Dodaj do ulubionych

KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST?

07.11.03, 19:39

Obserwuj wątek
    • Gość: monotonia Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.kabel.telenet.be 09.11.03, 00:28
      a umiesz juz wszystko?
      • Gość: Liza Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 213.214.44.* 09.11.03, 14:49
        Ja mieszkam w Bruxeli,28 listopada mam egzamin.
        • Gość: monotonia Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.kabel.telenet.be 09.11.03, 23:40
          a ja nie mieszkam w brukseli, to znaczy ze nie moge miec egzaminu????
          :(
          • Gość: Liza Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 213.214.44.* 10.11.03, 21:35
            Jesli mieszkasz w Polsce to zdajesz egzaminy w Warszawie?
            • Gość: only Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.kabel.telenet.be 10.11.03, 22:47
              to w Polsce Telenet juz dziala???
              oj, niby taka bystra ze na egzaminy jedzie, a na adresy IP nie zwraca uwagi,
              ot, jaka...
              :)))
              • Gość: myszek Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.112-136-217.adsl.skynet.be 10.11.03, 23:29
                Musi nie mieszka ani w Brukseli ani w Polszcze :)))
                • Gość: only Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.kabel.telenet.be 11.11.03, 00:03
                  mosze na pszyklad mierzkac w ......(puntje, puntje, puntje)...
                  :)))
                  • Gość: Jola Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 213.214.44.* 11.11.03, 10:13
                    A Ty mieszkasz gdzie , ze jestes taki madry?Tez podchodzisz do konkursu?
                    • Gość: only Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.kabel.telenet.be 11.11.03, 21:36
                      czy ja mondry to sie jeszcze okaze...:P
                      • Gość: monotonia Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 66.98.130.* 11.11.03, 23:26
                        Nie zdaje egzaminow polsce, ale wpadlam na fantastyczny pomysl w celu
                        ograniczenia konkurecji: moze wydrukowac jakiej dodatkowe mapki Bruxeli dla
                        przyjezdnych kandydatow i umiescic docelowy obiekt w poludniowej czesci
                        bruxeli, oraz witac kandydatow chlebem oraz taka mapka na dzien dobry.
              • paw_dady onlly: a PC uzywasz tylko w kraju ? 11.11.03, 11:55
                Gość portalu: only napisał(a):

> to w Polsce Telenet juz dziala???
                > oj, niby taka bystra ze na egzaminy jedzie, a na adresy IP nie zwraca uwagi,
                > ot, jaka...
                > :)))

wiesz jak ci to powiedziec -> ludzie czasem przemieszczaja sie z miasta do
                miasta ale nie na stale. anszczyzna juz nie obowiazuje, choc servituty by sie
                zdaly...
                • Gość: only Re: onlly: a PC uzywasz tylko w kraju ? IP: *.kabel.telenet.be 11.11.03, 21:35
                  jam ci only, a nie onlly...:P
                  etam, a o ktory kraj chodzi w sensie???
                  • paw_dady Re: onlly: a PC uzywasz tylko w kraju ? 12.11.03, 01:19
                    Gość portalu: only napisał(a):

> jam ci only, a nie onlly...:P

fakt sorrka

> etam, a o ktory kraj chodzi w sensie???
                    jak znam zycie w zadnym nie ma panszczyzny wiec bedac na stale zameldowany/na
                    w Polsce mozesz przyjechac np. na wycieczke do Belgii I tu uzyc dostepu do
                    sieci.

tak jak kolezanka mowiaca o egazminach w Polsce ale piszaca do belgijskiego
                    isp ;)

pzr
            • sdfsfdsf Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 12.11.03, 07:03
              mozna bylo wybrac miasto w ktorym chce sie zdawac, a ze nie cierpie warszawki
              to wole przejechac pare tys km i przy okazji zwiedzic bruksele, pytam kto sie
              tam wybiera bo jak jedzie pare osob to mniejsze sa koszty zakwaterowania
        • sdfsfdsf Do Lizy 12.11.03, 07:06
          skoro tam mieszkasz to moze masz namiary na jakis tani i dobry hostel albo
          hotel? ja znalazlem centrum van gogha za 22 euro za noc, nie wiem czy da sie
          znalezc cos tanszego
          • Gość: Liza Re: Do Lizy IP: 213.214.44.* 12.11.03, 09:07
            Mysle, ze nie znajdziesz nic tanszego niz 22 euro za dobe.Hotele sa tutaj dosyc
            drogie, a cos bardzo taniego,raczej ci nie doradzam,bo sie nie wyspisz.
            Powodzenia 28 listopada.W jakim jezyku zdajesz testy?
            • sdfsfdsf Re: Do Lizy 12.11.03, 09:48
              zdaje w angielskim czyli ide na latwizne ;) jako drugi jezyk wybralem francuski
              ale jak widze na razie nie musze sie nim poslugiwac, rowniez zycze powodzenia
              • Gość: Liza Re: Do Lizy IP: 213.214.44.* 12.11.03, 10:39
                Ktory zestaw testu, sprawia Ci najwiecej problemu?
                • sdfsfdsf Re: Do Lizy 12.11.03, 18:34
                  jestem tak genialny ze nie mam zadnych problemow;)
          • Gość: myszek Re: Do Lizy IP: *.191-200-80.adsl.skynet.be 12.11.03, 14:06
            Sprobuj moze Auberge de Jeunesse". Ten Van Gogh jakos nie specjalnie mi sie
            kojarzy ale moze sie myle. Auberges de Jeunesse nie sa najgorsze w relacji
            qualité/prix. A na pewno najtansze.
            Powodzenia
            Myszek
        • Gość: Aga Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: *.proxy.aol.com 12.11.03, 14:30
          Ja bede tez zdawala 28.11 w Brukseli. Z czym masz najwieksze problemy????
          Czy masz jakies doswiadczenie jako sekretarka???
          • Gość: Liza Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST?Do Agi IP: 213.214.44.* 12.11.03, 20:33
            Aga, co myslisz o "Epreuve écrite d) oraz e)
            Nie mam szczegolnego doswiadczenia jako sekretarka,a Ty?
    • paw_dady EU how does it work - taka ksiazke widzialem w Bxl 11.11.03, 11:28
      streszczam: it doesn't ;o)
    • sdfsfdsf Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 12.11.03, 18:39
      chetnie pogadam o stronie finansowej - czyli transport i hotel, jezeli
      jedziecie 28, to mozemy sie jakos zgrac i wyjdzie taniej
      moj email sdfsfdsf@gazeta.pl
      • Gość: Liza Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 213.214.44.* 12.11.03, 20:36
        Skoro jestes taki genialny, to dlaczego zdajesz na stanowisko kategorii C?
        • sdfsfdsf Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 12.11.03, 20:47
          tak sie sklada ze nie zdazylem sie obronic, to ma byc jakis zarzut? zauwazam
          wyrazne braki w poczuciu humoru u wybitnej kandydatki
          • Gość: Liza Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? IP: 213.214.44.* 12.11.03, 21:20
            Rzycze jednak powodzenia i pozdrawiam z Bruxeli.
          • Gość: Aga Re: do Lizy IP: *.proxy.aol.com 12.11.03, 21:43
            Nie mam pojecia, slyszalam ze testy roznia sie od poprzednich tzn. dla panstw
            kandydujacych zostaly zmienione. Jaka sekretarka tez nie mam doswiadczenia.
            Moze spotkalybysmy sie na forum prywatnym, i wymienily emaile?
            • Gość: Aga Re: do Lizy IP: *.proxy.aol.com 12.11.03, 22:26
              Podaje ci moj email
              tola101@gazeta.pl
              Napisz.
              • Gość: Liza Do Agi IP: 213.214.44.* 13.11.03, 16:05
                wlasnie ci wyslalam e-mail
                • Gość: Aga Re: Do Lizy IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 16:36
                  Mam nadzieje ze otrzymalas mailem moja odpowiedz.
                  • Gość: jola Re: Do Lizy IP: 213.214.44.* 13.11.03, 19:03
                    Jak wam idzie nauka?
                  • Gość: Liza Re: Agi IP: 213.214.44.* 13.11.03, 19:05
                    Czekam na odpowiedz
                    • Gość: do Lizy Re: Agi IP: *.proxy.aol.com 13.11.03, 19:20
                      wyslalam juz 2 godziny temu,przeslij mi twoj e-mail, jeszcze raz dla pewnosci.
                      • tola101 Re: Agi 13.11.03, 19:28
                        ok, mam nadzieje ze teraz doszly, wyslam na oba adresy ktore podalas. Czekam na
                        odpowiedz.
                        • Gość: beata Jak to jest ? IP: 217.8.161.* 17.11.03, 15:00
                          Czy testy w kwalifikacji zawodowych i wiedzy o UE będą w jęz. polskimi czy
                          angielskim ?
                          Ja na zaproszeniu mam wpisany angielski, a na stronie internetowej EPSO jest
                          informacja, że będą one w jęz. ojczystym. Czy może ktoś mi odpowiedzieć jak to
                          w końcu jest ? Dzięki.
                          pozdrowienia
                          beata
                          • Gość: monotonia Re: Jak to jest ? IP: 66.98.130.* 17.11.03, 15:10
                            nie wiem na pewno, ale z tego co mi wiadomo tylko jeden z testow bedzie w
                            jezyku ojczystym lub w jednym wybranym jezyku z 11 oficjalnych jezykow UE
                            (wybieralas na poczatku, potem moglas zmienic, ale z tego co zrozumialam, mozna
                            nadal sobie na tescie wybrac - no pewnie w wiekszosci bedzie to ojczysty).
                            A pozostale testy w angielskim, fransuskim, lub niemieckim. Jakbys przesledzila
                            przykladowe testy ktore sa na stronie EPSO to mozna sie zorientowac. A moze
                            tylko mnie sie tak wydaje.:)))
    • delfly Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 16.11.03, 19:08
      Ja się wybieram w styczniu na testy do Brukseli, jak już zdecydujecie się na
      jakiś hotel, to proszę napiszcie namiary na niego, bo też musze coś znaleść,
      choć do stycznia na razie daleko...
      • sdfsfdsf Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 18.11.03, 07:30
        www.bugeurope.com/reviews/Belgium/Brussels/
        tutaj masz pare tanich hosteli razem z opiniami ludzi ktorzy w nich mieszkali,
        jezeli chcesz miec jedynke to musisz zarezerwowac wczesnie a potem sobie
        potwierdzisz, bo sporo ludzi sie tam przewija
        • delfly Re: KTO JEDZIE DO BRUKSELI NA TESTY 28 LIST? 18.11.03, 15:33
          Bardzo dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka