Dodaj do ulubionych

jaka najlepsza herbata

IP: *.ip.xcore.pl 13.03.13, 20:11

tnij.org/ua2c
Obserwuj wątek
    • 82misiek Re: jaka najlepsza herbata 20.03.13, 08:24
      zielona teekane
      • bguslawko_1 Re: jaka najlepsza herbata 21.05.22, 11:02
        Dzięki
    • juliam990 Re: jaka najlepsza herbata 12.04.13, 19:25
      Najlepsza herbata to herbata biała. Najzdrowsza i ma działanie opóźniające procesy starzenia :)
      • wit.doktor Re: jaka najlepsza herbata 09.03.15, 18:05
        naprawdę biała najdrowsza? kurde, wciąż nowe informacje ;) ja polecam niezmiennie zieloną, jak ktoś nie lubi jej goryczki, to polecam zieloną z jakimś smaczkiem, np. zieloną z wanilią Celmaru, i zoeloną sypaną z Piotra i Pawła, nie pamiętam nazwy, no i jak mówiła przedmówczyni, zrobioną przez kogoś bliskiego :)
    • magdas769 Re: jaka najlepsza herbata 08.09.14, 15:00
      gorąca, ulubiona i jeszcze najlepiej zrobiona przez kogoś :)
    • kosmotynka Re: jaka najlepsza herbata 09.09.14, 17:09
      Według mnie najlepsza jest zielona, liściasta herbata. Tym bardziej taka kupowana na wagę w herbaciarniach z prawdziwego zdarzenia.
      • kryska1959 Re: jaka najlepsza herbata 10.03.15, 12:28
        Ja jestem zdecydowanie fanką najzwyklejszego liptona, który jest teraz w fajnej promocji w Polo. Dolewam tylko soku o ulubionym smaku i gotowe :) Zieloną też czasem pije. Biała chyba jest lekko bez smaku, prawda?
        • mila254 Re: jaka najlepsza herbata 11.03.15, 09:43
          Kusmi, najlepsza sypana herbata ! :)
    • katie99 Re: jaka najlepsza herbata 05.05.15, 08:40
      Moim zdaniem najlepszą i najzdrowszą herbatą jest zielona.
      • blazejblazejowy Re: jaka najlepsza herbata 07.07.15, 12:56
        zielona z wanilią Celmar - u :) love it! i roibos poznańskiej astry
    • demulgator Re: jaka najlepsza herbata 25.06.15, 14:59
      najbardziej lubię herbatę celmar.pl/ różne rodzaje i smaki więc to mi się podoba. poza tym jest dobra w smaku :) polecam
    • domina009 Re: jaka najlepsza herbata 13.08.15, 14:50
      Oooo zdecydowanie biała! O smaku cytryny z brzoskwinią jest najlepsza na świecie! Uwielbiam ją pić mrożoną, chociaż w zimowe wieczory też mi towarzyszy... :) Oprócz tej lubię też Dilmah czarna porzeczka i wiśniową Irving (ale tą tylko mocno zaparzoną, najlepiej z dwóch torebek).
    • sowbar81 Re: jaka najlepsza herbata 29.09.15, 17:36
      Herbata zielona jest niepokonana! Pyszna i zdrowa, no i wspomaga odchudzanie :D
    • zenobi11 Re: jaka najlepsza herbata 20.10.15, 13:13
      zielona z miłorzębem, albo herbata detox. Ma lekko owocowy smak. Uwielbiam!
    • radorasna Re: jaka najlepsza herbata 03.04.16, 00:29
      moja ulubiona to teekanne zen chai :)
    • sulechovvska Re: jaka najlepsza herbata 01.05.16, 16:49
      Earl Grey z Teekanne - jakoś najbardziej mi smakuje po prostu ;) Lubię te takie nuty - nie wiem jak to nazwać - trochę świeże, trochę palone, wyraziste. Nie lubie jak pije herbate i mam wrazenie, ze to woda ;)
      • techio Re: jaka najlepsza herbata 11.05.16, 01:59
        Ja ogólnie jestem wielkim fanem herbat wszelakich, ale jako, że zimą przybrało mi się kilka kilogramów, teraz sięgam przede wszystkim po te, które mają pomóc w walce z nadwagą. I sprawdzają się. Najbardziej lubię Active Burn (z big active), uwielbiam ją, jest bardzo smaczna. A że przy okazji ma też inne (bardzo fajne:P) funkcje - super:) Będę ją pić regularnie, nawet jak już uda mi się schudnąć.
    • bednarski-k Re: jaka najlepsza herbata 23.05.16, 15:59
      ja najlepszą cherbatę robie sam. Zbieram dziką różę, miętę lipę truskawki i suszę. Najlepsze co może być :)
    • madzik986 Re: jaka najlepsza herbata 30.06.16, 15:07
      Najlepsza herbata jaką piłam to herbata miętowa przywieziona z maroka. :)
    • techio Re: jaka najlepsza herbata 09.07.16, 23:45
      Ogólnie, można powiedzieć, że jestem wielką fanką herbat wszelakich i bardzo lubię próbować nowych smaków. Chociaż ostatnio sięgam przede wszystkim po herbaty funkcjonalne z Big Active. Najpierw była to herbata 4xSuperSlim, która pomogła oczyścić organizm z toksyn, a teraz dla większego efektu spalania tkanki tłuszczowej, piję Active Burn :)
    • junoqwe Re: jaka najlepsza herbata 20.02.17, 20:57
      Najlepsza jest herbata liściasta herbata biała lub inna ale liściasta
    • shiny96 Re: jaka najlepsza herbata 20.06.17, 15:58
      najpyszniejsza herbata to paris amerykańskiej marki harney&sons. można ją dostać w kawiarniach albo w necie, w zwykłych sklepach nie widziałam
    • oskarro70 Re: jaka najlepsza herbata 07.11.17, 17:01
      Ja najbardziej lubię zwykłą czarną. I tylko Teekanne, ma najlepszy smak i wiem, że jest dobrej jakości. Cała moja rodzina preferuje teekanne.
    • tutiki87 Re: jaka najlepsza herbata 17.11.17, 15:01
      Rzecz gustu. Dla mnie najlepsza smakowo i pobudzająco jest zielona.
    • czarekog Re: jaka najlepsza herbata 23.11.17, 17:26
      zielona ;) oczywiscie
    • sylwiawmh Re: jaka najlepsza herbata 30.08.18, 11:57
      mi najbardziej smakują herbaty teekanne, szczególnie ostatnio wpadła mi w oko ta granatowa, muszę ją również spróbować :D dużo osób ją poleca
    • junoqwe Re: jaka najlepsza herbata 21.09.18, 23:30
      To zależy jakiej szukasz. Polecam Ci ten sklep na pewno znajdziesz coś dla siebie swiatkawyiherbaty.com.pl
    • sofiijka Re: jaka najlepsza herbata 29.04.19, 09:22
      Ja nie lubię czarnej. Najbardziej mi podchodzą w ogóle herbaty bez 'herbaty' tylko ziołowe albo imbirowe. Zielona z suszonymi truskawkami też może być.
    • asiakracja Re: jaka najlepsza herbata 23.05.19, 13:09
      Lubię zieloną i czerwoną. Ale ja piję wyłącznie liściastą.
    • jestem_aneta Re: jaka najlepsza herbata 07.06.19, 12:33
      Zielona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka