ubersztumperumper 30.05.05, 14:20 Ech,ludzie rzeczywiście muszą nie lubieć tej Unii Europejskiej,wczoraj nokaut we Francji,pojutrze "butowanie" leżącego w Holandii - to mi przypomina jakąś ustawkę kiboli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mamlas Re: REFERENDUM W HOLANDII- BEZLITOSNE KOPANIE LEŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 23:13 Mi tam jakoś eurogniota nie jest ani trochę żal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: REFERENDUM W HOLANDII- BEZLITOSNE KOPANIE LEŻ 30.05.05, 23:14 > Mi tam jakoś eurogniota nie jest ani trochę żal :-) Mi też nie, bo to tylko zwłoka. Ciemnogród potrwa jeszcze parę lat, potem trafi na śmietnik historii. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf juz znalezli cos nowego... 31.05.05, 00:44 info.onet.pl/1105505,12,item.html Zdaniem pani Huebner "traktat istnieje, dopóki nie odrzuci go sześć czy więcej krajów". Przypomniała ona, że przyjęty przez przywódców państw Unii protokół do traktatu mówi, że jeżeli do listopada 2006 roku konstytucję przyjmie 4/5 krajów UE (czyli co najmniej 20 z 25 krajów), a jeden lub więcej go odrzuci, to wówczas szczyt europejski zdecyduje co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Nie nowego. 31.05.05, 01:39 Jest to deklaracja tak stara jak sama konstytucja. S. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Nie nowego. 31.05.05, 01:44 snajper55 napisał: > Jest to deklaracja tak stara jak sama konstytucja. > > S. I tak samo znana ogolowi. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie nowego. 31.05.05, 14:34 krzysztofsf napisał: > I tak samo znana ogolowi. A to już wina ogółu. Konstytucja od dawna jest dostępna w internecie, podobnie inne postanowienia władz UE. Ale skoro ogół woli nie wiedzieć... S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol ja to bym te uropejskie cioty tez skopał IP: *.crowley.pl 31.05.05, 13:09 nie chce mieć żadnych związkow z tymi zapchlonymi,tchórzliwymi narodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PABLO Re: ja to bym te uropejskie cioty tez skopał IP: *.kamir.com.pl 31.05.05, 21:04 He, he, he to jest plan awaryjny? Naród odrzuci a rząd przyjmie tylnymi drzwiami bo cos tam gdzieś tam zapisano drobnym maczkiem? Od dawna piszę że UE to twór totalitarny mający w dupie suwerenność narodów, demokrację, wolność sumienia i własność. To nowa przpoczwarzona komuna. te sama pogarda dla ludzi, wolności i demokratycznych wyborów. Po prostu rządy biurokracji jak w stalinowskiej Rosji. Wszytkich zwolenników totaliyaryzmu należy profilakyucznie roztrzelać zanim oni zrobią to z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamlas Wielki dzień;OSTATECZNY cios dla europki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:24 Żegnaj,eurogniocie!!!!! :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś