Gość: andrew IP: *.acn.waw.pl 20.11.06, 13:39 niech ktos mi pomoże musze miec perłe. gdzie w warszawie moge ja kupic? jest jakis lubelski sklep czy jak...? to sprawa zycia smierci i honoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monika Re: musze miec perłe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 13:41 Sklep z alkoholami na Koszykowej "U Joli" ( tuż przy placu Konstytucji ) i Auchan na Modlińskiej. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszjedrzejewski Re: musze miec perłe 25.11.06, 17:01 Powinny być w groszku albo w stokrotce. polecam jednak "Jagiełło" z Chełma Odpowiedz Link Zgłoś
okka Re: musze miec perłe 27.04.07, 00:42 po takim upływie czasu to pewnie już po jabłkach, ale perła bywa na Rakowieckiej w spożywczym. Swego czasu bywała także w Studencie w Riwierze. Serdecznie pozdrawiam wszystkich fanów perły. Tu gdzie teraz jestem, nawet o czymś takim nie słyszeli, ehhh! tęsknie... Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: musze miec perłe 27.04.07, 18:34 wlasnie ja jestem z tych, co o zadnej takiej "perle" nie slyszeli - w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PERŁA Re: musze miec perłe IP: *.chello.pl 28.04.07, 23:46 perła chmielowa piwo produkowane w Lublinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś