Dodaj do ulubionych

Samoobrona - 6 mandatów

16.06.04, 01:52
Ech, Rysiu, Rysiu (Czarnecki)... Wstydziłbyś się. I wstydźcie się Wy,
którzyście na tę personę głosowali...
Obserwuj wątek
    • Gość: e-gosc Jan Masiel???--REWELACJA IP: *.cec.eu.int 16.06.04, 11:57
      Zanam osobiscie pana Masiela, bo chodzilam do niego do szkoly jezyka
      francuskiego w Bruksleli. Nie jest to zadne EURO... tylko tzw. firma "krzak",
      ktora zatrudnia nieleglanie lektorow i w dodatku czasem im nie placi - lektorzy
      mieli z nim wiele problemow. Ja osobiscie nie wydobylam nigdy od p. Masiela
      pokwitowania, ze wplacilam mu 450 euro za kurs - domyslam sie, ze p. Masiel nie
      placi w Belgii podatkow za swoja dzialalnosc i bardzo krecil i lawirowal, zeby
      mi nie wydac zadnego kwitka przez caly rok. Mogl sobie pozwolic na takie
      machlojki, bo ludzie ktorzy ucza sie w tej szkole to nielegalni robotnicy w
      Belgii i pan Masiel pomaga im zalatwic to i owo, a oni oczywiscie sa
      zaztraszeni przez system i p. Masiel jest dla nich swego rodzaju "dobry wujo".
      Typowa pokretna metalnosc!!!!!
      W dodatku p. Masiel nie potrafi poslugiwac sie poprawna polszczyzna i wystarczy
      wejsc do tej szkoly i przeczytac pare informacji, ktore sa tam zamieszczone, a
      glowa az boli do bledow ortograficznach!!!! Ludzie opanujecie sie - gdzie tu
      takiej osobie do EP!!!!
      Hanba, naprawde hanba...
      • Gość: e-gosc Jan Masiel???--REWELACJA II IP: *.cec.eu.int 16.06.04, 12:09
        gdyby gazeta albo ktos inny byl zainteresowany naglosnieniem rewelacji na temat
        p. Masiela, chetnie posluze dlaszymi wskazowkami, bo to bardzo prymitywny
        lawirant i niezbyt ciakawy czlowiek. jestem osobiscie zdruzgotana tym wyborem.
        email: eskrabek@hotmail.com
    • Gość: docent Re: Samoobrona - 6 mandatów IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 15:44
      Czy ktoś może potwierdzić,że faktycznie jest absolwentem KUL?
      • Gość: GOSC Re: Samoobrona - 6 mandatów IP: *.67-136-217.adsl.skynet.be 12.07.04, 17:49
        Masiel w PE???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka