Dodaj do ulubionych

Epso-interview

18.05.04, 23:41
właśnie dzisiaj przeczytałam, że jade do Brukseli na interview 6 lipca, czy ktoś ma jeszcze wyznaczony ten sam termin?
właśnie zastanawiam sie kiedy własciwie powinnam pojechac do Brukseli tuz przed egzaminem czy w weekend (chodzi mi tu o zwrot kosztów oczywiście:))
aha i czy formularz wypełniany przez bank powinien byc wypełniony po polsku, po angielsku czy też w obydwu tych językach?? Please help jeśli ktos to wszystko wie
Obserwuj wątek
    • petri1 Re: Epso-interview 19.05.04, 06:47
      w zasadzie zwracaja za bilet w klasie ekonomicznej a to zazwyczaj jest z
      sobota, ale teraz sa tak rozne taryfy, ze do 300 euro powinnas cos znalezc bez
      soboty

mozesz wypelnic po polsku, to juz jest jeden z jezykow oficjalnych, ale bedzie
      dluzej trwal zwrot, bo w administracji jeszcze nie ma polakow, i musieliby
      wysylac do tlumaczenia....
      pozdrawiam
      • paw_dady jak chcesz szybkiego zwrotu 19.05.04, 17:50
        to pisz po francusku. ci analfabeci nie znaja innych jezykow. uprzejmie
        przypominam, ze w adm pracuja w zasadzie wylacznie lokale.

PS szybko to znaczy 2-3miesiace ;PPPP
        • Gość: calin Re: jak chcesz szybkiego zwrotu IP: 194.7.121.* 19.05.04, 20:00
          To nie tak, wszedzie pracuja osoby z prawie wszystkich krajow (oczywiscie malo
          z Luxembourg), i n.pr. w administracji Rady juz pracuja Polacy.
          • paw_dady Re: jak chcesz szybkiego zwrotu 20.05.04, 13:38
            > To nie tak, wszedzie pracuja osoby z prawie wszystkich krajow (oczywiscie
            malo
            > z Luxembourg), i n.pr. w administracji Rady juz pracuja Polacy

przypomne, ze jezykiew oficjalnym w Luxemburgu jest francuski.

jak widze pracujesz w radzie. w Bxl?
            jesli tak to ile razy probowales sie dogadac z HR, PC supportem w jezyku innym
            niz francuski?
    • Gość: basia Re: Epso-interview IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 20.05.04, 07:58
      Ja też będę "przesłuchiwana" 6 lipca o 14.45. No właśnie co z tym wyjazdem? Ja
      planowałam 5 a wracać 7. A Ty?
    • amatil Re: Epso-interview 20.05.04, 15:41
      Dopiszę się tutaj, żeby nie otwierać nowego wątku w drobnej skądinąd sprawie.
      Mam termin 30 czerwca, czy ktoś wtedy jeszcze leci?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka