Gość: calineczka IP: 217.153.143.* 22.04.05, 09:28 Zupełnie się na tym nie znam, a właśnie to zamarzył sobie na urodziny mój Kochany. Proszę napiszcie, jaki i ew. gdzie warto kupić. Mieszkam w Warszawie. Sprawa pilna, bo zaraz urodziny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pea Re: Shaker na prezent - pomóżcie 18.12.05, 22:38 ja też chciałabym kupić shaker na prezent. Widziałam je w Duce (100zł lub z bajerami za 160zł) i w Ikei (50zł). Problem w tym że w Duce trochę za drogo a ten z Ikei jest strasznie tandetny. Gdzie jeszcze szukać- może ktoś podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea może taki... 18.12.05, 22:49 znalazłam cos takiego na allegro ale nie wygląda zbyt solidnie... photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7632/763264/76326493 co o nim sądzicie? moze ktos tutaj sie na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radosna gdzie? IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 21.12.05, 13:48 ja mojego shakera dostalam w kauflandzie, gdy kiedys kupowalam tam wodke... wlasnie taki standardowy, ale daje dobre drinki:) warto poszukac w sklepach z gospodarstwem domowym - nie powinno byc klopotu ze znajezieniem takiego urzadzonka - tym bardziej w Warszawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiłam:) Re: Shaker na prezent - pomóżcie IP: 87.207.209.* 22.01.06, 23:39 Kupiłam ten shaker, ale już dawno i nie pamiętam firmy. Sprawdza się w 100% jest zwykły, srebrny, bez bajerów - nie ma nawet nadruku nazwy firmy:)Producent wyposaża restauracje, ale sprzedaje też w detalu. Z tego co pamiętam, cena nie była jakaś powalająca. Siedziba tej firmy znajduje się przy Puławskiej za Natolinem w kierunku Piaseczna, ale jeszcze przed Piasecznem (po prawej str). Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Shaker na prezent - pomóżcie 27.01.06, 08:36 mam shaker firmy arcoroc(Francja)szklano-srebrny,na szkle podzialka na poszczegolne skladniki,na drinki ze szkocka,z burbonem,ginem,porto itd. bardzo wygodny,lekki i ladny,kupilam dosc dawno,chyba w sklepie ze szkłem Odpowiedz Link Zgłoś
www.shaker.pl Re: Shaker na prezent - pomóżcie 01.03.06, 23:29 Witam sprawa jest juz penie nie aktualna, ale na wszelki wypadek podaję adres sklepu internetowego gdzie znajdzie Pani szeroki wybór shakerów oraz akcesoria barmańskie do przygotowywania drinków www.shaker.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkawolska79 Re: Shaker na prezent - pomóżcie 24.05.17, 10:58 jeśli chodzi o jakość i wygode użytkowania to zdecydowanie polecam taki epraktyk.pl/blomus-lounge-shaker-z-szumiarka.html , Blomus to ferrari wśród akcesoriów kuchennych, ale raz kupując gwarantuje że będzie do użytkowania na długgggiee lata Odpowiedz Link Zgłoś