justynah82 21.08.08, 09:21 poradzcie mi prosze, co zrobic w sytuacji,gdy dochodzi do slubu Polki z Niemcem, czyli jakei papiery i gdzie trzeba załatwić, ile to kosztuje i ile czasu to trwa. DZIEKI ZA INFORMACJE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wanda Re: ślub z Niemcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.08, 10:52 Ja miałam iść do USC ale wcześniej poszłam na plażę nad Wisłę. Potem nic nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ślub z Niemcem 21.08.08, 11:56 justynah82 napisała: > poradzcie mi prosze, co zrobic w sytuacji,gdy dochodzi do slubu Polki z > Niemcem, czyli jakei papiery i gdzie trzeba załatwić, ile to kosztuje i ile > czasu to trwa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=522&w=74090607 S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcola Re: ślub z Niemcem IP: *.pools.arcor-ip.net 21.08.08, 20:19 Justyna rozmnaza pytania jak australijskie krolice, ciekawe co ta propaganda ma zdzialac. To jest justyna the best z roznych forumow niemiecko "polonijnych". Cieeeeeeekaaaaaaweeeee i glupowate. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majmonides Re: Tu masz wiecej informacji IP: *.magma-net.pl 27.08.08, 23:49 podaj wiecej danych. slub wg prawa niemieckiego czy polskiego? w polsce czy za granicą, świecki czy wyznaniowy? Odpowiedz Link Zgłoś