Dodaj do ulubionych

Cos do obiadu

IP: *.proxy.aol.com 22.08.03, 07:12
A co wy pijecie z zasadniczym posilkiem dnia? Jakies nowe propozycje?
A moze cos takiego:
Puszka piwa
Puszka Diet Coke (ale nie zwykla!) czy jak to tam nazywacie w kraju
Kieliszek bialego wina
Kieliszek ciemnego soku winogronowego
Prosze sprobowac choc raz.
Maciek Matthias
Obserwuj wątek
    • aniela Re: Cos do obiadu 22.08.03, 11:02
      do obiadu? na pierwsze danie krupnik.
      • Gość: kanuk Re: Cos do obiadu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.08.03, 14:43
        na wolowinie, sie domyslam ? a na drugie riba w galarecie ?
        • aniela Re: Cos do obiadu 22.08.03, 14:57
          na miodzie. z polmosu zielonogorskiego.:)
          • glory Re: Cos do obiadu 22.08.03, 16:14
            Ja to zaczynam obiad czy nieraz sniadanie od konsumcji dobrej whisky i potem
            sie zastanawiam co tu ugotowac. Ale nie polecam zastanawiania sie o obiedzie i
            co do obiadu przy piwku. Muli, spac sie chce i ogolnie do dupy z obiadem po
            chmielu. Wyniki picia browaru ( dla gotujacych- tak jak ja) to: zupa bez
            smaku, kartofle sie rozpuscily ( tak dlugo sie gotowaly),i ogolnie
            zamiast "smacznego" zapachu to po mieszkaniu wije sie smrod spalonych
            kotletow.
            • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 12:12
              glory napisał:
              Wyniki picia browaru ( dla gotujacych- tak jak ja) to: zupa bez
              > smaku, kartofle sie rozpuscily ( tak dlugo sie gotowaly),i ogolnie
              > zamiast "smacznego" zapachu to po mieszkaniu wije sie smrod spalonych
              > kotletow.

aha dziwne. ja osiagam identyczne wyniki na trzezwo.
              • Gość: ainela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 13:13
                aha przyszlo mi do glowy ze moze pijesz piwo bezalkoholowe? to by tlumaczylo
                wynik.
                • Gość: kanuk Re: Cos do obiadu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.03, 14:42
                  Aniela jeszcze nie jadla kolacji. Ani nawet sniabiadu. Zobaczymy, moze cos sie
                  z tego powodu przypali ? :)
                  • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:18
                    papieros. od papierosa się zajmie :)
                    • Gość: kanuk Re: Cos do obiadu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.03, 17:19
                      palenie papierosa wciaga i spala. ale juz cos w dymie znalezli, czego Alzheimer
                      nie lubi. to moze ozywic sektor.
                      • Gość: ainela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:21
                        Alzheimer to już w moim wieku chleb powszedni
                        • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:21
                          o. mam nowego wielbiciela?
                      • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:21
                        mozna tez palic biernie. dla zdrowia i urody.
                        • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:33
                          yhhhm czyżbys był aż tak zdesperowany,że się podszywasz tylko po to ,aby ze mną
                          porozmawiać
                          • aniela Re: Cos do obiadu 23.08.03, 17:34
                            to ja sie moze zaloguje. teraz Ty.
                            • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:39
                              Yhhm,zgłaszam do admina,że ktoś mi się włamał na skrzynkę i zmienił
                              hasło,namierzą cię
                              • aniela Re: Cos do obiadu 23.08.03, 17:41
                                aha zglos.
                                schlebia mi ze zadajesz sobie tyle wysilku zebym Cie zauwazyla.
                                • Gość: aniela : Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:43

schlebia mi ze zadajesz sobie tyle wysilku zebym Cie zauwazyla.
                                  • Gość: kanuk Re: : Cos do obiadu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.03, 18:17
                                    to nie moze byc od palenia.. :))))))) .....co sie dzieje ???
                                    • aniela Re: : Cos do obiadu 23.08.03, 18:18
                                      nie wiem, ale ten usmiech chyba jest na wyrost ;)
                                      • Gość: kanuk Re: : Cos do obiadu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.03, 19:14
                                        zmarsowieje wiec , zanim bedzie za pozno . samo(oka)leczenie.
                                        • Gość: Popijacz Re: ANIELA + KANUK: Cos do obiadu IP: *.proxy.aol.com 25.08.03, 05:46
                                          ANIELA, KANUK: dajcie spokoj, pomyliliscie forum, takie dla zakochanych ptaszyn
                                          to juz gdzie indziej, inny temat.
                                          • miltonia Re: ANIELA + KANUK: Cos do obiadu 25.08.03, 17:04
                                            Nie pomylili, wcale. Nie wiesz, ze alkohol milosci sluzy? Szczegolnie jej
                                            burzliwym poczatkom.
                                            • Gość: Pichciarz Re: ANIELA + KANUK: Cos do obiadu IP: *.proxy.aol.com 25.08.03, 18:12
                                              miltonia napisała:

> Nie pomylili, wcale. Nie wiesz, ze alkohol milosci sluzy? Szczegolnie jej
                                              > burzliwym poczatkom.

Ale to przeciez ani o alkoholu, ani o milosci lecz o napoju do obiadu!!!
                                              • Gość: aniela Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 18:23
                                                ja myslalam ze chodzi o napoj alkoholowy. nie napisales ze piwo i wino maja
                                                byc bezalkoholowe
                                                • Gość: Pichciarz Re: Cos do obiadu IP: *.proxy.aol.com 25.08.03, 19:48
                                                  Od kiedy to w Polsce piwo i wino sa uwzane za "alkohol"? Spirytus, wodka to
                                                  tak, ale (rozcienczone!) piwo i wino? Gdzie ty zyjesz?
                                                  • Gość: aniela Re: Cos do obiadu IP: *.acn.waw.pl 25.08.03, 22:43
                                                    odkad pamietam.
                                                  • miltonia Re: Cos do obiadu 26.08.03, 14:22
                                                    czyli od niedawna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka