captain.america 30.05.05, 22:05 Normalni europejczycy ciesza sie bo teraz francowatym lewakom trudniej bedzie terroryzowac reszte kontynentu ich 35-godzinnym tygodniem pracy i innymi socjalistycznymi pie..mi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: haha Re: Eurospokój gospodarki IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.05, 22:58 chodzi wlasnie o to, ze zdaniem francuskiej lewicy konstytucja byla zbyt liberalna Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Eurospokój gospodarki 30.05.05, 23:12 > Normalni europejczycy ciesza sie bo teraz francowatym lewakom trudniej bedzie > terroryzowac reszte kontynentu ich 35-godzinnym tygodniem pracy i innymi > socjalistycznymi pie..mi. To niech "normalny Europejczyk" sp*****a do Azji, tam popracuje 70 godzin tygodniowo za "Boga", "ojczyznę", miskę ryżu i mieszkanie jednopokojowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice_versa Re: Eurospokój gospodarki IP: *.chello.pl 31.05.05, 01:05 Człowieku! Gdzieś Ty się urodził??? Tobie chodzi o to żeby NIE pracować??? To zmień pracę, może pracować Ci się zachce i będziesz to robił z przyjemnością! Weź sobie dwa lata wakacji, wróć znudzony i zaiwaniaj na swoje szczęście i pomyślność! To jest jakaś pie...ona europejska utopia, pracować jak najmniej za jak największe pieniądze. Jak komuś praca sprawia frajdę to dla niego czas pracy nie ma znaczenia. A jak nie sprawia to niech ZMIENI SWOJE NAWYKI, bo zgnuśnieje, będzie smutnym człowiekiem, przykrym dla siebie, dla rodziny i dla ludzi... Nauczcie się cieszyć życiem, a nie tylko marudzić i trzymać wyciągniętą rękę w oczekiwaniu że pieniądze same spadną z nieba!!! A tak w ogóle to oczywiste że gospodarka tego francuskiego "nie" nawet nie zauważyła. W końcu problem z tym konstytucyjnym spamem polega właśnie na tym, że NIC A NIC nie zmienia! Rynek nie miał oczekiwań, nie uprzedzał zdarzeń i nie rósł w nadziei na liberalizację gospodarki, więc też nie spada gdy okazuje się że konstytucja nie wejdzie w życie. Krótko mówiąc problemem jest to że ONA NIE DAWAŁA ŻADNYCH NADZIEI NA ZMIANĘ. Europie jest dobrze. Udaje że nie widzi jak traci do USA i jak ten dystans się zwiększa. A politycy to zawodowi tchórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: Eurospokój gospodarki IP: *.77.classcom.pl 31.05.05, 02:03 A ja chciałbym pracowac w mojej Ojczyźnie. Dlaczego mam pracować na Zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś