Dodaj do ulubionych

Sukces na Malcie!!!

IP: *.bg.am.lodz.pl 10.03.03, 16:00
Obserwuj wątek
    • Gość: BRovUngern-Sternbe Re: Sukces na Malcie!!! IP: *.bg.am.lodz.pl 10.03.03, 16:02
      Tam mialo byc rzekomo 22% przeciw a bylo 45%.Nawet tam stosuja wojne sondazowa ze spoleczenstwem.To co dopiero w Polsce.Czy to jest ich sukces?Jaki sukces?W zamoznej wypasionej malutkiej Malcie,ktora praktycznie nie ma ZADNYCH perspektyw jako samodzielne panstwo 350 tys ludzi(import zywnosci i wszystkiego) az 45% bylo przeciw!!!To co dopiero w samowystarczalnej olbrzymiej(111 RAZY WIEKSZEJ!!!) ale wyglodzonej Polsce!!!To jest optymistyczne!zwolennicy mowia widzicie Malta jest za to i my musimy.Jest to komletny absurd.Co ma Malta do Polski?Co to za mocarstwo ze mam sie z nim pogodzic ze strachu?:o)))))
      Slon jakim jest Polska ma kierowac postepowaniem much jak Malta?Od kiedy muchy decyduja o poczynaniach sloni?Naprawde albo jestescie kompletnymi glupcami albo tak wam padly na mozg te stanowiska.Mam skazywac Polske na los bialorusi Unii Europejskiej bo Malta nie majaca perspektyw maluka kamienista wysepka schronila sie do UE?Jaki bedzie los Polski z SLD jako przedstawicielami w UE?Ze zrujnowanym rolnictwem?Z Rywinami Millerami bioracymi w imieni Polski kase?Bylbym szalencem glosujac tak gdy wiem ze kto glosuje NIE dobrze na tym wychodzi jak Dania?Ze referendum bedzie powtorzone tylko z daleko lepszymi warunkami.NIE dla UE w tym referendum jest oczywiste zwlaszcza dla zwolennikow Polski w Unii.Jesli nie majaca perspektyw malutka Malta ma 45% przeciwnikow to ilu ich bedzie miala olbrzymia Polska.Jestem coraz wiekszym optymista co do losow Polski.
    • Gość: W.W. Re: Sukces na Malcie!!! IP: *.crowley.pl 12.03.03, 09:52
      Chwalą się Malta,bo to prawdopodobnie ostatni ich taki sukces .
      • Gość: BRovUngern-Sternbe Nie jestem az takim optymista. IP: *.bg.am.lodz.pl 12.03.03, 17:55
        Nie mozna sie ludzic ze jakis kraj zatrzyma UE w referendum.Tylko Polska moze zatrzymac pochod tego absurdu.Tak jak powstrzymala Hitlera.Po prostu nie ma dosc odwaznych na swiecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka