cpt1 21.06.07, 09:45 Moj pies 6 - miesieczny dzis rano zwymiotowal takim zoltawym plynem.Zdazalo sie jej czasem rano wymiotowac slina , ale bezbarwna.Wiec nie wiem co jej jest?Je normalnie, bawi sie , biega.Ale od czego tak zwymiotowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avasawaszkiewicz Re: Wymioty 21.06.07, 11:32 Ten żółty płyn to zapewne treść żołądka - rozumiem, że był pusty. Przypomnij sobie co Twój psiak wczoraj jadł, czym się bawił? Może połknął jakąś część zabawki, czy szmatkę? Coś zalega mu w żołądku i stąd próba wymiotów. Dobrze by było abyś wybrała się kontrolnie do weterynarza, który dokładnie zbada psiaka i omaca jego brzuch. Bez zobaczenia psiaka nie bardzo damy Ci jakieś rady. Pozdrawiam - Ava Odpowiedz Link Zgłoś
cpt1 Re: Wymioty 21.06.07, 12:01 Żoladek byl pusty bo wczoraj na wieczornym spacerze najadla sie jakiegos swinstwa z trawy i zwymiotowala cala kolacje.Pojde z nia dzis do lekarza.Rano zjadla sucha karme i jak do tej pory zadnych sensacji nie ma.Zobaczymy jak bedzie dalej. Niestety moj pies jest nie do opanowania, proboje zjesc wszystko co napotka na swojej drodze, a nie wszystko mi sie zawsze uda jej wyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: Wymioty 21.06.07, 12:42 cpt1 napisał: > Żoladek byl pusty bo wczoraj na wieczornym spacerze najadla sie jakiegos > swinstwa z trawy najadla sie swinstwa lezacego na trwaie czy najadla sie trawy? jesli trawy, to normalne, psy jedza perz, jest to trawa o wlasciwosciach leczniczych. > Niestety moj pies jest nie do opanowania, proboje zjesc wszystko co napotka na > swojej drodze, a nie wszystko mi sie zawsze uda jej wyciagnac. SUgeruje zakladanie kaganca. Jesli ni e zdazycsz lub nie zuawazysz, moze sie skonczyc zejsciem psa w meczarniach. W kazdym miescie grasuje co najmniej jeden hobbysta-truciciel. A jesli nawet nie bedzie to miesko porzucone przez "hobbyste", resztki pokarmowe rzucone prze czlowieka na trawnik w ktoryms momencie przestaja byc pokarmowe a staja trujace. Moj pies tez jest "odkurzacz", raz si e bardzo powaznie zatrul. NA szczesie tylko zatrul a nie otrul. Odpowiedz Link Zgłoś