Dodaj do ulubionych

Ganoderma hit w dolegliwościach

IP: *.icpnet.pl 10.03.13, 02:29
Kilka zdań w skrócie, żeby nie trzeba czytać na stronie wszystkiego...

Jest to biznes wykorzystujący marketing online, ale można działać również tradycyjnie.
Główny produkt to kawa z ganodermą.
Kawę spożywa codziennie 83% dorosłej populacji. Nikogo nie trzeba do picia kawy przekonywać.
Kawa z ganodermą ma właściwości lecznicze, poza tym dobrze smakuje, bo oprócz ganodermy zawiera
bardzo dobrej jakości kawę arabicę, nie zawiera żadnych tzw. wypełniaczy

Co do biznesu DXN Company to najbardziej uznana marka na świecie produkująca kawę z ganodermą,
działa na wszystkich kontynentach, zapewnia wysoką jakość produktów, wsparcie informacyjne i dostawy towaru.

W Europie DXN działa dopiero 4 lata a już rozwinęła się na całą Europę środkową,
DXN jest na Węgrzech, w Czechach, Słowacji, Bułgarii, Grecji, Rumunii, Austrii, Niemczech
Niedawno w weszła na rynek Rosji i Ukrainy i właśnie zaczyna działać w Polsce!

Oznacza to wielką szansę dla osób, które zaczną współpracę właśnie teraz - na początku.
Ponieważ można zarabiać niezłe pieniądze nawet pracując głównie z domu.

Pakiet startowy kosztuje 82zł - w zamian otrzymujemy stronę www(dostępna w 14 językach) plus hosting, serwer, narzędzia online i wiedzę.
Nie ma obowiązku jeżdżenia na jakieś spotkania, płatne szkolenia itd.
Wiele osób odniosło sukces finansowy budując dystrybucję głównie lub tylko ze swojego komputera w domu.

Proszę wejdź na moją stronę wpisując w pasku witryn dobrakawa.dxneurope.eu a dowiesz się więcej o tym biznesie.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość portalu Re: Ganoderma hit w dolegliwościach IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 15:40
      marcingrochala.blox.pl/2012/10/Piramida-czyli-tragedia-w-trzech-aktach.html unikać jak ognia! ! !
      • Gość: Simon0303 Re: Ganoderma hit w dolegliwościach IP: *.icpnet.pl 12.03.13, 22:11
        Bardzo ciekawe gdzieś już słyszałem o tej firmie chyba w Grecji potrzebuje wiecej info
      • Gość: Myślący inaczej Re: Ganoderma hit w dolegliwościach IP: *.icpnet.pl 12.03.13, 22:25
        Panie Marcinie uwielbiam takich gości którzy są specjalistami w pisaniu o minusach czegokolwiek , jest takich na pęczki jak pada to zle ze mokro jak slonce to ze upał!!!natomiast prawda jest taka ze każda firmę tworzą ludzie i od tego zależy jak jest postrzegana np. W Polsce ...organo gold ...no cóż kiepsciutko
        • Gość: gość portalu Re: Ganoderma hit w dolegliwościach IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.13, 14:29
          nadal ma pan panie Rafale czas na spamowanie czyli nadal nie ma pracy,kasy i nowych naiwnych??kogoś to zaskakuje?mnie nie, wystarczy poczytać co to jest piramida,prędzej świnia zobaczy niebo niż naiwniacy jakiś godziwy zarobek...
          • mgdxn Re: Ganoderma hit w dolegliwościach 16.03.13, 20:21
            praca online polega m.in. na robieniu wpisów w różnych miejscach pod różnymi wątkami,
            jeśli się to komuś nie podoba, to niech nie czyta, proponuje inne zajęcie tutaj.
            mlm ma tyle wspólnego z piramidą, co stacja TVN z franchisingiem.
            network marketing to jedna z najlepszych możliwości na wzrastające dochody,
            ...dla tych, którzy to robią a nie narzekaja...
            Pozdrawiam.
            Marius
            • joan_r Re: Ganoderma hit w dolegliwościach 08.06.13, 20:25
              Czytacie kompletne bzdury. Szczególnie te zawarte pod podanym wyżej linkiem.
              To jest bardzo proste, nie trzeba się przy tym wysilać - nie chcesz - nie kupuj - nie pij.
              Ale skoro nie chcesz, nie kupujesz i nie pijesz to również się nie wypowiadaj.
              Ja należę do Organo Gold i każdego roku jestem na spotkaniach, na które przyjeżdżają osoby, które zrobiły już dobre ponad 30 tys zł miesięcznie.
              Czy ktoś kogoś do czegoś zmusza? my te pieniądze zarabiamy, Ty nie musisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka