Dodaj do ulubionych

hill's x/d bardzo PILNE

12.04.06, 11:34
potrzebuje puszki hill's x/d, a w hurtowni ich na razie nie ma. przeszukalam
wiele sklepow i lecznic i nigdzie nie moge ich znalezc. moja kotka jadla te
puszki przez 10 dni. kilka dni trwalo, zeby ja przyzwyczaic do jedzenia, nie
chcemy zaprzepascic rozpoczetej diety. moze ktos ma i juz nie potrzebuje i
moglby odsprzedac, moze ktos ma w sklepie lub w lecznicy. chetnie odkupie.
jestem z wawy.
Obserwuj wątek
    • wrexham probowalas w elwecie? 8532481 12.04.06, 13:36

• habibeti Re: probowalas w elwecie? 8532481 12.04.06, 13:57
        wlasnie zadzwonilam, nie maja. ale dzieki.
    • rezurekcja Re: hill's x/d bardzo PILNE 12.04.06, 13:43
      habibeti napisała:

>
      > moglby odsprzedac, moze ktos ma w sklepie lub w lecznicy. chetnie odkupie.

lecznica na Bialobrzeskiej prowadzi sprzedaz karm. Zadzwon ale bardzo dokladnie
      wypytaj a nawet popros o odlozenie, zeby nie bylo pomylki, jak w moim przypadku

www.bialobrzeska.waw.pl/?modul=niusy&id=54
      LECZNICA DLA ZWIERZĄT "BIAŁOBRZESKA"
      Warszawa - Ochota, ul. Częstochowska 20
      (wejście od ul. Białobrzeskiej 40a)
      tel. (0-22) 824 29 46, tel. kom. 0 506 108 443
      e-mail: bialobrzeska@poczta.onet.pl

tez przy Mulitwecie jet sklep z akcesoriami dla zwierzat:
      www.multiwet.com.pl/sklep.php
      • habibeti Re: hill's x/d bardzo PILNE 12.04.06, 14:00
        maja na bialobrzeskiej trzy puszki!!! to cud. jade. trzy puszki to trzy dni dla
        mojego kotka, moze wiec pozniej juz bedzie w hurtowni. wielkie dzieki.
    • guga13 Re: hill's x/d bardzo PILNE 13.04.06, 18:12
      Możesz tę karmę zamówić w sklepie internetowym Animalia
    • habibeti Re: hill's x/d bardzo PILNE 13.04.06, 22:40
      ponawiam alarm. nadal potrzebuje hill'sa x/d. obdzwonilam chyba wszystkie
      miejsca w wawie i nigdzie nie ma. znalazlam tylko 3 ostatnie puszki w jednej
      lecznicy i tyle. hurtownia nie wie kiedy bedzie. narazie daje mojej kici karme
      zastepcza, ale gdyby ktos mial, nawet z innego miasta, to bardzo prosze o
      kontakt, odkupie.

do sklepu animalia dzwonilam i zamowilam. dzisiaj oddzwonili: nie ma w hurtowni
      i nie wiadomo, kiedy bedzie.
      w kazdym sklepie obiecuja, ze sprowadza, a potem okazuje sie ze nie ma w hurtowni...
      • rezurekcja hurtownia w innym miescie? 14.04.06, 09:22
        a moze w innym miescie zadzwon do hurtowni, jesliby byla ta karma, to moze
        na lokalnym forum moglabys spytac, czy ktos sie nie wybiera do WArszawy, ludzie
        na swieta jezdza po Polsce, mogliby przy okazji zrobic dobry uczynek
        • habibeti Re: hurtownia w innym miescie? 14.04.06, 11:55
          wyslalam maila do dwoch sklepow internetowych, jednego w krakowie a drugiego w
          miedzyzdrojach i ze wzgledu na to, ze jest to karma weterynaryjna ni maja jej :-(
          caly czas szukam.
          • tryni1 Re: hurtownia w innym miescie? 19.04.06, 09:06
            Oficjalnym dystrybutorem Hill'sa w Polsce jest hurtownia Polypharm z Warszawy ul. Barska 33 tel. (22) 823-34-78, 822-64-42 Tam bez problemu mozna kupic kazda diete Hill'sa.

Pozdrawiam
            • habibeti Re: hurtownia w innym miescie? 19.04.06, 10:58
              tak, wiem, tylko ze problem w tym, ze oni nie maja. przynajmniej taki byl stan
              rzeczy przed swietami. i nikt nie mogl mi powiedziec, kiedy beda mieli.
              • wiesia.and.company Re: hurtownia w innym miescie? 19.04.06, 12:42
                Wobec takich trudności ze znalezieniem Hill'sa, czy możesz zastosować karmę
                weterynaryjną innej firmy (na razie, dopóki hurtownia nie sprowadzi tej
                konkretnej)?
                Pozdrawiam
                • habibeti Re: hurtownia w innym miescie? 19.04.06, 22:14
                  tak wlasnie robie, daje royl canin, chociaz moja weterynarz twierdzi ze na
                  szczawiany najlepsza jest hill's.
                  • wiesia.and.company Re: hurtownia w innym miescie? 20.04.06, 16:21
                    habibeti, jeśli dajesz karmę innej firmy, ale właściwie dobraną - to w
                    porządku, nie szalej szukając Hill'sa. Lekarz może akurat zaopatrywany jest
                    przez dystrybutorów Hill'sa i stąd to przywiązanie. Zobacz, jaki jest skład
                    Royala i Hill'sa (pewnie bardzo zbliżony), może Trovet (holenderski producent)
                    będzie miał w swojej gamie coś na szczawiany (ma ASD to na fosforany chyba, RID
                    na niewydolność nerek, a zapomniałam jaki jest symbol na szczawiany - HLD
                    Troveta na wątrobę okazał się bardzo skuteczny w moim wypadku i dwóch osób
                    znajomych).
                    Karm na razie tym, co masz. Dobrze robisz. I poczytaj sobie o chorobach
                    (będzie chyba w bibliotece po hasłem syndrom urologiczny) na
                    www.vetserwis.pl
                    Pozdrawiam. Wiesia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka