:51
      • Gość: pablo Re: DO BUDY SUKO, NIKT CIE TU NIE ZAPRASZA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:55
        Hej kolego trochę więcej kultury i SZACUNKU dla kobiety!!!

Pzdr pablo
        • Gość: ue Re: DO BUDY SUKO, NIKT CIE TU NIE ZAPRASZA! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 21:03
          no właśnie. co za chamstwo. a mój ulubieniec debil - viza nazi przoduje.
          pozdro.
    • Gość: $tefan Wyjedźcie turystycznie do Argentyny! IP: *.chcgilgm.covad.net 13.05.04, 20:54
      Gość: willy 13.05.2004 16:51
      Napisał:

niech usa najpierw posprzata gnoj na swoim podworku...
      =========================================================
      Masz rację - do czasu posprzątania tego gnoju (na święty nigdy) nie ma po co
      jeździć do Stanów. Zwłaszcza turystycznie.
      Więc po co wizy, po co znosić wizy zwłaszcza turystyczne dla tych do których
      miejsca w autobusie do Anglii zabrakło?
      Można przecież jechać turystycznie - koszt podobny a gnoju jak piszesz na
      ulicach nie ma - Australia, Nowa Zelandia, Argentyna itd. Tam jest co zwiedzać
      a nasi niech zaczną bojkotować Ambasadę Amerykańską, Piękna 12 i ich wygórowane
      opłaty.
      Zajdź kiedyś na Piękną 13 i zacznij w kolejce propagować bojkot wyjazdów
      turystycznych!
      Daj znać jaki oddźwięk, jak zareagowała kolejka tych, którzy dobrowolnie
      oczekują na przyznanie wizy turystycznej oczekując na nią z $100 w zębach aby
      dobrowolnie przekazać je na rozpatrzenie podania.
      Wyjazd do USA nie jest obowiązkowy - zwłaszcza, aby obejrzeć park w Jelołston
      lub Statuę Wolności!
      Kolejki przed ambasadą tworzone są przez chętnych do wyjazdu turystycznego do
      USA.
      Wyłącznie przez chętnych - choć mogą bez kolejki dostać wizę do Argentyny
      naprzykład!
      Pozdrowienia,
      $tefan
    • Gość: Wawa [...] IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.05.04, 21:22
      • Gość: pablo Re: Do Wawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 21:48
        Gratuluję "dobrego" wychowania i kultury.

Pzdr pablo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka