Dodaj do ulubionych

Kto lubi Guinnessa?

IP: *.aster.pl 14.09.06, 19:40
Hello!!
Ostatnio na wrzuta.pl trafiłem na reklamkę tego piwa, co mi przypomniało że
jak byłem na wyspach to czesto je pilem i bylo wporzo? Kto z Was pija je,
jakie macie preferencje? Wiem, ze nie jest to piwo dla kazdego, no ale
mercedes tez nie jest dla kazdego ;-) Sa wsrod grupowiczow fani irlandzkich piw?

Wielkie pozdro
Wojtek
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Kto lubi Guinnessa? 14.09.06, 21:16
      Ja lubię. Ale tylko tego z bladą nalepką. Tego z żółtą, nie.
      Wybieram się wkrótce, na kilka dni do Londynu. Już się cieszę na różne
      degustacje ;-)))
      • Gość: Wojtal Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.aster.pl 15.09.06, 18:26
        Ooo bracie, fajnie masz. Mnie pozostaje oglądanie
        www.wrzuta.pl/film/pkZIgaqZiq/ jedynie :-(
        • m0nalisa Re: Kto lubi Guinnessa? 17.09.06, 08:26
          zwykły guinnes mi nie smakuje, ale jasny jest super, przywiozłam sobie i do
          degustacji znajomym 10-pak, u nas cięzko go dostać.
          pozdrowienia
          • jan-w Re: Kto lubi Guinnessa? 17.09.06, 16:46
            W jakim sensie jasny?
            Chodzi o jasną nalepkę, czy jasne piwo?
            • Gość: Wojtal Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.aster.pl 19.09.06, 20:19
              Może trochę więcej orientacji wprowadzi lektura www.teoriaewolucji.pl ? One
              wszystkie są raczej ciemne ztcw (chodzi o barwę piwa).
              • jan-w Re: Kto lubi Guinnessa? 19.09.06, 20:52
                Tak myślałem ;-), a na tej stronie, nie ma miasta Londyn. Był już taki co
                twierdził że nie ma miast Londyn, jest tylko Lądek. Lądek Zdrój ;-)
                • ravendom Re: Kto lubi Guinnessa? 21.09.06, 12:41
                  Jeśli już chodzi o irlandzkie piwa to ja lubie pijać piwo Dublin z Browarów
                  Olsztyński Jurand. jest to piwo ciemne, ale na prawde świetnie smakuje
                  schłodzone. Guinessa jeszcze nie próbowalem, ale jeszcze kawał życia przede
                  mną :).
                • Gość: m0nalisa Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 14:41
                  chodzi o jasne piwo, robią takie Panowie... To piwo eksportowe ,brat mi mówil ze
                  nie jest tak bardzo popularne w Irlandii jak ciemne .
    • Gość: dora Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.filter.imagine.ie 04.10.06, 11:51
      Ja lubie guinnessa i zawsze go zamawiam w pubie. Nie znosze puszkowego. Nie we
      wszystkich pubach smakuje rownie dobrze ale to juz sa specjalistyczne problemy.
      Najlepszy guinness w dublinie w browarach Arthur's Guinness bo jest tam
      najktorsza droga do degustacji:-) polecam.
      • Gość: jasio Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:31
        A ja wole piwo trapistów belgijskie szkoda, że w Polsce bbb trudno jest je kupic
    • Gość: kogo Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.54.187.248.eltronik.net.pl 20.10.06, 22:03
      tak butelkowe, jest ok.
    • Gość: Światowiec Re: Kto lubi Guinnessa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 17:01
      Nie trzeba już jechać zagranicę żeby napić się prawdziwego Guinnessa (jak i
      innych piw i innych trunków !), ale widocznie niektórzy z was mieszkają na
      jakiś strasznych zadupiach i dopiero wyjazd z Polski uświadomił wam, że takie
      piwa jak Guinness w ogóle istnieją. :(

To jest TRAGICZNE ! :(

Zadupie zawsze wyjdzie z chłopa ! :(((

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka