tomi_24 29.12.02, 18:24 Drodzy forumowicze, czy pijecie Cherry Coke? Jak oceniacie jej smak...? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Cherry Coke... IP: *.acn.pl 02.01.03, 22:06 Lubie. I kupuje regularnie. Ale wiem, ze nie przyjela sie zbyt dobrze na rynku, nie tylko polskim. Szkoda tylko, ze tak trudno ja kupic. The Coca-cola company ma male problemy z dystrybucja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Cherry Coke... IP: *.acn.pl 04.01.03, 17:48 Ja tez lubie. Wprawdzie Cole tak raz na pol roku (ogolnie unikam napojow gazowanych ze wzgledu na gardlo, bo nim pracuje), ale jak juz cos wybieram to jest to wlasnie Cherry Cola. Jest smaczna i nie zostawia takiego ohydnego osadu na zebach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Cherry Coke... IP: *.acn.waw.pl 06.01.03, 08:03 mi też smakuje, ale ostatnio się prawie po niej porzygałem......... Nie pierwszy raz, tak źle się czuję po produkcie firmy Coca-Cola Company :( Odpowiedz Link Zgłoś
dobi8 Re: Cherry Coke... 13.01.03, 21:59 kiedys dosc czesto popijalem ale teraz to nawet w sklepie nie widac. a szkoda bo mi smakowala Odpowiedz Link Zgłoś