buenos.aires 11.03.06, 21:13 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34882,3189001.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po.prostu.ona Re: Dla koteczki [*] 12.03.06, 00:10 Biedna kocinka, ona była tuż po sterylizacji :-( Koszmar... Odpowiedz Link Zgłoś
buenos.aires Re: Dla koteczki [*] 12.03.06, 11:43 takich ludzi powinno sie maglowac Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Dla koteczki [*] 12.03.06, 17:09 Mam nadzieję, że go zwolnią, psychola durnego i wypiszą mu odpowiednie świadectwo pracy. Wątpię, czy pójdzie siedzieć (u nas to się bardzo rzadko zdarza). Ale jedna rzecz mnie zastanawia – wszyscy informatycy i programiści których znam (pracuję w branży komputerowej), to miłośnicy kotów. Jeden ma trzy kocie sieroty w domu, sam je przyniósł z ulicy. Myślę, że to rzeczywiście jakaś dupa a nie informatyk, jakiś oszust i świr :-( Odpowiedz Link Zgłoś
buenos.aires Re: Dla koteczki [*] 12.03.06, 19:17 zeby zrobic cos takiego trzeba miec nie po kolei i on mial na pewno bedzie na wolnosci, kto sie kotem bedzie przejmowal Odpowiedz Link Zgłoś