Dodaj do ulubionych

Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji waru...

IP: *.sieradz.mediaclub.pl 16.12.02, 16:42
Panie Lepper jedź Pan na Białoruś i może wynegocjujesz u
Łukaszenki lepsze warunki
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.dip.t-dialin.net 16.12.02, 16:52
      lepper szczeka,karawana idzie do UE.
      • Gość: PABLO Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 17:23
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> lepper szczeka,karawana idzie do UE.
        Chyba karawan. karawanem do unii, nogami do przodu!
    • Gość: viridian Lepper szkoda czasu... IP: *.dial.proxad.net 16.12.02, 16:57
      Tak chamsko populistycznego polityka albo raczej oszusta
      politycznego to nie jest w stanie wydac chyba zaden kraj na
      Ziemi.
      Ja jednak przewiduje ze ktoregos dnia on przecholuje i pojdzie
      na dno ja ten transport 3000 aut na kanale brytyjskim.
      Oby jak najpredzej...
      • Gość: PABLO Re: Lepper szkoda czasu... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 17:27
        Gość portalu: viridian napisał(a):

> Tak chamsko populistycznego polityka albo raczej oszusta
        > politycznego to nie jest w stanie wydac chyba zaden kraj na
        > Ziemi.
        > Ja jednak przewiduje ze ktoregos dnia on przecholuje i pojdzie
        > na dno ja ten transport 3000 aut na kanale brytyjskim.
        > Oby jak najpredzej...
        dlaczego podobny cwaniak jest w Rosji. Żyrynowski się nazywa. Taki sam
        cyrkowiec i klown opłacany i wykorzystywany przez rządząca postkomunistyczną
        ekipę jako kanalizacja dla sfrustrowanych. czemu sie czepiasz pionka czepiaj
        sie hetmana.
      • Gość: Michał To ty jesteś chamem ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 19:31
        Życzysz człowiekowi śmierci.
        Lepper tym razem powiedział z sensem.
        W sumie to on jest za Unią, bo wtedy dojdzie do władzy dzięki rozgoryczeniu
        ludzi, ludzi rozczarowanych Unią.
        • Gość: viridian Re: To ty jesteś chamem ! IP: *.dial.proxad.net 16.12.02, 20:47
          Czlowieku o czym ty mowisz? Nikomu smierci nie zyczylem mialem
          na mysli ''smierc polityczna''.Pojscie na dno - takie mialo
          znaczenie.
          A poza tym to jezeli wykombinowales, ze ja jemu zycze smierci to
          nazwij mnie adekwatnie do zarzutu a nie chamem bo to ni w piec
          ni w dziwiec.(morderca albo co..ale cham?)
          • Gość: emes Re: To ty jesteś chamem ! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 00:13
            ehhh... nigdy nie zrozumiem takich ludzikow. Rzeczywiscie -
            najlepiej wrzasnac: "Ty chamie...!", to bardzo pomaga w
            perswazji ;) Teraz juz wierze, ze ktos popiera L.
            Tez mam nadzieje, ze ten tankowiec burakow za daleko nie
            poplynie.
    • Gość: kowal Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.pai.net.pl 16.12.02, 17:00
      Eh, najlepiej było wpuścić na negocjacje poslów SAMOOBRONY, juz
      oni wiedza, jak zaciagnac kredyty i potem ich nie splacac. To sa
      mistrzowie takich "negocjacji".
      • Gość: ficino Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.12.02, 20:41
        Gość portalu: kowal napisał(a):

> Eh, najlepiej było wpuścić na negocjacje poslów SAMOOBRONY, juz
        > oni wiedza, jak zaciagnac kredyty i potem ich nie splacac. To sa
        > mistrzowie takich "negocjacji".
        Przyganial kociol garnkowi! Przeciez towarzysz Miller tez ma zaciagniety kredyt
        u towarzyszy z Moskwy....ciekawi mnie tylko czy splacil juz wszystko. Wyglada
        na to ze finansowo sie z ruskimi rozliczyl teraz splaca juz tylko dlug
        wdziecznosci.
    • Gość: tr Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.sympatico.ca 16.12.02, 17:43
      Ja juz o wielkim buncie spolecznym organizowanym przez Leppera to
      slysze od jakiegos pol roku.Ten czlowiek nie panuje nad tym co
      mowi i robi.Moja propozycja - odizolowac .
      • Gość: ficino Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.12.02, 20:41
        Gość portalu: tr napisał(a):

> Ja juz o wielkim buncie spolecznym organizowanym przez Leppera to
        > slysze od jakiegos pol roku.Ten czlowiek nie panuje nad tym co
        > mowi i robi.Moja propozycja - odizolowac .
        proponuje psychuszke
    • Gość: mirmat Na tle eurofanow, Lepper wyglada na geniusza IP: *.dialup.eol.ca 16.12.02, 18:05
      To nie wina Leppera, ze eurofani zblaznili sie w Kopenhadze. Od czasu Ukladu
      Stowarzyszeniowego Unia wydoila z Polski 60 miliardow euro nadwyzki w handlu.
      Ale eurofani obiecywali, ze sobie skompensujemy jak wejdziemy do Unii. A to
      figa z makiem. "Wszystko teraz zalezy od nas" stwierdzaja teraz na
      gospodarczych zgliszczach III RP Unijni propagandzisci. Najbardziej mnie
      przeraza entuzjazm do wynikow w Kopenhadze tworcy tego pobojowiska Polskiego
      kapitalizmu, Balcerowicza. Jego poparcie dla Kopenhagi moze okazac sie jednak
      gwozdziem do trumny dla TAK w referendum.
      • Gość: PABLO Re: Na tle eurofanow, Lepper wyglada na geniusza IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 18:14
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> To nie wina Leppera, ze eurofani zblaznili sie w Kopenhadze. Od czasu Ukladu
        > Stowarzyszeniowego Unia wydoila z Polski 60 miliardow euro nadwyzki w handlu.
        > Ale eurofani obiecywali, ze sobie skompensujemy jak wejdziemy do Unii. A to
        > figa z makiem. "Wszystko teraz zalezy od nas" stwierdzaja teraz na
        > gospodarczych zgliszczach III RP Unijni propagandzisci. Najbardziej mnie
        > przeraza entuzjazm do wynikow w Kopenhadze tworcy tego pobojowiska Polskiego
        > kapitalizmu, Balcerowicza. Jego poparcie dla Kopenhagi moze okazac sie jednak
        > gwozdziem do trumny dla TAK w referendum.

Tak gdyby Balcerowicz powiedział unii NIE to byłby pewien zgryz. No co nie mógł
        się dogadać z Leszkiem. Zwracam uwage że do ekipy Leszka Millera przyjmowani są
        nowi gracze którzy też moga mu wydatnie zaszkodzić np, Jerzy Buzek. Jesli teraz
        będziemy w TV oglądać na przemian Buzka I Millera naganiających do Unii to
        szeregi fanów stopnieją jak snieg w czerwcu.
      • Gość: Jan Na marginesie głupot tego buraka: IP: *.chello.pl 16.12.02, 18:35
        Niedługo minie rok ,jak ten wybraniec narodu obrzucil błotem, albo raczej
        gnojowicą kilku posłów na oczach całej Polski.Immunitet cofnięto, ale o
        sprawie w sądzie ani widu , ani słychu - Kurczuk czuwa. A Kaczyński
        powiedział słowo prawdy o Gudzowatym i prawie - jak to się mówi "z bomby" ,
        bo po paru miesiącach doczekał się wyroku w SPRAWIE KARNEJ. I to ma być
        państwo prawa? Gdzie my się pchamy z takim prawodawstwem, na wysokie pokoje,
        między kulturalne narody?
        • Gość: PABLO Re: Na marginesie głupot tego buraka: IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 20:55
          Gość portalu: Jan napisał(a):

> Niedługo minie rok ,jak ten wybraniec narodu obrzucil błotem, albo raczej
          > gnojowicą kilku posłów na oczach całej Polski.Immunitet cofnięto, ale o
          > sprawie w sądzie ani widu , ani słychu - Kurczuk czuwa. A Kaczyński
          > powiedział słowo prawdy o Gudzowatym i prawie - jak to się mówi "z bomby" ,
          > bo po paru miesiącach doczekał się wyroku w SPRAWIE KARNEJ. I to ma być
          > państwo prawa? Gdzie my się pchamy z takim prawodawstwem, na wysokie pokoje,
          > między kulturalne narody?
          Drogi Panie Janie,
          Komus już tu gdzieś odpowiadałem dlaczego nie podoba mi sie IIIRP i wskazywałem
          że z prawa robi sie tu jaja lub prawo jest tylko dla maluczkich. Pan Zagórnu
          soedziw ciupie a pan Lepper został wicemarszałkiem Sejmu. No ale Zagórnu nie
          jest burkiem Millera do specjalnych poruczeń. Ot cała różnica. lepper ma od
          Millera licencję na zabijanie i może sobie pajacować, błaznowac i wyzywac do
          woli bo ma to kanalizować sfrustrowany elektorat.
      • Gość: ficino Re: Na tle eurofanow, Lepper wyglada na geniusza IP: *.ny5030.east.verizon.net 16.12.02, 20:45
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> To nie wina Leppera, ze eurofani zblaznili sie w Kopenhadze. Od czasu Ukladu
        > Stowarzyszeniowego Unia wydoila z Polski 60 miliardow euro nadwyzki w handlu.
        > Ale eurofani obiecywali, ze sobie skompensujemy jak wejdziemy do Unii. A to
        > figa z makiem. "Wszystko teraz zalezy od nas" stwierdzaja teraz na
        > gospodarczych zgliszczach III RP Unijni propagandzisci. Najbardziej mnie
        > przeraza entuzjazm do wynikow w Kopenhadze tworcy tego pobojowiska Polskiego
        > kapitalizmu, Balcerowicza. Jego poparcie dla Kopenhagi moze okazac sie jednak
        > gwozdziem do trumny dla TAK w referendum.
        "Wielka masa ludzka latwiej padnie ofiara wielkiego klamstwa niz drobnego
        falszu"
        Adolf Hitler, Mein Kampf
        • Gość: mirmat Prawda. Balcerowicz przerosl wszystkich oszustow. IP: *.dialup.eol.ca 16.12.02, 22:03
          Ficino napisal: ""Wielka masa ludzka latwiej padnie ofiara wielkiego klamstwa
          niz drobnego falszu"
          Adolf Hitler, Mein Kampf"

Swieta prawda. Szarlatani jak Balcerowicz wmawiali nam jak tylko sprzedamy
          najlepsze zaklady zachodnim spekulantom, zamkniemy reszte, zlikwidujemy cla na
          import mercedesow, podniesiemy stopy procentowe by droga zlotowka dobila
          resztki Polskich przedsiebiorcow, TO ZAPADNIE W POLSCE EKONOMICZNA NIRWANA.
          Narod uwierzyl Balcerowiczowi i dzisiaj chwalimy sie utworzeniem 1,5 miliona
          miejsc pracy na zachodzie. No ale teraz w Unii Polacy moze beda mogli uzyskac
          zatrudnienie w tych miejscach pracy przez nas stworzonych emigrujac do Francji
          czy Niemiec.
          y

• Gość: piszedalej Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.12.02, 18:15
      W sumie to moze nawet nie jest zle. Wiekszosc ludzi wie, ze
      jezeli Lepper jest przeciwko czemus to z reguly powinno sie byc
      za tym. Jego idiotyzmy powinny pomoc sprawie wejscia do Unii.
      • Gość: Janusz Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.icm.edu.pl / *.crowley.pl 16.12.02, 19:58
        Lepper za wszelką cenę stara się nie dopuścić by rolnikom się
        poprawiło-tylko gdy będą biedni i sfrustrowani przynajmniej
        część z nich będzie go popoierać.Ale gdy wejdziemy do UE i okaże
        się że Lepper kłamie,to będzie to jego koniec.
        • Gość: krzysztofsf Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: 213.155.166.* 16.12.02, 20:14
          Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Lepper za wszelką cenę stara się nie dopuścić by rolnikom się
          > poprawiło-tylko gdy będą biedni i sfrustrowani przynajmniej
          > część z nich będzie go popoierać.Ale gdy wejdziemy do UE i okaże
          > się że Lepper kłamie,to będzie to jego koniec.

Poczatek!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

Mowi, ze bedzie syf i nedza, a potem powie..."A nie mowilem!!!!"

I pojdziecie za nim robaczki......I bedziecei mowili, "A bo my myslelismy, ze
          to tylko rolnikom ma byc gorzej, a tu nas spotkalo.........".....I on was
          skarbki przyjmie, z otwrtymi rekami i bialoczerwonym krawacikiem:))))))))
          i bedzie obiecywal.......

• Gość: viridian Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.dial.proxad.net 16.12.02, 20:49
            Niestety masz racje......
    • Gość: buber Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.mad.east.verizon.net 16.12.02, 21:37
      Lepper jestes chuj do lania
      • Gość: krzysztofsf Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: 213.155.166.* 16.12.02, 21:38
        Gość portalu: buber napisał(a):

> Lepper jestes chuj do lania

W imieniu czytelnikow dziekujemy za konstruktywna wypowiedz i prosimy o wiecej
        cennych uwag
    • Gość: buber Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.mad.east.verizon.net 16.12.02, 21:49
      Przepraszam.
      • Gość: krzysztofsf Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: 213.155.166.* 16.12.02, 21:50

> Przepraszam.

ok
    • Gość: buber Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.mad.east.verizon.net 16.12.02, 21:56
      Przepraszam. ...nie Pana Leppera.
      • Gość: krzysztofsf Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: 213.155.166.* 16.12.02, 21:59

> Przepraszam. ...nie Pana Leppera.

Wiemy, wiemy..........
        Mozesz mysl rozwinac nawet na 4 strony a4, tyle, zeby to sens mialo i dalo sie
        przeczytac.

Jak ktos chce zobaczyc gole bluzgi, to zapraszem na grupe polityka.pl na
        usenecie....
    • Gość: Stand up for your rights! LEPPER MA RACJE! TYLKO ZE OCZYWISCIE KOMUNISCI IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 16.12.02, 22:44
      LEPPER MA RACJE! TYLKO ZE OCZYWISCIE KOMUNISCI
      dobija z nim targu, dadza jakas lapowke z naszych pieniedzy i
      Lepper zmieni zdanie. Dlatego trzeba glosowac na Giertycha, on
      konsekwentnie broni polski przed europejskim kolchozem.
      • Gość: wikul Re: LEPPER MA RACJE! TYLKO ZE OCZYWISCIE KOMUNISC IP: *.acn.waw.pl 16.12.02, 23:40
        Rękopis męża stanu znaleziony w Tworkach

MACIEJ RYBIŃSKI

Ludzie, Polacy, Rodacy! Nie dajcie się oszukać. To wszystko było ukartowane.
        Cała Kopenhaga to była tylko inscenizacja. Decyzje już dawno temu podjął tajny
        rząd międzynarodowy, na którego czele stoi rabin Weiss z Nowego Jorku. Dwa
        tygodnie temu Millera wezwał kanclerz Schr�der do Hanoweru i tam, w bunkrze
        Hitlera, Sturmbanf�hrer Brunner, syn tego Brunnera z gestapo przekazał mu
        instrukcje, szyfry i dyrektywy.

W Kopenhadze było przedstawienie dla telewizji. Zamknęli się i rzekomo rokowali
        do końca, a tak naprawdę to gawędzili o wakacjach, wypytywali o zdrowie żony i
        dziatek, opowiadali ohydne dowcipy o Polakach kradnących samochody. Millera
        zakneblowali, żeby nie przeszkadzał i tylko patrzyli na zegarek, żeby zdążyć na
        główne wydanie "Wiadomości". Nawet parę minut przeciągnęli, żeby było bardziej
        dramatycznie i żeby wiadomości sportowe się opóźniły, żeby Polacy nie mogli się
        od razu dowiedzieć, jak ładnie skoczył na treningu Adam Małysz. Bo Małysz to
        nasz, z Wisły, a teraz będzie musiał skakać bliżej, żeby mógł wygrywać jakiś
        Schmidt albo Hannawald.

Dadzą wam po parę euro, ale będziecie musieli kupować oliwki zamiast rzepaku.
        Będziecie musieli być Europejczykami. Ja się nie zgadzam. Już mój dziadek nie
        był Europejczykiem, mój ojciec nie był Europejczykiem, ja też nie jestem
        Europejczykiem. Wśród moich przyjaciół i znajomych politycznych nie ma ani
        jednego Europejczyka. Sami prawdziwi Polacy z atestem po analizie. Spytajcie
        ordynatora. Ja nie chcę, żeby moje dzieci były Europejczykami i one też nie
        chcą. A jakby chciały, to rózga. Namoczona w polskiej wodzie z Wisły.

Wolę polskie gówno w polu niż fiołki w Neapolu, no bo kogo to nie wzruszy,
        kiedy w gównie tkwi po uszy. Mówią wam, że chłop wyciąga rękę. Prawda, ale
        chłop wyciąga rękę do ojczyzny po złote, a nie po euro, bo wie, że Balcerowicz
        musi odejść, a wtedy złoty spadnie i będzie więcej wart niż euro. Teraz zmuszą
        chłopa do brania w euro. Wszyscy urzędnicy będą musieli brać w euro. To jest
        szarganie godności narodowej i europejska pańszczyzna. Zamiast na swoim, chłop
        będzie robił u komisarza Fischlera, bo całą ziemię wykupią Niemcy sudeccy.
        Premier Kalinowski chwali się, że sprawdziło się staropolskie przysłowie o
        krowie, która dużo ryczy - dostaje najwięcej siana. A tu potrzebne jest nowe
        przysłowie. Krowę, która dużo ryczy, doją pierwszą. Dadzą nam siana, a potem
        wydoją tak, że zejdziemy na księgosusz i nosaciznę.

A co to jest Europa? Francuzi to zboczeńcy, Anglicy zdrajcy, Niemcy odwetowcy,
        Grecy oszuści, Włosi to mafia, Irlandczycy pijacy. A jeszcze teraz jakieś
        Pepiki, Boćwiny litewskie. Szlachetni Polacy nie mają czego szukać w tym
        towarzystwie.

Kopenhaga to największa klęska narodowa od czasu bitwy pod Warną. Za króla
        Olbrachta wyginęła szlachta, za premiera Millera wszystko wzięła cholera. Źle
        się stało w państwie duńskim i miał rację wielki wizjoner tamtejszy, książę
        Hamlet, że życie jest opowieścią wariata, pełną rozpaczy i krzyku. Precz z
        Europą! Proszę mnie stąd zabrać. Przenieście mnie z sali ogólnej do izolatki.
        Tylko nie zapomnijcie o basenie. -

• Gość: krzysztofsf Re: LEPPER MA RACJE! TYLKO ZE OCZYWISCIE KOMUNISC IP: 213.155.166.* 16.12.02, 23:44
          Wiemy, wiemy...

Ale wicie, rozumicie...musicie bardziej sie przylozyc, zroznicowac teksty, bo
          te dysydenty trzeba tak rozmaicie osmieszac.

Przekazcie kolektywowi.

• Gość: emes Re: LEPPER MA RACJE! TYLKO ZE OCZYWISCIE KOMUNISC IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 00:29
        Ja tam czekam z niecierpliwoscia na ten "kolchoz" :) rozumiem,ze
        obecnie Ty prowadzisz prywatne przedsiebiorstwo i boisz sie, ze
        po wejsciu do UE ktos Cie wykorzysta? Bo ja niestety wlasnie
        obecnie pracuje dla naszego, kochanego, krajowego wyzyskiwacza.
        I szczerze mowiac nie znam wiele osob, ktore by nie klely na
        obecne zarobki, wyzysk, naciaganie cen itd. Nie rozumiem, co
        moze byc gorzej?! Jest LEPIEJ, ze zarabiam 5x mniej niz moj
        odpowiednik w niemczech (niejednokroc gorzej wykwalifikowany)?!
        Jest LEPIEJ, ze musze zaplacic 80% wiecej za glupi telewizor niz
        w niemczech?! Jest LEPIEJ, ze ludziska pracuja dla zagranicznych
        firm za marny grosz, zamiast wykorzystac swoje kwalifikacje w
        zdobywaniu zachodnich rynkow pracy?!
        Unio "kolchozie" przybywaj! Bo ja akurat mam ochote Cie
        wydoic... :)
    • Gość: Saas Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.1000lecie.pl 17.12.02, 06:55
      Lepper będzie pierwszym, który skorzysta z dopłat dla rolnictwa
      ciekawe czy wtedy ten podwórkowy kundel też będzie szczekać.
    • Gość: lud z Jastrowia Re: Lepper: Samoobrona domaga się renegocjacji wa IP: *.jastrowie.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 15:00
      Andrzej jestesmy z taba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka